2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım 2290 gr olmus benim minnak nst de sancı çıkmadı biraz ufak ama kilo almış en azından dedi salı günü tekrar gidecegim bakalım ama 37 de alırım diyor
Kac haftaliksin,bebisler yavas kilo alinca doktorlar riske atmamak icij 37 de aliyorlar.

Aynen öyle canım, benim de 2. Gebeliğimde doktor kordon var boynunda dedi. Ben tabi çok gerildim üzüldüm. Geceleri uykularım kaçıyordu. Başka bir doktora gittim o günlerde. Dedi ki bu çok normal bir şey, biz çoğu zaman söylemeyiz bile. Gebenin bunu bilmesinde bir fayda yok.

Ayrıca kordon olmadan doğdu, ben de yaptığım stresle kaldım.

Ben diğer hastaneleri aradım sordum su kadar fiyat sizin ne farkınız var onlardan falan dedim
Tansiyonlarin nasil canim? Benim daha iyi cok sukur.
Cok tatlisiniz,iyi geldi mesajlariniz.İlk kizim pandemi cocuguydu,bu kizimda deprem cocugu oldu,son uc yilda ulkecek yasadiklarimiz kabus gibi,son olsun insallah.

Dünden beridir izlemediğim video kalamdı, hep bunu aratıp birşeyler okuma ihtiyacı hissediyorum, okuduklarım hep normal şeyler ama içten içe çok rahatsız oluyorum canım ya keşke bilmeseydim benim doktorda hem bilmenize gerek yok bebeğin suyu kalp atışı kan alışı herşeyi yolunda dedi ama söyledi, niye söylüyorsun değil mi

Anlıyorum seni, ama çoğu korkun boş çıkacak inşallah

Kızlar yenidoğan bebeğin yıkanma aşaması ne olması lazım şeklinde burada konuşmuştuk, bende yıkamama taraftarıydım.
Bugün görümcemle (yenidoğan yoğunbakımı baş hekimi) bu konuyu konuştum .
Söylediği şu şekilde; "tabiiki hatta doğduğu an yıkanmalı, eve gidincede sık sık yıkanmalı, yıkandıkça büyümesi gelişmesi daha yerinde olur, diğer türlü bebek adete olamıyor yapış yapış olur ve kötü kokar, verniks tabakası hakkında son yıllarda kalması bağışıklık için iyi deniliyor ama bunun için yeterli hiçbir çalışma yok, halasının kuzusunu kesinlikle yıkamalısın" dedi.
Yıkamamayı düşünürken şu anda kesinlikle yıkanmalı diye düşünüyorum.

Kafa çapı geçen hafta 99.3 mm cikmisti kuşum benim kız bebiş

Vallahi kime sorsam aaa ilk kez duyuyorum bizde oyle buyuk kafa yok kime cekmis diyor

Ben de yıkanabilir diye okudum

Kızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun
Hayırlısıyla gelsin bebis sıkma canını insallah bir sıkıntı olmayacak dualarım seninle

Kızçeler peki sezaryan tarihini belirlerken ultrasyon haftasina gore mi karar veriliyor yoksa sat a gore mi benim ultrasyona gore bu hafta 39 um sat a gore 37 yim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…