Hayırlı olsun canım
Benim hala bitmedi çanta işi.. Bu arada ben hiç çok kanamam olduğunu hatırlamıyorum. O da kişiden kişiye değişiyor demek.
Maşallah bebişine canım
Ay ne güzel doğum ücreti de düşmüş ama herhalde sağlıkçı olduğunuz için..? Yılbaşı öncesi 10bin diyen benim hastane de 17bin dedi. Hiç de pazarlık falan anlamayız, çekiniriz eşim de ben de
Vereceğiz o parayı gibi görünüyor.. Puff
Sağlıkla gelsin de ne diyeyim
Ay canım üzüldüm yaa.. Telefonda ağlamadın mı annen gelmiyim deyince
Seni üzmek için değil ama ben olsam ağlardım, dayanamam hiç.. Benim bile canım sıkıldı burdan
Yangına körükle gitmek istemem ama haklısın bence. Ya elbette kayınvalidenlerin durumu da kötü ama.. Dediğin gibi küçük çocuklar, dağınıklık vs. de cabası. Kızın için bir de kardeş psikolojisi.. Annene söylesen kötü hissediyorum şu bu diye; öyle 3-5 günlüğüne bile gelmez mi? Yoksa tabi insan seve seve evini açar da, o zaman onlar da halden anlasalar.. Senin için de normal bir dönem değil sonuçta. Bir de bunun lohusalığı var.. İnşallah annen kısa süre de olsa gelir canım yaa
Olmazsa da artık yapacak bir şey yok.. Kendini üzmekle çözülmeyecek sonuçta. Sağlıklarına sağlığınıza şükredip, akışına bırakacaksın. Her şey yoluna girecektir canım Allah'ın izniyle
Bana da kadın doğum uzmanı dememişti. Sonradan takibini yapan çocuk doktoru istemişti. Çocuk doktoru onu bilir canım. Hiç mi ailede iri bebek falan yokmuş ya
Genetik sonuçta uzak kuşaktan bile geçebilir.
Ay yaa.. Çok geçmiş olsuunnn
İnşallah çabuk geçer.. Yalancı negatif olmasın corona testi. Ne bileyim bazen öyle 2.de falan pozitif çıkıyor ya. Gerçi şimdi bir sürü de virüs çıktı. Kimbilir hangisi hay Allah yaa
Olabilir artık bence.. Haklı da ama.. 1-2 haftası kaldı yani :)