İyi bari canım yatırması bence de iyi olmuş pazartesiye kadar toparlarsin inşallah şimdi kuş gribi salgını varmış çok gündemde olmasa da. Doğum öncesi hastalık çok kötü denk geldiSağol canım daha iyiyim vücudumdaki ağrılar geçti çok şükür. Boğazım çok ağrıyor yanıyor yutkunurken bi şey yerken çok zorlanıyorum sadece. En son crp 51,0 mg çıktı normalde bugün çıkacaktım ama yeterli düşüş görmediği için doktorum çıkmama müsade etmedi doğuma kadar gözetim altında olacağım. Bir yandan iyi oldu aslında çünkü baya kötüydüm o halde doğum yapsam ne kendimi görebilirdim ne bebeğimi napardım bilmiyorum. Hastanede olmak daha iyi oldu o yüzden daha hızlı toparlanıyorum
Çok geçmiş olsun cnm sağ salim kavuştunuz gerisi inşallah zamana bağlı herşey yoluna girer inşallah sen biraz dinlen kendine bak uyu sütun iner öyle hemen gelmiyor zaten uyu ye bol su iç kalkınca ılık suyla masaj yaparsın yavaş yavaş gelir hiç stres yapma normal doğumda benim beş gün gelmemişti sen elle masaj yap ebelerde yardımcı olurlar ağrı kesicide alKızlar giremedim kusura bakmayın. 7 gibi doğuma girdim. Çok ağrılı oldu. Spinal anestezi oldum. Burdaki anestezist kombine bilmiyormuş. Sağolsun doktorum ben hastaneye gelir gelmez her şeyle ilgilendi. Benim kuzucuklar küvezde. Çok küçüklerdi. Sadece doğumda görebildim. Biraz önce de eşim yoğunbakıma götürdü. Sağolsun hemşire izin verdi. Gün boyu sütle uğraştım ama sütüm yok gelmiyorBebekler emmediği için süt bir türlü inmiyor. Sezeryanım da çok zor geçti göbek bölgemde ödem olduğu için. Doktorum özel bir dikiş attık dedi. İki defa dikmişler göbek fıtığı olmasın diye. En zoru bebekler çıktıktan sonraydı çok acılıydı. Dikiş ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum şu an
Çok geçmiş olsun canım bebeklerinle kavuştun ya minikte olsalar çok çabuk büyürlerKızlar giremedim kusura bakmayın. 7 gibi doğuma girdim. Çok ağrılı oldu. Spinal anestezi oldum. Burdaki anestezist kombine bilmiyormuş. Sağolsun doktorum ben hastaneye gelir gelmez her şeyle ilgilendi. Benim kuzucuklar küvezde. Çok küçüklerdi. Sadece doğumda görebildim. Biraz önce de eşim yoğunbakıma götürdü. Sağolsun hemşire izin verdi. Gün boyu sütle uğraştım ama sütüm yok gelmiyorBebekler emmediği için süt bir türlü inmiyor. Sezeryanım da çok zor geçti göbek bölgemde ödem olduğu için. Doktorum özel bir dikiş attık dedi. İki defa dikmişler göbek fıtığı olmasın diye. En zoru bebekler çıktıktan sonraydı çok acılıydı. Dikiş ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum şu an
Geçmiş olsun ve hayırlı olsunKızlar giremedim kusura bakmayın. 7 gibi doğuma girdim. Çok ağrılı oldu. Spinal anestezi oldum. Burdaki anestezist kombine bilmiyormuş. Sağolsun doktorum ben hastaneye gelir gelmez her şeyle ilgilendi. Benim kuzucuklar küvezde. Çok küçüklerdi. Sadece doğumda görebildim. Biraz önce de eşim yoğunbakıma götürdü. Sağolsun hemşire izin verdi. Gün boyu sütle uğraştım ama sütüm yok gelmiyorBebekler emmediği için süt bir türlü inmiyor. Sezeryanım da çok zor geçti göbek bölgemde ödem olduğu için. Doktorum özel bir dikiş attık dedi. İki defa dikmişler göbek fıtığı olmasın diye. En zoru bebekler çıktıktan sonraydı çok acılıydı. Dikiş ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum şu an
Doğumuna az kalmış ev sahibi durumunun farkında değil mi çıkartma ihtimalinin stresini yaşatıyor sana. Ne acelesi varmış acaba ? Bazı insanlara insan demek bize hakaretmiş gibi hissediyorum.Valla bnimde öyle daha dün ilk posta çamaşır yıkadım utulemeden katladim anı bişey olursa temiz çamaşırı olsun diye çanta ortada yok. Oda boyanacak koltuklar temizlenecek ev temizlenecek ama tabi ana sorunumuz ev sahibi bizi evden çıkarabilir onu bekliyoruz boşuna boyamayalim diyekendimi bunlardan strese sokmayı da hiç istemiyorum vallahi hayırlısı artık ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyo
Düşünmemek en iyisi yoksa erkenden dogurcazEvet ya yemin ediyorum hamile değilken hiç bu tarz şeyler olmadı özellikle oluyor galibaçok kafaya takan birisiyim kanser oldum bu halde de inşaat pisliğiyle uğraşılmaz ki neyse pozitif düşünmeye çalışıyorum başka çare yok. Sen de düşünmemeye çalış tabi mümkünse
Geliyor gelmekte olan galibaaaZamanın yaklaşıyor çok normal sanırım,ben 34. Haftadayım ama sancılarım erken başladı ve dediğin belden giren ağrılar düzensiz olsa bile gün içerisinde mutlaka oluyor yatıp dinlendiğimde bile geçmiyor bazen
Seni sancı mı korkutuyor canım, normal doğumda. Yoksa nedir seni endişelendiren ? Ben hep derim , ben normal doğurduysam herkes doğururAhahahah pozitif lohusa candırsezeryan sonrası ağrıların ne durumda kuzu ? Çok sancım olursa beni direk sezaryene al hoca diyecem korkuyorum ya da gidip bi douladan eğitim alıcam bilemedim
Normal doğumda da regl sancısı gibi oluyor canım. Hatta benim regl ilk 3 günü aşırı ağrılı geçerdi, doğumdan sonrada ağrı oldu.Sezeryan ağrım yani dikiş ağrım yok canım ama emzirirken ara ara rahmime çok şiddetli regl ağrısı giriyor normal doğumdan sonra olan bir şey mi bilmiyorum ama rahim toparlandigi için oluyormuş ağrı kesici iğne yapıyor eşim o iyi geliyor
Evet o mamayı çok tavsiye eden var , sanırım aptamilden bile önde şuanAycoregi1 canım ben golden goat mama aldım bir kutu 400 lük. Bizim hastanede mama varmış orada doğum yapan bir arkadaş söylemişti ama ben bunu almak istedim. Kullananlar çok memnun kalmış bakalım
Çok geçmiş olsun canım, inşallah sen ve bebislerin bir an önce toparlanırsınız.Kızlar giremedim kusura bakmayın. 7 gibi doğuma girdim. Çok ağrılı oldu. Spinal anestezi oldum. Burdaki anestezist kombine bilmiyormuş. Sağolsun doktorum ben hastaneye gelir gelmez her şeyle ilgilendi. Benim kuzucuklar küvezde. Çok küçüklerdi. Sadece doğumda görebildim. Biraz önce de eşim yoğunbakıma götürdü. Sağolsun hemşire izin verdi. Gün boyu sütle uğraştım ama sütüm yok gelmiyorBebekler emmediği için süt bir türlü inmiyor. Sezeryanım da çok zor geçti göbek bölgemde ödem olduğu için. Doktorum özel bir dikiş attık dedi. İki defa dikmişler göbek fıtığı olmasın diye. En zoru bebekler çıktıktan sonraydı çok acılıydı. Dikiş ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum şu an
Benim de ağrılarım 2 gündür sıfıra indi, rahatladım bi. 2 gecedir çok güzel uyuyorum, bebek kipirdamasa unutacağım hamile olduğumuKızlar iki gündür akşamları belim çok ağrıyor aynı reglden önceki gibi yatıyorum ama 2 saate falan anca geçiyor
E vicdan merhamet ya, insanlarda hiç vicdan kalmamış. Görmüyor mu hamile insan var, hadi 3 yap 4 yap. 6 nedir Allah aşkınaDüşünmemek en iyisi yoksa erkenden dogurcazkirayı 2250 den 6000 e çıkardı ne olcak bilmiyorum tek maaşla
Anladım canım baya kötü bi ağrı rahim küçülüyormuşNormal doğumda da regl sancısı gibi oluyor canım. Hatta benim regl ilk 3 günü aşırı ağrılı geçerdi, doğumdan sonrada ağrı oldu.
Evet canım sancılardan çok korkuyorum çünkü ilk doğumumda suyum geldi acil gittim sonra nstye bağladılar mecbur ve hiç açılmam yoktu saat 10:00 gibi bi suni sancı bastılar saatlerce yine açılmam olmadı 6 cm e ulaşınca epidural yaptılar öyle rahatladım ama ondan sonra hemen doğurdum zaten 19:28de,yani o kadar uzun sürmesi suni sancı falan baya korkuttu beni.şimdi yine aynı doktorum bu sefer öyle olmayacak çok kolay doğuracaksın diyor ama ben inanılmaz gerginimSeni sancı mı korkutuyor canım, normal doğumda. Yoksa nedir seni endişelendiren ? Ben hep derim , ben normal doğurduysam herkes doğurur
Normal doğumda da regl sancısı gibi oluyor canım. Hatta benim regl ilk 3 günü aşırı ağrılı geçerdi, doğumdan sonrada ağrı oldu.
Evet o mamayı çok tavsiye eden var , sanırım aptamilden bile önde şuan
Çok geçmiş olsun canım, inşallah sen ve bebislerin bir an önce toparlanırsınız.
Benim de ağrılarım 2 gündür sıfıra indi, rahatladım bi. 2 gecedir çok güzel uyuyorum, bebek kipirdamasa unutacağım hamile olduğumu
E vicdan merhamet ya, insanlarda hiç vicdan kalmamış. Görmüyor mu hamile insan var, hadi 3 yap 4 yap. 6 nedir Allah aşkına
Aslında onlarda iyi insanlar hiç kötü niyetleri yok yani bu hale resmen şartlar getirdi bizi. Evden çıkartmak istememiş kirayı yükseltti. Açıkçası herkes kendi çıkarını dusunuyo mecbur. Hayırlısı ne diyimDoğumuna az kalmış ev sahibi durumunun farkında değil mi çıkartma ihtimalinin stresini yaşatıyor sana. Ne acelesi varmış acaba ? Bazı insanlara insan demek bize hakaretmiş gibi hissediyorum.
Epiduralin rahatlatma etkisi ne kadar sürdü . İki doz şeklinde uygulama oldu bende . İlki 1 saat kesti sonra başladı ağrılar. Sonra ikinci dozu vurun dedim o da 15 dk etkili oldu sadece. Doğuma giderken epiduralin etkisi kalmamıştı. Ben de tedirginim çok.Evet canım sancılardan çok korkuyorum çünkü ilk doğumumda suyum geldi acil gittim sonra nstye bağladılar mecbur ve hiç açılmam yoktu saat 10:00 gibi bi suni sancı bastılar saatlerce yine açılmam olmadı 6 cm e ulaşınca epidural yaptılar öyle rahatladım ama ondan sonra hemen doğurdum zaten 19:28de,yani o kadar uzun sürmesi suni sancı falan baya korkuttu beni.şimdi yine aynı doktorum bu sefer öyle olmayacak çok kolay doğuracaksın diyor ama ben inanılmaz gerginim
Bende gece uyku savaşı veriyorum sağ sol döne döne hoş ağrıdan donemiyorum bile. Bir iki gün rahat uykuya ihtiyacım var .Seni sancı mı korkutuyor canım, normal doğumda. Yoksa nedir seni endişelendiren ? Ben hep derim , ben normal doğurduysam herkes doğurur
Normal doğumda da regl sancısı gibi oluyor canım. Hatta benim regl ilk 3 günü aşırı ağrılı geçerdi, doğumdan sonrada ağrı oldu.
Evet o mamayı çok tavsiye eden var , sanırım aptamilden bile önde şuan
Çok geçmiş olsun canım, inşallah sen ve bebislerin bir an önce toparlanırsınız.
Benim de ağrılarım 2 gündür sıfıra indi, rahatladım bi. 2 gecedir çok güzel uyuyorum, bebek kipirdamasa unutacağım hamile olduğumu
E vicdan merhamet ya, insanlarda hiç vicdan kalmamış. Görmüyor mu hamile insan var, hadi 3 yap 4 yap. 6 nedir Allah aşkına
Erken yapmışsın ve çizgi çıkmış. Netleştirmek için kan verebilirsin yada gününü bekleyebiliriz ama var gibiAdetim 6 gun kala test yaptim bu şekilde silik cizgi cikti çok erken yaptığım için mi
Canım ben çok iyi niyet göremiyorum kirayı bu kadar arttırma taleplerinde. Aslında siz zora koşmak isteseniz kanunlar kiracıdan yana. Sizi çıkaramaz. Hele hele kiraya bu kadar zam yapıldığını bildirseniz ceza bile alır. İyi niyet karşılıklıdır. Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallahAslında onlarda iyi insanlar hiç kötü niyetleri yok yani bu hale resmen şartlar getirdi bizi. Evden çıkartmak istememiş kirayı yükseltti. Açıkçası herkes kendi çıkarını dusunuyo mecbur. Hayırlısı ne diyim