2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Allah saglikla bir omur boyu huzurla yasamayi daim etsin kac kilo dogdular canim? Biri neden solumum sikintisi ile kuvozde ki? Tesekkur ederim insallah darisi saglikla bize
Sezaryen doğumlarda ciğerlerinde su kalabiliyormus canim o yüzden sanırım suyu atamamis dediler, biri 2700 diğeri 2800 doğdular ama cokkilo kaybettiler 36 saatte 200 gram verdi biri kuvezdakini bilmiyorum da ama toparlayacagiz inşallah

minseo da mi doğuma gitti hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

Masallah ikizlere gore cok cok iyi. Toparlar hemen Insallah Insallah tez kavusursunuz

Maşallah kiloları çok iyi doğmuşlar, sağ Salim kavuşup hep beraber eve gidersiniz inşallah. Hayırlı uğurlu olsun bebişler

Selam kızlar,
Ben de bugün hastaneye gittim. 3 günde bir gidiyorum. Bebeklerden biri kafasını kanala dayamış. Dr her an doğum olabilir dedi. Bugün 32+6 ydık. Çok fazla ayakta durmamaya çalış dedi. Bir hafta daha dayanabilirse iyi olur dedi. Bu gece 2 tane ciğer geliştirici yaptıracağım. Sabah da 2 tane. D vitamini verdi, magnezyum kullan dedi, kan ilacına devam et dedi

Çok zor hamile kaldım zaten hemen olacağını sanmıyorum ama Allahın takdiri olmaz diyip bi an da hamile kalacağım tutar o yüzden bi süre korunmakta fayda görüyorum.
Regl olmadan yumurtlama olmasıda garip, öğrendiğim iyi oldu canım valla bi cahilliğe gelip korunmayabilirdim belki
3 yıl hiç korunmadık, doğumdan sonra koruncam diyince adamın morali bozuluyo

He he bu fikre ben de yatkınım bazen de korunmak gerekiyor

Emzirirken ve bebek küçükken gebe kalacağım korkusu o kadar kötü ki kızlar aklın çıkıyor hamile kalırsam ya diye. Her şey vaktinde olsun inşallah

minseo dan haber var mi diye bakindim ama yok sanki.
Hic oyle deme ilk kizim tup bebekle alti sene sonra oldu,bu kizim dogumdan sonra ilk reglle oldu,hemen bebek dusunmeyen saglam korunsun

Aynen öyle işimizi şansa bırakırsak kesin olacağı tutar
Emzirirken ve bebek küçükken gebe kalacağım korkusu o kadar kötü ki kızlar aklın çıkıyor hamile kalırsam ya diye. Her şey vaktinde olsun inşallah
En büyük korkum emzirirken hamile kalmak zaten o yüzden bebiş büyüyene kadar koruyuculara para dökücez

Oufff maşallah yaptırıcaz mecbur ama sünnet önemli,iyi bi doktor bulurum inşallah
Bizimki Medipol 3000 dedi sunnetine
Ayy rakamlara baaakkkk peki çocuk cerrahımı yapacak çocuk ürologumu ?

Hayırlı uğurlu olsun bebekleriniz ikiz olmalarına rağmen çok iyi doğmuşlar maşallah hiç sıkmayın canınızı sağlıkla yanınıza alın inşallah diğerini de siz moralinizi yüksek tutun küçük savaşçılar hemen toparlarlar inşallah

minseo dan haber var mi diye bakindim ama yok sanki.

Hic oyle deme ilk kizim tup bebekle alti sene sonra oldu,bu kizim dogumdan sonra ilk reglle oldu,hemen bebek dusunmeyen saglam korunsun
Yaaa Rabbim hiç ummadığımız bi an da veriyo müjdeyi
Kafa rahatlığı bu aşamada çok önemli sanırım çocuk düşüncesi olmadan hareket edince olacağı tutuyo
Benim de hem eşimde hem kaynımda aynı problem var onlarında 8 sene sonra tüp bebekle çocukları oldu tek çocukta kaldılar daha da olmuyo zaten.
Kayınvalide de aman siz sakın beklemeyin 6.aydan sonra 2.sini yapın hemen diyo Oldu dedim bi yandan bebek bakıp emzirir, bi yandan da hamilelik mide bulantısıyla uğraşırım kafayı yerim, benden hiç umudun olmasın 2 sene size müjde yok dedim ben bakarım sana sen yeter ki yap diyo

Tansiyonlarin nasil canim? Benim daha iyi cok sukur.

Cok tatlisiniz,iyi geldi mesajlariniz.İlk kizim pandemi cocuguydu,bu kizimda deprem cocugu oldu,son uc yilda ulkecek yasadiklarimiz kabus gibi,son olsun insallah.
Canım tansiyonlarım iyi 12 civarında genelde ben de saldım biraz bu durumu açıkçası sen nasilsin?
Oh çok sevindim valla, zaten 22 yi duyunca ben şok Pazarlık lazım cidden yoksa kime neyi satarlarsa işte
Aynen kuzucum iyi oldu kendimi 15 e falan hazırlamıştım zaten. Doktorumu sevmesem hiç düşünmem 14 bile vermem de seviyorum güveniyorum kendisine iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…