canım benim akıntım olunca ıslaklık amniyon mu diye bakmak için hadi bir muayene edelim dedi 36+1 de ama normalde sıkıntı yoksa 37 sonrası yapılıyor diye biliyorum.
canım birazcık belli oluyor aslında pijama altı açık renkse biraz daha belli ama en konforlusu da o özellikle ilk 2-3 gün
ayy ben onu unuttum hemen bende başlayayım panik oldum şu anda ilk doğumda çok çektim göğüs yaralarından çünkü
canım bende öncelikle huzursuzluk olarak başladı sonra bel ağrılarım arttı kasıklarıma doğru inen ağrılar şeklinde ilk olarak 45 dk da bir girdi ağrı bir geçiyor uyumaya çalışıyorum tam dalarken tekrar giriyor uykudan uyandırıyor ağrı sıklaştı ilk doğum uzun sürüyor genelde akşam başladı 7-8 gibi geceden sonra hiç uyumadım 2 kere ılık duş aldım eşim belime kuyruk sokumuma masaj yaptı sabah 6 gibi ağrı sıklığım 5-6 dk ya düşünce doktora gittim. ancak benim suyum ya da kanamam olmadığı için evde geçirmeyi tercih ettim. gidince nst ye bağladılar sancılarım düzenli yüksek olunca açılmama bakıldı 4-5 cm civarıydı. öğlen 12.30 da minik kuşum geldi dünyaya
canım bende öncelikle huzursuzluk olarak başladı sonra bel ağrılarım arttı kasıklarıma doğru inen ağrılar şeklinde ilk olarak 45 dk da bir girdi ağrı bir geçiyor uyumaya çalışıyorum tam dalarken tekrar giriyor uykudan uyandırıyor ağrı sıklaştı ilk doğum uzun sürüyor genelde akşam başladı 7-8 gibi geceden sonra hiç uyumadım 2 kere ılık duş aldım eşim belime kuyruk sokumuma masaj yaptı sabah 6 gibi ağrı sıklığım 5-6 dk ya düşünce doktora gittim. ancak benim suyum ya da kanamam olmadığı için evde geçirmeyi tercih ettim. gidince nst ye bağladılar sancılarım düzenli yüksek olunca açılmama bakıldı 4-5 cm civarıydı. öğlen 12.30 da minik kuşum geldi dünyaya
bende kiralamayı düşünüyorum ama karar veremedim canım ama kızımda 3 günlükken hastanede küveze girmişti hastanede sağım yaptım medela idi markası çok iyiydi çekim gücü hatta göğüslerim çok yara oldu ama kanalları efsane açıyor
canım benim karnım 35 den bu yana aşağıda wc ile kankayız diyebilirim özelliklede bebeğin her hareketinde wc hissiyatı oluyor ama hala duruyorum o yüzden stres yapma açılman yoksa belli olmaz
ben bugün açılışı yaptım canım 2 hurma ile kafalar hepimizin karışık ama gönlümden geçen 38+3 de gelsin kızım gibi 23.02.2023 de haftaya bugün