Net hatırlamıyorum bende de iki doz yapıldı galiba ama doğuma girdiğimde çok zorlandığımı hatırlamıyorum 30 dk falan sürdü 3 ıkınmada falan geldi sanırım sonra zaten yeniden doğmuş gibiEpiduralin rahatlatma etkisi ne kadar sürdü . İki doz şeklinde uygulama oldu bende . İlki 1 saat kesti sonra başladı ağrılar. Sonra ikinci dozu vurun dedim o da 15 dk etkili oldu sadece. Doğuma giderken epiduralin etkisi kalmamıştı. Ben de tedirginim çok.
Evet ben de doğumda zorlanmıştım. Çünkü yanlış ıkınma ve bağırıp çağırma ile kendimi yormuştum. Doktorum bağırmaya harcadığın gücü ıkınmaya harca , bağırmak sana fayda vermiyor demişti. Bu sefer aynı hataları yapmam umarım.Net hatırlamıyorum bende de iki doz yapıldı galiba ama doğuma girdiğimde çok zorlandığımı hatırlamıyorum 30 dk falan sürdü 3 ıkınmada falan geldi sanırım sonra zaten yeniden doğmuş gibi️ ️ ️
İlk doğumdan sonrakiler çok daha rahat oluyormuş aslında biraz bunun avantajıyla o stresten çıkmaya çalışsanız. Şimdi ben sancı ne bilmiyorum ama sizi motive edeyimEpiduralin rahatlatma etkisi ne kadar sürdü . İki doz şeklinde uygulama oldu bende . İlki 1 saat kesti sonra başladı ağrılar. Sonra ikinci dozu vurun dedim o da 15 dk etkili oldu sadece. Doğuma giderken epiduralin etkisi kalmamıştı. Ben de tedirginim çok.
Allah yardımcın olsunKızlar beni doğuma alıcaklar birazdan. Dua edin nolur aşırı stres oldum
Ay inşallah. Şuraya pozitif bir doğum hikayesi de biz yazalımİlk doğumdan sonrakiler çok daha rahat oluyormuş aslında biraz bunun avantajıyla o stresten çıkmaya çalışsanız. Şimdi ben sancı ne bilmiyorum ama sizi motive edeyimbenim eltim 2.yi çok kısa sürede doğurdu çok zayıf çelimsiz de bişey pirtlatti gitti vallahi sizin de öyle olacak suni sanciya falan gerek kalmayacaktır inşallah R reyreycan
Geçmiş olsun.. tebrik ederimKızlar giremedim kusura bakmayın. 7 gibi doğuma girdim. Çok ağrılı oldu. Spinal anestezi oldum. Burdaki anestezist kombine bilmiyormuş. Sağolsun doktorum ben hastaneye gelir gelmez her şeyle ilgilendi. Benim kuzucuklar küvezde. Çok küçüklerdi. Sadece doğumda görebildim. Biraz önce de eşim yoğunbakıma götürdü. Sağolsun hemşire izin verdi. Gün boyu sütle uğraştım ama sütüm yok gelmiyorBebekler emmediği için süt bir türlü inmiyor. Sezeryanım da çok zor geçti göbek bölgemde ödem olduğu için. Doktorum özel bir dikiş attık dedi. İki defa dikmişler göbek fıtığı olmasın diye. En zoru bebekler çıktıktan sonraydı çok acılıydı. Dikiş ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum şu an
Valla bizim ev sahibide evi satılığa çıkarıcam dedi kira artışları ile ilgili değil ihtiyacım var dedi bakalım ne olacak aynı durumda bekliyoruz bizde bari alacak kişi kiraya verse de kalsakDüşünmemek en iyisi yoksa erkenden dogurcazkirayı 2250 den 6000 e çıkardı ne olcak bilmiyorum tek maaşla
Gözünüz aydın canımKızlar giremedim kusura bakmayın. 7 gibi doğuma girdim. Çok ağrılı oldu. Spinal anestezi oldum. Burdaki anestezist kombine bilmiyormuş. Sağolsun doktorum ben hastaneye gelir gelmez her şeyle ilgilendi. Benim kuzucuklar küvezde. Çok küçüklerdi. Sadece doğumda görebildim. Biraz önce de eşim yoğunbakıma götürdü. Sağolsun hemşire izin verdi. Gün boyu sütle uğraştım ama sütüm yok gelmiyorBebekler emmediği için süt bir türlü inmiyor. Sezeryanım da çok zor geçti göbek bölgemde ödem olduğu için. Doktorum özel bir dikiş attık dedi. İki defa dikmişler göbek fıtığı olmasın diye. En zoru bebekler çıktıktan sonraydı çok acılıydı. Dikiş ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum şu an
Pzt degil miydi canım? Sağlıkla gelsin inşallahKızlar beni doğuma alıcaklar birazdan. Dua edin nolur aşırı stres oldum
Aaa pazartesi değil miydi niye erken aliyolar. Sn stres yapma canım sağlıkla gelecek bebeğin. Eminim Dr ikinizin de sağlığını düşünerek bu karara varmıştır. Sakin kalmaya calis güzel haberleri ver bize inşallahKızlar beni doğuma alıcaklar birazdan. Dua edin nolur aşırı stres oldum
Hayırlısi olsun tabi insallah yeni sahip iyi biridir çıkarmaz siziValla bizim ev sahibide evi satılığa çıkarıcam dedi kira artışları ile ilgili değil ihtiyacım var dedi bakalım ne olacak aynı durumda bekliyoruz bizde bari alacak kişi kiraya verse de kalsak
Benimde en kolay kısmı doğumdu.acı hissetmedim hiç doktor dediği anda ıkındım ama deneyimli bi ebede göğüs altımdan bastırdı biraz o da varEvet ben de doğumda zorlanmıştım. Çünkü yanlış ıkınma ve bağırıp çağırma ile kendimi yormuştum. Doktorum bağırmaya harcadığın gücü ıkınmaya harca , bağırmak sana fayda vermiyor demişti. Bu sefer aynı hataları yapmam umarım.
Yaaa inşallah ne güzel yazdınızİlk doğumdan sonrakiler çok daha rahat oluyormuş aslında biraz bunun avantajıyla o stresten çıkmaya çalışsanız. Şimdi ben sancı ne bilmiyorum ama sizi motive edeyimbenim eltim 2.yi çok kısa sürede doğurdu çok zayıf çelimsiz de bişey pirtlatti gitti vallahi sizin de öyle olacak suni sanciya falan gerek kalmayacaktır inşallah R reyreycan
Aynen canım çok kolay şekilde olacağını düşün sürekli kendini inandır ki zihnin korkuyla beklemesinBenimde en kolay kısmı doğumdu.acı hissetmedim hiç doktor dediği anda ıkındım ama deneyimli bi ebede göğüs altımdan bastırdı biraz o da varen korkulu bölüm benim için sancılar inşallah bu sefer öyle olmaz
Yaaa inşallah ne güzel yazdınızevet ikinci doğumlar kolay oluyor diyorlar hep bide doktorumda öyle diyor pıt diye doğuracaksın bu sefer diyor ama ne bileyim biraz akışına bırakmayı öğrenmem gerekiyor galiba benimde
Kesinlikle canım belirsizlik stres çok zor. Deprem öncesi ve şu anki ev fiyatları çok farklı fırsatçılar yine iş başında Allah yardımcımiz olsunHayırlısi olsun tabi insallah yeni sahip iyi biridir çıkarmaz sizivallahi şöyle zamanda bu stresi yaşamak ayrı bir sorun.
Gelir canim merak etme, bir arkadaşım da 34 haftalikken dogum yapmisti bebegi kuvoze girmişti bir süre sonra sütü gelmişti seninki de gelecek. Simdi mama verirler sonra gelince sut takviyesi yaparsınız. Sağlıkla büyütün inşallah, huzurlu mutlu güzel ömürleri olsunKızlar giremedim kusura bakmayın. 7 gibi doğuma girdim. Çok ağrılı oldu. Spinal anestezi oldum. Burdaki anestezist kombine bilmiyormuş. Sağolsun doktorum ben hastaneye gelir gelmez her şeyle ilgilendi. Benim kuzucuklar küvezde. Çok küçüklerdi. Sadece doğumda görebildim. Biraz önce de eşim yoğunbakıma götürdü. Sağolsun hemşire izin verdi. Gün boyu sütle uğraştım ama sütüm yok gelmiyorBebekler emmediği için süt bir türlü inmiyor. Sezeryanım da çok zor geçti göbek bölgemde ödem olduğu için. Doktorum özel bir dikiş attık dedi. İki defa dikmişler göbek fıtığı olmasın diye. En zoru bebekler çıktıktan sonraydı çok acılıydı. Dikiş ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum şu an
Çok geçmiş olsun canım, sağ salim kavustunuz ya gerisi çok kolay gelecektir. Çok çabuk toparlarlar inşallahKızlar giremedim kusura bakmayın. 7 gibi doğuma girdim. Çok ağrılı oldu. Spinal anestezi oldum. Burdaki anestezist kombine bilmiyormuş. Sağolsun doktorum ben hastaneye gelir gelmez her şeyle ilgilendi. Benim kuzucuklar küvezde. Çok küçüklerdi. Sadece doğumda görebildim. Biraz önce de eşim yoğunbakıma götürdü. Sağolsun hemşire izin verdi. Gün boyu sütle uğraştım ama sütüm yok gelmiyorBebekler emmediği için süt bir türlü inmiyor. Sezeryanım da çok zor geçti göbek bölgemde ödem olduğu için. Doktorum özel bir dikiş attık dedi. İki defa dikmişler göbek fıtığı olmasın diye. En zoru bebekler çıktıktan sonraydı çok acılıydı. Dikiş ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum şu an
çok şükür kavuşmuşsunuz, ağrılar sızılar bi kaç saate azalacaktır daha katlanabilir hale gelecektir. süt de zaten kimseden şakır şukur gelmiyor ılık su tutup masaj yap , varsa sağma makinesiyle destekle , boollll bol su iç hem ağrılarına iyi gelir. Allah yardımcın olsunKızlar giremedim kusura bakmayın. 7 gibi doğuma girdim. Çok ağrılı oldu. Spinal anestezi oldum. Burdaki anestezist kombine bilmiyormuş. Sağolsun doktorum ben hastaneye gelir gelmez her şeyle ilgilendi. Benim kuzucuklar küvezde. Çok küçüklerdi. Sadece doğumda görebildim. Biraz önce de eşim yoğunbakıma götürdü. Sağolsun hemşire izin verdi. Gün boyu sütle uğraştım ama sütüm yok gelmiyorBebekler emmediği için süt bir türlü inmiyor. Sezeryanım da çok zor geçti göbek bölgemde ödem olduğu için. Doktorum özel bir dikiş attık dedi. İki defa dikmişler göbek fıtığı olmasın diye. En zoru bebekler çıktıktan sonraydı çok acılıydı. Dikiş ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum şu an
Allah yardımcın olsun canımKızlar beni doğuma alıcaklar birazdan. Dua edin nolur aşırı stres oldum
İnşallah çok güzel geçer canım Rabbim ağrısız sızısız kucağına aldırsınKızlar beni doğuma alıcaklar birazdan. Dua edin nolur aşırı stres oldum