Ben de 2020 agustosta dogum yapmistim 2022 haziran da ilk reglmi gormustum.Bakalim bunda nasil olacak.Ben kızımda 2020 Ağustosta doğum yapmıştım 2021 Temmuzda ilk regl olmaya başlamıştım.
Kac haftaliksin,bebisler yavas kilo alinca doktorlar riske atmamak icij 37 de aliyorlar.Canım 2290 gr olmus benim minnaknst de sancı çıkmadı biraz ufak ama kilo almış en azından dedi salı günü tekrar gidecegim bakalım ama 37 de alırım diyor
Valla iyi demişsinBen diğer hastaneleri aradım sordum su kadar fiyat sizin ne farkınız var onlardan falan dedim
Canım bu kordon dolanması 1 tur şeklinde bende de varmış dünkü kontrolümde söyledi doktorum.
"Bilmenize de gerek yok ama 1 kere boynuna dolanmış" dedi. Sen doktoruna söylemedi diye kızmışsın bende söyledi diye kızdım. İçten içe çok rahatsız oldum. Oysa bebeklerin çoğu normal yada sezeryanda 1 tur kordon dolanmış şekilde doğuyormuş. Nst de kalp atışı düşük değilse ve kan akımı iyiyse bir sorun teşkil etmiyormuş. Ve bunu bilince elimizden birşeyde gelmiyor sadece stres yaratıyor. 3 ve daha fazla dolanma şekli yoksa ve bebeğin gelişimi normalse sorun görmediyse bence bunu anneye söylememeliler.
Tansiyonlarin nasil canim? Benim daha iyi cok sukur.Ben diğer hastaneleri aradım sordum su kadar fiyat sizin ne farkınız var onlardan falan dedim
Cok tatlisiniz,iyi geldi mesajlariniz.İlk kizim pandemi cocuguydu,bu kizimda deprem cocugu oldu,son uc yilda ulkecek yasadiklarimiz kabus gibi,son olsun insallah.Ah canimmmSen yeter ki kendini üzme.. Her şey hallolur, düzenini bulur inşallah Lohusa olunca da duygular biraz yükselecek. En önemlisi huzurlu bir ortam senin için.. Yalnızca çocuklarını ve kendini düşün. Diğer her şeye kapat kendini. En iyisi öyle olacak Sağlıkla gelsin de bebiş, en önemlisi o. Sen de düşünme hiç başka kimseyi bu gunler de geçecek inşallah
34+3 'üm canim aynen 2 günde bir kilo takibi yapıyorKac haftaliksin,bebisler yavas kilo alinca doktorlar riske atmamak icij 37 de aliyorlar.
Dünden beridir izlemediğim video kalamdı, hep bunu aratıp birşeyler okuma ihtiyacı hissediyorum, okuduklarım hep normal şeyler ama içten içe çok rahatsız oluyorum canım yaAynen öyle canım, benim de 2. Gebeliğimde doktor kordon var boynunda dedi. Ben tabi çok gerildim üzüldüm. Geceleri uykularım kaçıyordu. Başka bir doktora gittim o günlerde. Dedi ki bu çok normal bir şey, biz çoğu zaman söylemeyiz bile. Gebenin bunu bilmesinde bir fayda yok.
Ayrıca kordon olmadan doğdu, ben de yaptığım stresle kaldım.
Dünden beridir izlemediğim video kalamdı, hep bunu aratıp birşeyler okuma ihtiyacı hissediyorum, okuduklarım hep normal şeyler ama içten içe çok rahatsız oluyorum canım yakeşke bilmeseydim benim doktorda hem bilmenize gerek yok bebeğin suyu kalp atışı kan alışı herşeyi yolunda dedi ama söyledi, niye söylüyorsun değil mi
Kafa çapı geçen hafta 99.3 mm cikmisti kuşum benim kız bebişBiz de kararsız kaldık, büyük oğlum 4 aylıkken olmuştu. Şimdi ufaklığı o kadar geciktirmeyelim diyoruz ama ilk doğar doğmaz da kıyamam sanki.
Senin için cok zor bir durum, aynı şey bana olsa benim annem de gelmezdi, tabi üzülüyoruz . Sonuçta asla annemizin yanında rahat ettiğimiz kadar kimsenin yanında rahat edemeyiz. Bir yandan lohusalık, bir yandan ev kalabalık inşallah lohusa depresyonuna girmezsin, misafirlerin ne kadar kalacağı belli mi
Kafa çapı kaç çıktı ki canım , erkek bebekse kızlara göre daha büyük oluyor zaten
Onda da hamile mi kaldın yaniBen de 2020 agustosta dogum yapmistim 2022 haziran da ilk reglmi gormustum.Bakalim bunda nasil olacak.
Vallahi kime sorsam aaa ilk kez duyuyorum bizde oyle buyuk kafa yok kime cekmis diyorHayırlı olsun canımBenim hala bitmedi çanta işi.. Bu arada ben hiç çok kanamam olduğunu hatırlamıyorum. O da kişiden kişiye değişiyor demek.
Maşallah bebişine canımAy ne güzel doğum ücreti de düşmüş ama herhalde sağlıkçı olduğunuz için..? Yılbaşı öncesi 10bin diyen benim hastane de 17bin dedi. Hiç de pazarlık falan anlamayız, çekiniriz eşim de ben de Vereceğiz o parayı gibi görünüyor.. Puff Sağlıkla gelsin de ne diyeyim
Ay canım üzüldüm yaa.. Telefonda ağlamadın mı annen gelmiyim deyinceSeni üzmek için değil ama ben olsam ağlardım, dayanamam hiç.. Benim bile canım sıkıldı burdan Yangına körükle gitmek istemem ama haklısın bence. Ya elbette kayınvalidenlerin durumu da kötü ama.. Dediğin gibi küçük çocuklar, dağınıklık vs. de cabası. Kızın için bir de kardeş psikolojisi.. Annene söylesen kötü hissediyorum şu bu diye; öyle 3-5 günlüğüne bile gelmez mi? Yoksa tabi insan seve seve evini açar da, o zaman onlar da halden anlasalar.. Senin için de normal bir dönem değil sonuçta. Bir de bunun lohusalığı var.. İnşallah annen kısa süre de olsa gelir canım yaa Olmazsa da artık yapacak bir şey yok.. Kendini üzmekle çözülmeyecek sonuçta. Sağlıklarına sağlığınıza şükredip, akışına bırakacaksın. Her şey yoluna girecektir canım Allah'ın izniyle
Bana da kadın doğum uzmanı dememişti. Sonradan takibini yapan çocuk doktoru istemişti. Çocuk doktoru onu bilir canım. Hiç mi ailede iri bebek falan yokmuş yaGenetik sonuçta uzak kuşaktan bile geçebilir.
Ay yaa.. Çok geçmiş olsuunnnİnşallah çabuk geçer.. Yalancı negatif olmasın corona testi. Ne bileyim bazen öyle 2.de falan pozitif çıkıyor ya. Gerçi şimdi bir sürü de virüs çıktı. Kimbilir hangisi hay Allah yaa
Olabilir artık bence.. Haklı da ama.. 1-2 haftası kaldı yani :)
Ben de yıkanabilir diye okudumKızlar yenidoğan bebeğin yıkanma aşaması ne olması lazım şeklinde burada konuşmuştuk, bende yıkamama taraftarıydım.
Bugün görümcemle (yenidoğan yoğunbakımı baş hekimi) bu konuyu konuştum .
Söylediği şu şekilde; "tabiiki hatta doğduğu an yıkanmalı, eve gidincede sık sık yıkanmalı, yıkandıkça büyümesi gelişmesi daha yerinde olur, diğer türlü bebek adete olamıyor yapış yapış olur ve kötü kokar, verniks tabakası hakkında son yıllarda kalması bağışıklık için iyi deniliyor ama bunun için yeterli hiçbir çalışma yok, halasının kuzusunu kesinlikle yıkamalısın" dedi.
Yıkamamayı düşünürken şu anda kesinlikle yıkanmalı diye düşünüyorum.
Hayırlısıyla gelsin bebis sıkma canını insallah bir sıkıntı olmayacak dualarım seninleKızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun
Oh çok sevindim valla, zaten 22 yi duyunca ben şokKızlar benim de bugun kontrolüm vardı 34+1 2416 gr her şey yolunda şükürDoğum ücretini de 14 bin TL ye düşürdük