2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar selam ben doğurdum Allah sıradakilerin yardımcısı olsun. Doğumum çok kolay geçti. Kızımı 1 saat gözlem altında tuttular sonra yanıma geldi. Bir sorun yok çok şükür 2500 doğdu. Memeyi tuttu emziriyorum sütüm gelsin diye hoşaf içiyorum ilk sütüm geldi çok şükür inşallah böyle gider 🙏
Hayırlı olsun cnm. Çok şükür ikinizde sağlıklısınız. 😊

Annem İstanbul da ablamda ben Bursadayim, annemin evi de depremde agir hasar aldi,kendi evleri olsa dusunmem gerekirse gidip orda dogum yapardim ama malesef onlarin da evi degil,ablamin da uc cocugu var orda rahat edemem.
Anladim, herkes için kotu olmuş. İnsallah en kisa zamanda planlarini yapip, sizin doğumdan dolayi da hizli bı şekilde hayatlarini duzene koyarlar. Ayni ev icinde uzun süre olmaz. Cadira falan esiniz tabiki musaade etmez haliyle, oyuzden mantikli ve gerçekçi bir plan yapip sizi de rahatlatirlar inşallah.

Kızlar selam ben doğurdum Allah sıradakilerin yardımcısı olsun. Doğumum çok kolay geçti. Kızımı 1 saat gözlem altında tuttular sonra yanıma geldi. Bir sorun yok çok şükür 2500 doğdu. Memeyi tuttu emziriyorum sütüm gelsin diye hoşaf içiyorum ilk sütüm geldi çok şükür inşallah böyle gider 🙏
Ay maşallah çok çok sevindim senin adına canım darısı bizlere inşallah sağlıcakla büyüt yavrunu🌸🤲

canım bende öncelikle huzursuzluk olarak başladı sonra bel ağrılarım arttı kasıklarıma doğru inen ağrılar şeklinde ilk olarak 45 dk da bir girdi ağrı bir geçiyor uyumaya çalışıyorum tam dalarken tekrar giriyor uykudan uyandırıyor ağrı sıklaştı ilk doğum uzun sürüyor genelde akşam başladı 7-8 gibi geceden sonra hiç uyumadım 2 kere ılık duş aldım eşim belime kuyruk sokumuma masaj yaptı sabah 6 gibi ağrı sıklığım 5-6 dk ya düşünce doktora gittim. ancak benim suyum ya da kanamam olmadığı için evde geçirmeyi tercih ettim. gidince nst ye bağladılar sancılarım düzenli yüksek olunca açılmama bakıldı 4-5 cm civarıydı. öğlen 12.30 da minik kuşum geldi dünyaya:anneadayı::emir_bebek:
Ay ne güzel anlattın ya bnde boyle sakin olabilirim inşallah 🤲 şimdiden sancilansam ne yaparım diye düşünüyorum. Gideceğim hastane Dr bile net değil bu daha da tedirgin ediyo 🥴

Maşallah maşallah 🧿 çok sevindim iyi olmanıza 🥰🥰

Canim kapi suslemen de cok gyzel olmus. Ilk sutun gelmeye basladi ise devami arta arta gelecektir. Epidural sezeryan mi.oldun daha sonra kendine gelince ilk firsatta detaylarini bekliyoruz😍

Tebrik ederim gözünüz aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏽

Çok sevindim .. sağlıkla büyüt canım inşallah ♥️

Cok sevindim maşallah canim 💕🧿 fırsat buldukça yazarsın bize, sağlıkla büyütün inşallah

Maşallah Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere olsun 🌸

Hayırlısı olsun , sağlıkla büyüsün Ekin 💕

Hahahha tamam ben başlıyorum hurmaya 😍😍 yer silmek de iyi diyolar temizliğe bahane hem ben haftaya ona da başlıcam😂
yer silmek mi bende başlaayayım yarın güya izne ayrılınca dinlenecektik :halay:
Bende de var hormonları tetikler dedi bi arkadaşım ama çok abartmadan başlanabilir bence ben de icicem bi yarin muayne bitsin de ona göre ayarlicam
canım senin takvim 0 lanmış dün giremedim doğum mu yaptın yoksa tüm sayfaları da okumaya çalışıyorum merak ettim sizi inşallah ikinizde iyisinizdir. :dua:
Kizlar merhabalar ben 36+1de doğum yaptım kızlarım 4 günlük oldular biri malesef kuvözde solunum sıkıntısı yaşıyor diğeri ile evimize geldik dün, kac gündür okuyamıyorum aşırı yoğun geçiyor günler, herkese sağlıklı zamanında doğumlar diliyorum 🌸
maşallah canım Rabbim bahtlarını açık etsin. Küvezdeki miniğine de bir an önce kavuşursun inşallah :dua:
Kızlar bu t3 iyice düşmüş tsh yükselmis ya ilaç başlar mi doktor bana acaba
canım çok yüksek değil bence ben hamilelik başından bu yanı 25 mg kullanıyorum ama sen yine de danış istersen
Sizde de patlicakmis gibi bir his var mi? Ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum. Cok huzursuz bir durum. Karnim o kadar gergin ki patlamaya hazir balon gibi ...
aynen canım sanki karnım 2 ye ayrılacakmış gibi gergin nasıl duruyorsa bebişler artık anlamadım :110:
Kızlar bir şey danışmak istiyorum size. Benim bulunduğum şehirde bir tane özel hastane var ocaktan önce 10 bin tl civarı olan sezaryen doğum ücreti su an 21 bin tl olmuş. Sağlıkçı indirimiyle 18 bin tlye geliyor. Bana aşırı cok geldi bu ücret. Buradaki devlet hastanesinde dogursam istediğim doktorda dogurma ve özel oda imkanım var sizce ne yapmalıyım? Tabi ki özel hastane daha konforlu doktorumdan memnunum vs vs. Ama bu ücret aşırı ucuk geldi bana ya bilemiyorum. Siz olsanız napardınız?
canım ben kızımda özele gittim hep ama arada devlet hastanesne de kontrole gidiyordum ne olur ne olmaz diye doğumum bayrama geldi doktorum şehir dışındaydı özele de gitsem devlete de gitsem bilmediğim bir doktor doğumumu yaptıracak diye devlete gittim hem imkan olarak devlet hastaneleri daha komplike her imkan var netice de diye düşündüm özel oda tuttuk normal doğum yaptım bebeğimin tüm kontrolleri de yapıldı hiç sıkıntı yaşamadım eğer özel oda imkanın varsa istediğin doktor imkanında varsa bence o kadar para vermeye hiç gerek yok benim özel tercih etmemin tek sebebi doktorum beni ve sürecimi bilsin diye

🥰🥰🥰
Tebrik ederim 🥳🥳🥳

X