Tebrik ederimKızlar oğluşum doğdu3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum
Sağlıkla sihatle büyüsünnn maşallah ikinizedeee ooyyKızlar oğluşum doğdu3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum
HosgelmisKızlar oğluşum doğdu3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum
Gecmis olsun canim. Bizi de haberdar et... Insallah korkulacak bir sey degildir. Benim kilcay damar seklinde minik olmustu, cok olmadi hic bu donemlerde ...Kizlar sabah kalktim lavaboya gittim peceteyle silince pecete kirmizi oldu. Acile geldim cok korkuyorum.Daha once bu haftalarda yasayan olmustu degil mi. Enfeksiyondur belki de
Yirmili haftalarda basima gelmisti,hic bir sebep bulunanamamisti,enfeksiyon olabilir denmisti.Kizlar sabah kalktim lavaboya gittim peceteyle silince pecete kirmizi oldu. Acile geldim cok korkuyorum.Daha once bu haftalarda yasayan olmustu degil mi. Enfeksiyondur belki de
İliski olduysa veya kan sulandirici kullaniyorsan, hepsi sebep.Hemen acile gitmen iyj olmus,merak etme haftalarimiz iyi Allahin izniyle bir sey olmaz.Kizlar sabah kalktim lavaboya gittim peceteyle silince pecete kirmizi oldu. Acile geldim cok korkuyorum.Daha once bu haftalarda yasayan olmustu degil mi. Enfeksiyondur belki de
Burada bir kaç arkadaş yaşamıştı evet, bir şey olmaz inşallah. Bizi haberdar et lütfenKizlar sabah kalktim lavaboya gittim peceteyle silince pecete kirmizi oldu. Acile geldim cok korkuyorum.Daha once bu haftalarda yasayan olmustu degil mi. Enfeksiyondur belki de
Yaa canım cok sevindim o tatlı ayakları yerim gözün AydınKızlar oğluşum doğdu3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum
Yok canim taa ilk aylardan beri iliski yok.İliski olduysa veya kan sulandirici kullaniyorsan, hepsi sebep.Hemen acile gitmen iyj olmus,merak etme haftalarimiz iyi Allahin izniyle bir sey olmaz.
Ne dediler canım acilde? Bir problem yoktur insallahKizlar sabah kalktim lavaboya gittim peceteyle silince pecete kirmizi oldu. Acile geldim cok korkuyorum.Daha once bu haftalarda yasayan olmustu degil mi. Enfeksiyondur belki de
1 saat hareketlerini de hissetmeyince cok korktum normalde asiri hareketlidir. Neyse ki ultrasonda bir sey cikmadi alttan muayene de acilma vs yok ama yoğun akintin var dedi. Nst dr de cok.ufak sanci cikti. Kan idrar tahlili verdim 2 saat sonra sonuclari alacagim. Dun eşimin ailesi ve gorumcem kizi depremden dolayi evlerine agir hasar verilince bana geldiler ben de gelmeden temizlik yaptim stres oldum falan. Sagolsun kendileri.cok iyi insanlar gorumcem melek gibi, eşim baya beni dusunup bana da uzuluyor. Yani beni kiran.inciten yok. ama boyle hamile olunca kalabalik misafir cok zor. Son ayim rahatca hazirlanmak istiyordum dun baya uzuldum ev de bulunmuyor falan. Ama artik stres yapmayacagim olan yine bebegime oluyor.Burada bir kaç arkadaş yaşamıştı evet, bir şey olmaz inşallah. Bizi haberdar et lütfen
Nst de ufak sanci cikti canim.Alttan da baktiginda yogun akinti var dedi. Bakalim kan idrar tahlili verdim 2 saat sonra cikacak. Baya korktum ama boyle nasil.titreme tuttu. Ve aksine hep hareketli bebek 1 saat hareket etmedi.Ne dediler canım acilde? Bir problem yoktur insallah
Cnm hayırlı olsun çok çok sevindim.Kızlar oğluşum doğdu3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum
Çok geçmiş olsun cnm. Panik yapmamaya çalış.Nst de ufak sanci cikti canim.Alttan da baktiginda yogun akinti var dedi. Bakalim kan idrar tahlili verdim 2 saat sonra cikacak. Baya korktum ama boyle nasil.titreme tuttu. Ve aksine hep hareketli bebek 1 saat hareket etmedi.
Çok şükür canım sağlıkla büyüsün gözünüz aydınKızlar oğluşum doğdu3600 gr 51 cm. Güzel bir ameliyat süreci geçirdim şuan hala uyuşuğum ama hafif hafif çözülüyor gibiyim. Anestezi etkisi üşümediğim halde aşırı titredim. Bebeğim de ben de sağlıklıyız şuan şükürler olsun İlk sütüm de geldi, emiyor maşallah Allah herkesin yardımcısı olsun ara ara girmeye çalışacağım sizleri seviyorum
Pendik'te canım. Kiracı olmak zor Allah yardımcımız olsun ne diyelimYuhh şaka mi bu %100den de fazla nerde yaşıyorsun böyle ne vicdansiz insanlar var allah belalarini versin bu nasil fiyat yükseltme