- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
Canim hurma da tüketebilirsin bir de tahin iyi geliyor. Ayrıca ceviz fındık badem sağlıklı yaglar içerdikleri için süte faydalı. Rezene çayı da sütun gelmesi için ise yarıyor. Sagmaya basladin mi, en azından uyarmak için deneyebilirsin.Evet kuzum doğum en basit kısmı bencebebek tutuyor emiyor ama süt gelmeyince sinirleniyor haklı olarak. Ebe ve dr süt inene kadar mama takviyesi ver dediler zaten vermesem sarılık riski artacak onu göze alamam en azından karnı doysun beslensin süt gelene kadar kaşık biberonla bile cok cok yiyor zaten kıyamam
Kayısı hoşafı ile bestlak damla alıyorum kuzu incir de yiyeyim dün sıcak su tuttum bugün de sıcak havlu ile kompres yapicam masaj falan yapıyorum elimle
Geçen hafta ben de aynı şekildeydim. Aslında hala halim yok ama bi tık daha iyiyim. Geçen hafta full yaydımKızlar bende 34+5 oldum sürekli uyuyorum hiç halim yok. Bebek maşallah çok hareketli o mu yoruyor anlamıyorumBizde bir an önce doğursak keşke. Eski halimi özledim valla
Aynen katılıyorum ben tahin helvası + rezene çayı birlikte tükettiğimde doluyordu göğüslerim. Boza da iyi gelmişti bana .Canim hurma da tüketebilirsin bir de tahin iyi geliyor. Ayrıca ceviz fındık badem sağlıklı yaglar içerdikleri için süte faydalı. Rezene çayı da sütun gelmesi için ise yarıyor. Sagmaya basladin mi, en azından uyarmak için deneyebilirsin.
Saglikla buyusunler, maşallah. İnşallah en kısa zamanda hep beraber toparlarsinizKızlar ben Perşembe 31+1 de doğum yaptım. Bebeklerin durumunun iyi olduğu söylendi. Bende sezeryanın etkisiyle iyileşmeye çalışıyorum
Hayırlı doğum diliyorum canım haber et mutlakaKızlar beni doğuma alıcaklar birazdan. Dua edin nolur aşırı stres oldum
Ben koyucam canim, ilk dogumumdan sonra sütüm az geldi benim ondan tecrübe ile koyucam yoksa koymamistim ilkinde.Kızlar sizce ben doğum çantasına mama alıp koyayım mı küçük bir şey? Almamıştım ama çoğu arkadaş almış galiba.
Evet öyle yapılıyor canim, memeyi bosaltiyorsun sonra mama ile takviye yapıyorsun. Direkt mama versen bebek bir daha memeyi tutmazminseo once emzirip sonra mama mı veriyorsun ?
Canım sağım yaptım bi kac kere ama göğüs ucumu daha çok hassaslastirdi elle uyarmaya çalışıyorum masaj ve sıcak su torbasi uyguluyorum. Rezene çayını sade almadim damlada var diye ama yarın da gelişme olmazsa deneyim onuCanim hurma da tüketebilirsin bir de tahin iyi geliyor. Ayrıca ceviz fındık badem sağlıklı yaglar içerdikleri için süte faydalı. Rezene çayı da sütun gelmesi için ise yarıyor. Sagmaya basladin mi, en azından uyarmak için deneyebilirsin.
Deneyeceğim canım sağol bu arada göğüs dolduğunu nasıl anliyoruz ? Benim göğüslerim çok büyüdü ama süt çıkışı aktif değilAynen katılıyorum ben tahin helvası + rezene çayı birlikte tükettiğimde doluyordu göğüslerim. Boza da iyi gelmişti bana .minseo
Hastanede veriyorlarsa boşuna yanında taşıma bence canimBen de bilemedim ya hastanedeki ebe hiç gerek yok biz sma veriyoruz ihtiyaç olunca dedi kararsızım su an
Ben süt gelmediği halde böyle yapıyorumEvet öyle yapılıyor canim, memeyi bosaltiyorsun sonra mama ile takviye yapıyorsun. Direkt mama versen bebek bir daha memeyi tutmaz
Hastane tipi olanlar acıtıyor biraz ama en etkilisi onlar yine. En düşük seviyede bence yine dene canim, sut gelmese de uyarmak içinBen hastane tipi kiraladim o da çok acıtıyor şuan sagmiyorum iyice acitmasin diye sütüm bi insin öyle sagicam
Maşallah canım darısı bizlere inşallah sağlıkla büyüt bebeğini bolol sütün olsun inşallahDualrım sizlerle kızlar saglıcakla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız inşallahkilo 3.100 canm boy 51 cm
Canım sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah güzel haberlerini bekliyoruz bizi de haberdar etKızlar pazar gunu saat 11 e sezaryan randevum verildibana dua edin olur mu bir de şunu unutma bunu al diyebileceginiz yada her turlu oneri tavsiye bilginize muhtacim biraz panik oldum yarin dogum cantasini hazirlayacagim
Çok şükür canım doğum öncesi düzen kurulması da önemli Rabbim yardımcınız olsun inşallahEvet yerleştik çok şükür iyi temiz ve sıcak bir ev. Rabbim hayır sahiplerinden razı olsun.
Aynen canım ama sabırlı olmak ve elinden geleni yapmak gerekiyor birkaç gün takviyeden birşey olmaz birdeKızlar günaydın bu işin en zoru emzirme kısmıymış bebek güzel emiyor ama hala sütüm inmedi tani gelen de bebeğe yetmiyor gelmedikçe sinirlenip ağlıyorkaşık biberon ile mama takviyesi yapıp emzirmeye devam ediyorum. Göğüs uçlarım şimdiden çok acımaya başladı her emzirmeden sonra krem sürüp hava alan göğüs kalkanlarindan takıyorum çoğu zaman kurulayip açıkta birakiyorum havayla temasta iyi geliyor inşallah bi an önce çoğalır süt bebişin de siniri geçer
Hastane en iyisi canım kafan rahat eder hem herşeyini de hazırlamışsın stres yapma yavruna kavuşmana çok az kaldı Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar doktor geldi şimdi dün 24 saat kalırsın demişlerdi ama değerlerden sebep beni bırakmayacaklarmış doğuma kadar hastanedeyim.. Evdeki hesap çarşıya uymuyor gerçekten. Neyseki evdeki her şeyim hazırdı çantam vs. eşim getirecek
Canım ikisi de parmakla yapılıyor ancak çatı muayenesi normal doğuma uygun olup olmadığın bakılıyor diğerinde açıklık miktarına bakılıyor sık aralıklı ama ikisi de benzer şeylerGünaydın kızlar
Çatı muayenesi ile açıklık muayenesi aynı şey mi? Biliyor musunuz ?
Stres yapma canım gelecek eninde sonundaEvet kuzum doğum en basit kısmı bencebebek tutuyor emiyor ama süt gelmeyince sinirleniyor haklı olarak. Ebe ve dr süt inene kadar mama takviyesi ver dediler zaten vermesem sarılık riski artacak onu göze alamam en azından karnı doysun beslensin süt gelene kadar kaşık biberonla bile cok cok yiyor zaten kıyamam
Kayısı hoşafı ile bestlak damla alıyorum kuzu incir de yiyeyim dün sıcak su tuttum bugün de sıcak havlu ile kompres yapicam masaj falan yapıyorum elimle
Hayırlı olsun canım sağlıcakla büyüsünler inşallah bir an önce kavuşman dileğiyle bebeklerineKızlar ben Perşembe 31+1 de doğum yaptım. Bebeklerin durumunun iyi olduğu söylendi. Bende sezeryanın etkisiyle iyileşmeye çalışıyorum
Canım hangi marka kiraladın birde fiyat nedir bende düşünüyorum da ilk zamanlar kanalların açılmasında vakum gücü güçlü olanlar çok etki ediyorBen hastane tipi kiraladim o da çok acıtıyor şuan sagmiyorum iyice acitmasin diye sütüm bi insin öyle sagicam
İlk zamanlar siyah oluyor canımSiyah mi? Aslinda turumcumsu sari olmasi lazimdi oyle hatirliyorum. Sordun mu Doktora rengini? Bezinin fotosunu atar misin? Suphelendigin bir sey olursa bebegin kakali bezinin de doktora goturuyoruz bilgin olsun. En azindan fotografini cek :)
Kizlar ilk basta siyah mi oluyordu? Ben unutmusum...
Hayırlı olsun canım benim sağlıcakla kavuşmuşsunKızlar giremedim kusura bakmayın. 7 gibi doğuma girdim. Çok ağrılı oldu. Spinal anestezi oldum. Burdaki anestezist kombine bilmiyormuş. Sağolsun doktorum ben hastaneye gelir gelmez her şeyle ilgilendi. Benim kuzucuklar küvezde. Çok küçüklerdi. Sadece doğumda görebildim. Biraz önce de eşim yoğunbakıma götürdü. Sağolsun hemşire izin verdi. Gün boyu sütle uğraştım ama sütüm yok gelmiyorBebekler emmediği için süt bir türlü inmiyor. Sezeryanım da çok zor geçti göbek bölgemde ödem olduğu için. Doktorum özel bir dikiş attık dedi. İki defa dikmişler göbek fıtığı olmasın diye. En zoru bebekler çıktıktan sonraydı çok acılıydı. Dikiş ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum şu an
Popo çok artmış canım ya Rabbim yardımcınız olsun inşallahDüşünmemek en iyisi yoksa erkenden dogurcazkirayı 2250 den 6000 e çıkardı ne olcak bilmiyorum tek maaşla
Canım merak ettik seni inşallah sağlıcakla kavuşmuşsundur bebeğineKızlar beni doğuma alıcaklar birazdan. Dua edin nolur aşırı stres oldum
Aynen canim bebegin çene kaslarinin guclenmesi için süt gelmese de emzirmek önemli, o da zamanla öğrenecek. Hiç moralini bozma, sut gelecek diye olumlu düşün. Fırsat buldukça uyumaya çalış, en güzel sut yapan şey uyku.Ben süt gelmediği halde böyle yapıyorumbi de korkuyorum memeyi unutur diye ama sagolsun emiyor evladım
Göğsüm sertleşiyordu emince yumuşuyordu.balonun şişip inmesi gibiCanım sağım yaptım bi kac kere ama göğüs ucumu daha çok hassaslastirdi elle uyarmaya çalışıyorum masaj ve sıcak su torbasi uyguluyorum. Rezene çayını sade almadim damlada var diye ama yarın da gelişme olmazsa deneyim onu
Deneyeceğim canım sağol bu arada göğüs dolduğunu nasıl anliyoruz ? Benim göğüslerim çok büyüdü ama süt çıkışı aktif değil
Canım korkma benim kızım 3 günlükken hastanelik oldu malesef 1 hafta sütümü sağdım hep biberon ile verdiler ona rağmen meme reddi yaşamadım sen her fırsatta emzir sıkıntı olmaz inşallahBen süt gelmediği halde böyle yapıyorumbi de korkuyorum memeyi unutur diye ama sagolsun emiyor evladım
Ilk 2-3 gün kakasi siyah oluyor canim sonra yesile donuyor sonra acik kahverengi. Idrarda ya da kakada kirmizi renk görürsek doktora soruyoruz bildiğim kadarıylaSiyah mi? Aslinda turumcumsu sari olmasi lazimdi oyle hatirliyorum. Sordun mu Doktora rengini? Bezinin fotosunu atar misin? Suphelendigin bir sey olursa bebegin kakali bezinin de doktora goturuyoruz bilgin olsun. En azindan fotografini cek :)
Kizlar ilk basta siyah mi oluyordu? Ben unutmusum...
Göğüslerinin sistigini anlıyorsun dolgunluk hissinden. Benim öyle aman aman çok sütüm olmadi ama dolunca rahatsız hissediyorsun. Masaj yapiyormussun zaten, birkac güne inecektir. Sen emzirmeye devam et, bebek guclendikce sütü indirmeyi öğrenecekCanım sağım yaptım bi kac kere ama göğüs ucumu daha çok hassaslastirdi elle uyarmaya çalışıyorum masaj ve sıcak su torbasi uyguluyorum. Rezene çayını sade almadim damlada var diye ama yarın da gelişme olmazsa deneyim onu
Deneyeceğim canım sağol bu arada göğüs dolduğunu nasıl anliyoruz ? Benim göğüslerim çok büyüdü ama süt çıkışı aktif değil
Markasi veya görseli var mi acaba, internetten baktim da birçok çeşidi var. Bir de neden normal biberon degil o kadar philips aldik hep yalan olduSiyah canım yapışık bi kivami var ebe böyle olmasi gerekiyor dedi mekonyummus
Tamam canım onu da deneyim bi şimdi sıcak su torbası yaptım onu koyuyorum
Kaşık biberon canım