2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Net hatırlamıyorum bende de iki doz yapıldı galiba ama doğuma girdiğimde çok zorlandığımı hatırlamıyorum 30 dk falan sürdü 3 ıkınmada falan geldi sanırım sonra zaten yeniden doğmuş gibi

Evet ben de doğumda zorlanmıştım. Çünkü yanlış ıkınma ve bağırıp çağırma ile kendimi yormuştum. Doktorum bağırmaya harcadığın gücü ıkınmaya harca , bağırmak sana fayda vermiyor demişti. Bu sefer aynı hataları yapmam umarım.

İlk doğumdan sonrakiler çok daha rahat oluyormuş aslında biraz bunun avantajıyla o stresten çıkmaya çalışsanız. Şimdi ben sancı ne bilmiyorum ama sizi motive edeyim benim eltim 2.yi çok kısa sürede doğurdu çok zayıf çelimsiz de bişey pirtlatti gitti vallahi sizin de öyle olacak suni sanciya falan gerek kalmayacaktır inşallah R reyreycan

Ay inşallah. Şuraya pozitif bir doğum hikayesi de biz yazalım

Geçmiş olsun.. tebrik ederim
Sağlıkla büyüsünler inşallah

Düşünmemek en iyisi yoksa erkenden dogurcaz kirayı 2250 den 6000 e çıkardı ne olcak bilmiyorum tek maaşla
Valla bizim ev sahibide evi satılığa çıkarıcam dedi kira artışları ile ilgili değil ihtiyacım var dedi bakalım ne olacak aynı durumda bekliyoruz bizde bari alacak kişi kiraya verse de kalsak

Gözünüz aydın canım sağ salim gelmişler çok şükür. Zamanla bebisler de sende çok daha iyi olucaksiniz inşallah sütun zamanla gelicektir bunu kendine stres yapma. Kendine iyi bak ki bebisler de iyi olsun

Kızlar beni doğuma alıcaklar birazdan. Dua edin nolur aşırı stres oldum
Aaa pazartesi değil miydi niye erken aliyolar. Sn stres yapma canım sağlıkla gelecek bebeğin. Eminim Dr ikinizin de sağlığını düşünerek bu karara varmıştır. Sakin kalmaya calis güzel haberleri ver bize inşallah dualarımız snnle canım

Valla bizim ev sahibide evi satılığa çıkarıcam dedi kira artışları ile ilgili değil ihtiyacım var dedi bakalım ne olacak aynı durumda bekliyoruz bizde bari alacak kişi kiraya verse de kalsak
Hayırlısi olsun tabi insallah yeni sahip iyi biridir çıkarmaz sizi vallahi şöyle zamanda bu stresi yaşamak ayrı bir sorun.

Benimde en kolay kısmı doğumdu.acı hissetmedim hiç doktor dediği anda ıkındım ama deneyimli bi ebede göğüs altımdan bastırdı biraz o da var en korkulu bölüm benim için sancılar inşallah bu sefer öyle olmaz
Yaaa inşallah ne güzel yazdınız evet ikinci doğumlar kolay oluyor diyorlar hep bide doktorumda öyle diyor pıt diye doğuracaksın bu sefer diyor ama ne bileyim biraz akışına bırakmayı öğrenmem gerekiyor galiba benimde

Aynen canım çok kolay şekilde olacağını düşün sürekli kendini inandır ki zihnin korkuyla beklemesin

Hayırlısi olsun tabi insallah yeni sahip iyi biridir çıkarmaz sizi vallahi şöyle zamanda bu stresi yaşamak ayrı bir sorun.
Kesinlikle canım belirsizlik stres çok zor. Deprem öncesi ve şu anki ev fiyatları çok farklı fırsatçılar yine iş başında Allah yardımcımiz olsun

Gelir canim merak etme, bir arkadaşım da 34 haftalikken dogum yapmisti bebegi kuvoze girmişti bir süre sonra sütü gelmişti seninki de gelecek. Simdi mama verirler sonra gelince sut takviyesi yaparsınız. Sağlıkla büyütün inşallah, huzurlu mutlu güzel ömürleri olsun

Çok geçmiş olsun canım, sağ salim kavustunuz ya gerisi çok kolay gelecektir. Çok çabuk toparlarlar inşallah en zor kısmı geçti artık iyileşme zamanı canım, dikiş ağrısı her geçen saat daha da azalıyor bol bol yürümeye çalış çok etkili oluyor gerçekten. Süt içinde hiç endişelenme canim ilk zamanlar gelmeyebiliyor zamanla iner, stres yapma hiç kendine burda bir çok tarif paylaşımı yapmıştı arkadaşlar onlari deneyebilirsin..

çok şükür kavuşmuşsunuz, ağrılar sızılar bi kaç saate azalacaktır daha katlanabilir hale gelecektir. süt de zaten kimseden şakır şukur gelmiyor ılık su tutup masaj yap , varsa sağma makinesiyle destekle , boollll bol su iç hem ağrılarına iyi gelir. Allah yardımcın olsun

hoş gelmiişş grubun 2. ikizleri çabucak toparlanıp annelerine gelirler inşallah
Kızlar beni doğuma alıcaklar birazdan. Dua edin nolur aşırı stres oldum
Allah yardımcın olsun canım güzel haberler bekliyoruz senden de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…