Sut korur konusu regl olmakla ilgili değil bildiğim kadarıyla, ilişki olursa hamilelik olmaz anlamında söylüyorlar ama tabiki bilimsel bir geçerliliği yokKuzum bana öyle geliyor ki senin gribal durumla doğum işaretleri birbirine karıştı vücudun şimdi dinlenip güç topla bi kaç güne dipçik gibi olup doğuma full enerji gireceksin diyor nedense hislerim
Ben 9 ay sonra oldum süt korur muhabbeti tamamiyle saçmalık çünkü bende 28 ay emzirdim baya dolu dolu
Ben 4 aylikken regl olmuştum sut kesilmiyor merak etme canım onunla alakası yokBen ne zaman olurum ondan ziyade annem kısa zamanda regl olduğu için acaba sütüm kesilir mi korkusunu daha çok yaşıyorum..
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canim, bisey olmaz inşallah, doktor kontrolünde olacaksınız merak etme, dualarimiz sizinleKızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun
ÖSS mi tss mi ? Sigortacıyım bilgi vereyimİlk minnoşum kızdı şimdi bu minnoş erkek olunca sünnet konusunu bizde araştırdık yenidoğana bende yaptıramam çünkü zaten karanlıktan sıkışık bi yerden gelmiş ilk hafta yok topuk kanı yok hepatit aşısı vs derken canı yanıyor sürekli o savunmasız haline kıyamam dedim.erkek bebeği olan deneyimli arkadaşlarıma sorduğumda da 40ı çıkıp 3 aylık olana kadar kesin yaptır zaten bardak kesip kapatıyorsun oraya bezede değmiyor çok çabuk atlatıyor dediler muhtemelen bende o aralıkta yaptıracağım nasip olursaözel sağlık sigortası karşılıyormudur onu da bi araştırmam lazım tabi bu arada devlette yaptırmak pek istemiyorum
Çok iyi anlıyorum endişeni benim sürekli nst ile takip olup son anda doğum olmuştu o yüzden bu sezeryanı bekleme stresini yaşamadım. Ama yaşayan biri olarak söylüyorum ki böyle şeyler olabiliyormuş böyle olup bebeğiyle çıkan birsürü kişi var demişti bana da doktorum ve ebem canım. Sağlıkla gelecek inşallah bebişin güzel haberlerini bekliyorumSağol canım içimi rahatlattındoktor da bunların %90 i önemsiz ama riske atmayalım dedi inşallah sorunsuz hallolur çok endişe ettim
Ben kendim yaptım avizesini kapı süsünü ve dagitmak icin ufak hediyelerini ama isterseniz instagramda kuzenime zaman dar oldugu icin altta yapistirdigim yerden aldim cok ilgililer 𝐌𝐎𝐃𝐄𝐑𝐍 𝐌𝐀𝐂𝐑𝐎𝐌𝐄İnstagramda gördüm bi kaç yer bazıları ürünü göndermemiş flüstüne dolandıranlar var acaba bildiğimiz bir site vs var mı
Çok sevindim. Dün dediğim gibi pazarlıksız olmuyorEvet canımlar özel hastaneyle de pazarlık yapmadım demem artık
Rabbim yardımcın olsun canımKızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun
Ben kapı süsünü instagramdan zayadesignn üzerinden 190 TL yaptırdım aralık ayındaKızlar merhaba bayadır yoktum ülkece zor günler yaşıyoruzsizler nasılsınız ? Benim üç gündür sırt ağrılarım çok arttı 10 gündğr uyuyamıyorum :/ Kapı süsü yaptıran arkadaşlar nerde yaptırdınız? Ankara memorialda ya da TOBB da doğum yapacak var mı ?
Ben 6 ay sonra başladım hemen.. Keşke daha uzun sürseydi. Hemen migren ataklarım başlamıştı reglle beraberBak başka merak konum daha ne kadar zaman sonra regl olmaya başladınız
Hayıt hayır. Sütle alakası yok. 6. ayda regl oldum, yavruşum 2 sene emdi şükür olsunBen ne zaman olurum ondan ziyade annem kısa zamanda regl olduğu için acaba sütüm kesilir mi korkusunu daha çok yaşıyorum..
Benim karnım da çok gergin. Hatta sanırım bir minik çatlak olmuş, bugün fark ettim. Zaten nasıl dayansın onca gerginliğeBenim de dun göbek deligim cok acıdı, cok gergin karnım sizin gibi. Belki aşağı inince rahatlayacagiz biraz. Bir de vajinada baskı hep bahsediliyor ya tuvalette temizlenirken sanki rahmi hissediyorum elimle, orası da acıyor sizde de var mı. İlk hamileligimden bunları hiç hatırlamıyorum
Hiç mi ilaç içmiyorsun canım ya...? Bari parol içseydin. Çok geçmiş olsuunnKızlar tek tek alıntılayamadım kusura bakmayın hepinize çok teşekkür ederim. En son yazdıktan sonra felaket bir sırt ve göğüs kafesi ağrısı çektim aşırı kötüydü. Sanki ciğerim sökülüyodu. Hatta bi an dedim ki bu doğum sancısı mı acaba sonra devamında suyum vs gelmediği için kendimi panikletmemeye çalıştım. En son ağrıdan ağlıyodum nasıl olduysa uyuyakalmışım koltukta. Az önce uyandım şuan daha iyiyim baya terlemişim
Bende hamilelik için söyleniyor bu durum diye biliyorumSut korur konusu regl olmakla ilgili değil bildiğim kadarıyla, ilişki olursa hamilelik olmaz anlamında söylüyorlar ama tabiki bilimsel bir geçerliliği yok
Sağlıkla kucağına al canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun
Ayy allahım ne işi varmış görümcenin kocasının lohusa kadının yanındaArkadaşlar nasılsınız? Doğum haberleri geldi mi?
@askk3 ile aynı gün doğum yapmışız :) hayırlısı olsun canım. Bizim bugün 8.günümüz. AsM den topuk kanımızı bile verdik. Dünden beri sütümde azaldı sanki kızlar geçen gün sütüm taştı sertleşti yanma oldu beni sıtma tuttu çocukta emmiyor çok fazlaydı çünkü emiyor ama doyuyor 1 saate kalmaz tekrar şişiyor ben donuyorum birden hararet basıyor ateşimi ölçtüm 39,6 cerrah arkadaşıma yazdım emzirdikten sonra memenin iyice boşaldığından emin ol dedi. Memede kalan süt iltihap yapar hiç emziremezsin dedi ben de sağdım sağar sağmaz ateşim düştü kendime geldim. Gözümü açamıyorum şimdş o kadar rahatladım ki. Bu sefer de sütüm azaldı gibi. Göğüslerim genelde yumuşak artık. Sık sık emziriyorum 2 saatte bir hatta bazen durmuyor saat başı veriyorum.
Psikolojik olarakta sinirlerim bozuldu. Lohusalıkta ya annen olacak sadece ya da hiç kimse. Ağrım sancım olmasa tek kalırdım. Şimdide 40 çıkana kadar yalnız kalmadın diyorlar. Görümcemin kocası ve kızı. Maalesef ki. Geçen gün sıtma tutarken hava akmak isterim odalarda yürüyeyim yok ama çıkamadım lohusa da erkeğin ne işi var. İzne çıkartmış şirketleri o da sürekli geliyor boş konuşuyor. Ya ben rahat oda değiştirip istediğim yerde emzireceğim pijamalarla gezeceğim çakamadım ya kapadım yatak odasını balkonu açtırdım eşime. Sinirimden ağladım. Kv mi çağırdım. O geldi dün. Hele kızını görmeniz lazım. Benim kedim bundan daha güzel hiç sevmiyorum bunu. Anne senin kızın benim. Gece kabus görebilirim sen benim yanıma gel. Kv diyor ki onun kıskançlığından bebeği kucağıma alıp sevemiyorum. Ben de deidm anne sinirlerim bozuluyor artık siz kendi torununuzu düşünüyorsunuz ama onun yaşında bir kızım daha var o da etkileniyor. Sürekli kızıma annen hep kardeşinle ilgilenecek ben o yüzden kardeş istemedim diyor. Ben hepsini duyuyorum sizde duyyyorsınuz gerçekten kaldıramıyorum dedim. Dün hep ağladım kapımı kapatıp. Bacak kadar Kiza göre davranıyorlar görseniz halimi anlarsınız. Tiksinerek bakmıyor çocuğa o suratı görseniz çakarsınız ağzının ortasına. Hayır çocuk çocuğun lafıyla etkilenir benim kzıımında psikolojisini bozdular. Söyledim eşime inşallah gider bugün diyor. Şimdi beni kızımkn en yakın arkadaşının annesi aradı aynı sınıftan.senin kızı da ağlayıp sinemaya götüreyim biraz değişiklik olur hep evdeydi birbirlerini özlemişlerdir dedi. Bende tamam dedim. Gitsin kız arkadaşıyla gezsin biraz. O kadar hanım o kadar güzel bir ailesi varki valla gözüm kapalı emanet ederim. En azından kızımın psikolojisini bozmaz burda.
Bende ablama yaptırdım bedavaya geldiKızlar merhaba bayadır yoktum ülkece zor günler yaşıyoruzsizler nasılsınız ? Benim üç gündür sırt ağrılarım çok arttı 10 gündğr uyuyamıyorum :/ Kapı süsü yaptıran arkadaşlar nerde yaptırdınız? Ankara memorialda ya da TOBB da doğum yapacak var mı ?
Evet ilk doğumumdaki doktorum zaten benimde yine normal bekliyor ama bakalım nasipseBenim doktorum var sadece doğum yapacağım hastaneyi seçmedim daha. İkisi arasında kaldım. Normal mi düşünüyorsun ?
Yok bu site güvenilir baslazerkesim instagram sayfaları bakabilirsin ordanİnstagramda gördüm bi kaç yer bazıları ürünü göndermemiş flüstüne dolandıranlar var acaba bildiğimiz bir site vs var mı
Anadolu sigorta doğum kapsamlı tssÖSS mi tss mi ? Sigortacıyım bilgi vereyim
Oy canım.. Kokluyorum yavruşunuuuArkadaşlar nasılsınız? Doğum haberleri geldi mi?
@askk3 ile aynı gün doğum yapmışız :) hayırlısı olsun canım. Bizim bugün 8.günümüz. AsM den topuk kanımızı bile verdik. Dünden beri sütümde azaldı sanki kızlar geçen gün sütüm taştı sertleşti yanma oldu beni sıtma tuttu çocukta emmiyor çok fazlaydı çünkü emiyor ama doyuyor 1 saate kalmaz tekrar şişiyor ben donuyorum birden hararet basıyor ateşimi ölçtüm 39,6 cerrah arkadaşıma yazdım emzirdikten sonra memenin iyice boşaldığından emin ol dedi. Memede kalan süt iltihap yapar hiç emziremezsin dedi ben de sağdım sağar sağmaz ateşim düştü kendime geldim. Gözümü açamıyorum şimdş o kadar rahatladım ki. Bu sefer de sütüm azaldı gibi. Göğüslerim genelde yumuşak artık. Sık sık emziriyorum 2 saatte bir hatta bazen durmuyor saat başı veriyorum.
Psikolojik olarakta sinirlerim bozuldu. Lohusalıkta ya annen olacak sadece ya da hiç kimse. Ağrım sancım olmasa tek kalırdım. Şimdide 40 çıkana kadar yalnız kalmadın diyorlar. Görümcemin kocası ve kızı. Maalesef ki. Geçen gün sıtma tutarken hava akmak isterim odalarda yürüyeyim yok ama çıkamadım lohusa da erkeğin ne işi var. İzne çıkartmış şirketleri o da sürekli geliyor boş konuşuyor. Ya ben rahat oda değiştirip istediğim yerde emzireceğim pijamalarla gezeceğim çakamadım ya kapadım yatak odasını balkonu açtırdım eşime. Sinirimden ağladım. Kv mi çağırdım. O geldi dün. Hele kızını görmeniz lazım. Benim kedim bundan daha güzel hiç sevmiyorum bunu. Anne senin kızın benim. Gece kabus görebilirim sen benim yanıma gel. Kv diyor ki onun kıskançlığından bebeği kucağıma alıp sevemiyorum. Ben de deidm anne sinirlerim bozuluyor artık siz kendi torununuzu düşünüyorsunuz ama onun yaşında bir kızım daha var o da etkileniyor. Sürekli kızıma annen hep kardeşinle ilgilenecek ben o yüzden kardeş istemedim diyor. Ben hepsini duyuyorum sizde duyyyorsınuz gerçekten kaldıramıyorum dedim. Dün hep ağladım kapımı kapatıp. Bacak kadar Kiza göre davranıyorlar görseniz halimi anlarsınız. Tiksinerek bakmıyor çocuğa o suratı görseniz çakarsınız ağzının ortasına. Hayır çocuk çocuğun lafıyla etkilenir benim kzıımında psikolojisini bozdular. Söyledim eşime inşallah gider bugün diyor. Şimdi beni kızımkn en yakın arkadaşının annesi aradı aynı sınıftan.senin kızı da ağlayıp sinemaya götüreyim biraz değişiklik olur hep evdeydi birbirlerini özlemişlerdir dedi. Bende tamam dedim. Gitsin kız arkadaşıyla gezsin biraz. O kadar hanım o kadar güzel bir ailesi varki valla gözüm kapalı emanet ederim. En azından kızımın psikolojisini bozmaz burda.
Ben de kendimi yaptım tüm hediyeliklerini avizesini yastığını, kapı sütünü. 2 aydır yatıyorum olmakta hazırlamaya çok yardımcı oldu. Punch bebek ürünleri yapıyorum Bir sayfadan fiyat almıştım avize, abajur, kapı süsü, takı yastığı 1800 gibi bir rakama geliyordu bende makromeye de el attım çok güzel oldular.Ben kendim yaptım avizesini kapı süsünü ve dagitmak icin ufak hediyelerini ama isterseniz instagramda kuzenime zaman dar oldugu icin altta yapistirdigim yerden aldim cok ilgililer 𝐌𝐎𝐃𝐄𝐑𝐍 𝐌𝐀𝐂𝐑𝐎𝐌𝐄(@modern.macrome) • Instagram photos and videos
Eminim çok güzel olmuştur ve cok daha kiymetli bence . Emeğinize sağlık güzel gunlerde kullanalım insallahBen de kendimi yaptım tüm hediyeliklerini avizesini yastığını, kapı sütünü. 2 aydır yatıyorum olmakta hazırlamaya çok yardımcı oldu. Punch bebek ürünleri yapıyorum Bir sayfadan fiyat almıştım avize, abajur, kapı süsü, takı yastığı 1800 gibi bir rakama geliyordu bende makromeye de el attım çok güzel oldular.
Çocuğunu ekleteceksindir poliçene zaten. Çocuğunun Poliçesi başladıktan sonra 1 yıl bekleme süresi var sonrasında ücretsiz olacak şekilde sünnet ücretsiz oluyorAnadolu sigorta doğum kapsamlı tssbide groupamadan tss var bizim ama daha minimal doğmadığı için onun yok onu da aile paketine dahil edeceğiz inşallah
Bence pazarlığı bir düşün canım sen de 2-3 bin TL bile inse kardırHayırlı olsun canımBenim hala bitmedi çanta işi.. Bu arada ben hiç çok kanamam olduğunu hatırlamıyorum. O da kişiden kişiye değişiyor demek.
Maşallah bebişine canımAy ne güzel doğum ücreti de düşmüş ama herhalde sağlıkçı olduğunuz için..? Yılbaşı öncesi 10bin diyen benim hastane de 17bin dedi. Hiç de pazarlık falan anlamayız, çekiniriz eşim de ben de Vereceğiz o parayı gibi görünüyor.. Puff Sağlıkla gelsin de ne diyeyim
Ay canım üzüldüm yaa.. Telefonda ağlamadın mı annen gelmiyim deyinceSeni üzmek için değil ama ben olsam ağlardım, dayanamam hiç.. Benim bile canım sıkıldı burdan Yangına körükle gitmek istemem ama haklısın bence. Ya elbette kayınvalidenlerin durumu da kötü ama.. Dediğin gibi küçük çocuklar, dağınıklık vs. de cabası. Kızın için bir de kardeş psikolojisi.. Annene söylesen kötü hissediyorum şu bu diye; öyle 3-5 günlüğüne bile gelmez mi? Yoksa tabi insan seve seve evini açar da, o zaman onlar da halden anlasalar.. Senin için de normal bir dönem değil sonuçta. Bir de bunun lohusalığı var.. İnşallah annen kısa süre de olsa gelir canım yaa Olmazsa da artık yapacak bir şey yok.. Kendini üzmekle çözülmeyecek sonuçta. Sağlıklarına sağlığınıza şükredip, akışına bırakacaksın. Her şey yoluna girecektir canım Allah'ın izniyle
Bana da kadın doğum uzmanı dememişti. Sonradan takibini yapan çocuk doktoru istemişti. Çocuk doktoru onu bilir canım. Hiç mi ailede iri bebek falan yokmuş yaGenetik sonuçta uzak kuşaktan bile geçebilir.
Ay yaa.. Çok geçmiş olsuunnnİnşallah çabuk geçer.. Yalancı negatif olmasın corona testi. Ne bileyim bazen öyle 2.de falan pozitif çıkıyor ya. Gerçi şimdi bir sürü de virüs çıktı. Kimbilir hangisi hay Allah yaa
Olabilir artık bence.. Haklı da ama.. 1-2 haftası kaldı yani :)