2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bu görumcenin de yaptığı akıl alacak gibi değil, Bir işe yaramayacaksan bir zahmet defolup git yani . Görumcenin saf ve iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Hele o kızını anlattıklarını hayal ettim, tam ağzına bir tane vurmalık. İnşallah senin kızın bu durumdan etkilenmez, anladığım kadarıyla sessiz, sakin bir kız. İçine atar mı acaba .

Kızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun
Ahh sağlıkla gelsin de hiç moralini bozma canım dualarımız sizinle
Ben ahşap bi kapı süsü sordum 850 tl dediler süslenmemiş ham halini bi Lazercide kestirdim 50 tl,geri kalanını kendim boyayacağım Medicana ‘da olacak benim doğum da inşallah
Ben de bir yere fiyat sordum 570 dedi kendim yaptım pileksiden ismini yazdırdım 40 TL'ye diğer malzemelerle 200 TL bile tutmadi.

Eklentiler

• 20230211_164946.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 73
Ben ahşap bi kapı süsü sordum 850 tl dediler süslenmemiş ham halini bi Lazercide kestirdim 50 tl,geri kalanını kendim boyayacağım Medicana ‘da olacak benim doğum da inşallah
Ben trendyolda en ucuzundan yaptirdim 58 tlye baya da sevdimZaten ilk ogluma yapmistim bunun eksik kalmasin diye yaptirdim sonra gore gore.insan sıkılıyor.Kapisina tul ve.kurdalede takarim suslerim o sekilde.

Eklentiler

• 20230216_161312.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 69
Canım mutlaka doktor bilgi vermiştir ama suyu fazla oldugunda ve çok döndüğünde kordon dolanma riski artıyor. Mutlaka her kontrolde sor kordon dolanması var mı diye.
Canım bu kordon dolanması 1 tur şeklinde bende de varmış dünkü kontrolümde söyledi doktorum.
"Bilmenize de gerek yok ama 1 kere boynuna dolanmış" dedi. Sen doktoruna söylemedi diye kızmışsın bende söyledi diye kızdım. İçten içe çok rahatsız oldum. Oysa bebeklerin çoğu normal yada sezeryanda 1 tur kordon dolanmış şekilde doğuyormuş. Nst de kalp atışı düşük değilse ve kan akımı iyiyse bir sorun teşkil etmiyormuş. Ve bunu bilince elimizden birşeyde gelmiyor sadece stres yaratıyor. 3 ve daha fazla dolanma şekli yoksa ve bebeğin gelişimi normalse sorun görmediyse bence bunu anneye söylememeliler.

Parol içtim canım hapı pek işe yaramadı ama dün serumunu takmışlardı o iyi geldi

Kızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun
Hayirla saglikla gelsin kuzucuk,zaten haftani tamamlamistin riske atmamak en mantiklisi.Bize muhakkak dogum hikayeni yaz

Bence pazarlığı bir düşün canım sen de 2-3 bin TL bile inse kardır aynen sağlıkçı olduğumuz icin biraz da duygu sömürüsü
Ayy ne diyeceğim hiç bilmem kii En son ne olurrr?? Öyle mi diyeyim
Ben de bir yere fiyat sordum 570 dedi kendim yaptım pileksiden ismini yazdırdım 40 TL'ye diğer malzemelerle 200 TL bile tutmadi.
Ne güzel olmuş Ellerine sağlık
Parol içtim canım hapı pek işe yaramadı ama dün serumunu takmışlardı o iyi geldi
İyi bari canım. Ben hiç içmiyor musun acaba dedim. 4 saat falan arayla içebilirsin ya.. Artik bebisler de büyüdü. Ağrını kesse bari biraz Tabi serum direk damardan olunca daha iyi gelmiştir. Hala cok mu kotusuunn?

1 günden 3 güne çıkma nedeniniz nedir ? Ben de erkek bekliyorum ertesi gün yaptırmayı düşünüyordum da ondan sordum
Benim doktorum sürekli gittiğimiz hastaneden başka bir hastaneye gecti takiplerim orda oldu dogumum o hastanede olacak, 2 gün sezaryenden dolayı yatış, bir gün evde dinleniriz sonra sunneti her zamanki hastanemizde yaptırırız diye düşündük canim.

Aglayamadim sadece sinirlendim,annem bu sabahta aradi ama hic bir sey demedi ben de sormadim,akisina biraktim stres bebegime zararli,Allah buyuk bir caresi bulunur insallah.

Canım mesajını yeni gördüm.
Sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğini kucağına alacalsın Allahım pozitif duygular yüklesin yüreğine, kolay doğumun olsun inşallah

Sut korur konusu regl olmakla ilgili değil bildiğim kadarıyla, ilişki olursa hamilelik olmaz anlamında söylüyorlar ama tabiki bilimsel bir geçerliliği yok
Gebelik riski her zaman var,sut korur dusuncesi cokta dogru degil.Emzirirken regl olunmadigi icin ibtimal dusuyor ama regl olanlar icjn ihtimal daha yuksek

Ben diğer hastaneleri aradım sordum su kadar fiyat sizin ne farkınız var onlardan falan dedim

Aglayamadim sadece sinirlendim,annem bu sabahta aradi ama hic bir sey demedi ben de sormadim,akisina biraktim stres bebegime zararli,Allah buyuk bir caresi bulunur insallah.
Ah canimmm Sen yeter ki kendini üzme.. Her şey hallolur, düzenini bulur inşallah Lohusa olunca da duygular biraz yükselecek. En önemlisi huzurlu bir ortam senin için.. Yalnızca çocuklarını ve kendini düşün. Diğer her şeye kapat kendini. En iyisi öyle olacak Sağlıkla gelsin de bebiş, en önemlisi o. Sen de düşünme hiç başka kimseyi bu gunler de geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…