2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Tutuyorum kuzum hep veriyorum ağzına o da vakumluyor bazen uzun bazen kısa sürüyor ama veriyorum. Makina çok acıttı göğüs ucumu şimdilik makinayla cekmiyorum
Makina benimkini hep acitiyordu ama genede sagiyordum iste. Kaka yapiyor mu? Bebegin sagliginin klavuzu kaka yapmasi rengi falan pesine dusecegiz kakalarin artik

Kızlar ben Perşembe 31+1 de doğum yaptım. Bebeklerin durumunun iyi olduğu söylendi. Bende sezeryanın etkisiyle iyileşmeye çalışıyorum
hayırlı olsun, Allah analı babalı büyüymeyi nasip etsin hoş gelmiş üçüzler inşallah çabucak toparlanırlar
Süt sağmayı elle yapıyorum acıtmaya başladı. Önerebiliceğiniz bir makina var mı? Ve de krem?
ben ev tipi spectra 9s makine aldım ikili, kullanmadım henüz tabii. lansinoh ve mamajoo da iyi yorumlara sahipti. krem olarak mumsy natural aldım ama biraz kıvamı koyu. istersen senin şu an süt sağma işi başlamış lansinohun kremini dene . rahatlatması için ayva çekirdeği jeli deneyebilirsin ek olarak. bir de ılık/ sıcak kompres ve masajla da destekle.
booll bol sütün olsun inşallah

Canım gece iki saatte bir kalkıyor musun yanında annen mi var
Evet kuzum 2 saatte bi uyandir emdir dediler mama yiyince de 3 saat annem ve kayinvalide bendeler
Makina benimkini hep acitiyordu ama genede sagiyordum iste. Kaka yapiyor mu? Bebegin sagliginin klavuzu kaka yapmasi rengi falan pesine dusecegiz kakalarin artik
Ben de akşam bi denicem tekrar sağmayı yapıyor siyah yapıyor ama kuzu çişte yapıyor

Çok geçmiş olsun canım nasıl oldun şimdi neden bu kadar yüksek crpn doktor ne diyor merak ettim stres yapma sakın canımm
Sağol canım. Ben yaklaşık 4-5 gündür baya ağır bi hastalık geçiriyorum. Covid testi verdim, domuz gribi, normal grip, rsv antijeni testi hepsi negatif çıktı. Ne olduğunu anlamadık. Enfeksiyon vücudumu sardı birden. Daha 25 ocakta kan testi vermiştim crp 5,3 çıkmıştı. Şuan 51,0 çıktı. O da düşmüş hali. Doktor da çıkarmayı planlıyordu yani dün 1 gün kalırsın diye konuşmuştuk değer yeterli düşmeyince doğuma kadar burdasın dedi. Pazartesi sabahı doğum inşallah. Toparlarsam tabi. Bir yandan doğumu erteleyemem diyor çünkü nstde sancılarım çıktı. Biz ertelesek kendisi gelecek yani. Hayırlısı artık sürekli serum falan veriliyor umarım işe yararlar doğuma kadar toparlarım

Çok teşekkür ederim lansinohun kremini aldım ayva çikirdeğini de yapıyorum teşekkür ederim. Süt sağma makinası kiwinin aldım inşallah güzel çıkar

Evet kuzum 2 saatte bi uyandir emdir dediler mama yiyince de 3 saat annem ve kayinvalide bendeler
Ben de akşam bi denicem tekrar sağmayı yapıyor siyah yapıyor ama kuzu çişte yapıyor
Siyah mi? Aslinda turumcumsu sari olmasi lazimdi oyle hatirliyorum. Sordun mu Doktora rengini? Bezinin fotosunu atar misin? Suphelendigin bir sey olursa bebegin kakali bezinin de doktora goturuyoruz bilgin olsun. En azindan fotografini cek :)

Kizlar ilk basta siyah mi oluyordu? Ben unutmusum...

Zaten böyle şeyler hep gebelikte oluyo heralde rutin hayatı yaşarken monoton geçiriyorsun hamile oldun mu hemen ekstrem şeyler peş peşe geliyo
Evet ya yemin ediyorum hamile değilken hiç bu tarz şeyler olmadı özellikle oluyor galiba çok kafaya takan birisiyim kanser oldum bu halde de inşaat pisliğiyle uğraşılmaz ki neyse pozitif düşünmeye çalışıyorum başka çare yok. Sen de düşünmemeye çalış tabi mümkünse

hangi biberonla mama veriyorsun acaba

Canım yenidoğanın ilk kakaları bir kaç gün boyunca siyahtir, bu da bağırsaklarında biriken mekonyumdur. Aslında yeşildir ama çok koyu olduğu için siyah gibidir. 3-4 gün olması normal diye biliyorum. İlk beslenmeyle bunları atar bebekler. Sarı renk daha sonraki günlerde

minseo eve çıktınız mı canım

İlk günler memelere çok zarar vermemek için elle sağmayı tavsiye ediyorlar bilgin olsun canım. Hem masaj yap hem sağ elinle.

Sagol cnm unutmusum. Yesil yapiyor bir defa diye aklimda kalmis. Iyi oldu konustugumuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…