2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300

Geçmiş olsun canım, neyseki çözmüşsün meme işini. Memeler yumuşak gelse de alacağını alıyordur o, henüz küçük zaten. Sarılık filan olmadı değil mi? Maşallah

Bazen kimse gelmeyecek diye efkarlanıyorum ama yazdıklarından sonra birlerinin olup da sinirlerimin alt üst olmasındansa kimse gelmesin dedim. Bir kaç güne herkes kendi evine çekilirse rahatlarsın inşallah canım

Ya bu lohusaların yanında neden ise yaramayan moral boşan insanlar durur ki anlamıyorum acaba eşin açıkça gitmesini söylese sıkıntı olur mu? Sen zaten hassas bir dönemdesin önceligin çocukların ve kendin bunu anlamak cok zor olmasa gerek.

Ben ahşap bi kapı süsü sordum 850 tl dediler süslenmemiş ham halini bi Lazercide kestirdim 50 tl,geri kalanını kendim boyayacağım Medicana ‘da olacak benim doğum da inşallah

Görümcenin kocası ne alaka ne kadar düşüncesiz millet Söyle ya direk ben olsam söylerdim evde rahatça dolaşamıyorum eve git de ya da bulunduğun odadan çıkma ben evde turlayacağım de anlar onzaman. Anlamazsa da kov gitsin aç değil açıkta değil. sen üzüleceğine düşüncesiz kimse o bozulsun kimse senden değerli değil.

Canım 2290 gr olmus benim minnak nst de sancı çıkmadı biraz ufak ama kilo almış en azından dedi salı günü tekrar gidecegim bakalım ama 37 de alırım diyor
Gayet iyi kuzum haftasına göre senin doktor tonton seviyor galiba benim doktor Zekai tahirden gelme yılların hocası,hatta hocaların hocası gibi bi durum var yani meslektaşları arasında bilgisine danışılan bi hoca,en sevdiğim doğum kilosu 2800/3200 arası,hem doğumları çok kolay oluyor hem çabucak toparlıyorlar diyor

Sıkıntı olursa olsun. Bu durumda bu kadar düşüncesiz biriyse ve haz almıyorsa sıkıntı olursa mesafeli olurlar daha iyi.

Ücret ne dediler peki? 850 fazlaymış ya alt tarafı kapı süsü..
Evet şaşırmışlar bi kapı süsüne 850 tl,yani kendim yapınca maliyeti max 150 tl tutuyor resmen insan kazıklamak ben doğumdan hemen önce doğum kapsamlı özel sağlık sigortası yaptırmıştım ama hocaların kendi doğum paketleri de var yeni yıldan önce benim doktorumun doğum paketi 13.500 falandı temmuz ayı gibi arkadaşım yaptırmıştı.yeni yıldan sonra rahat 20bin civarına ulaşmıştır.tobb için ümit korucuoğlu var onun doğum paketi yazın 16bindi muayeneler doğum falan o da muhtemelen 20bini bulmuştur diye düşünüyorum

Görümcenle kızı ayrı bi olaydı şimdi kocasıda mı geldi ne kadar düşüncesizce bi davranış. Yeğenin zaten farklı bi kafada aman diyim sakın bebeğinle yalnız bırakma o kız beni çok korkutuyo gerçekten
Sen de susma canım boşver lohusasın zaten aç ağzını sonra da herşey lohusalıktan oldu dersin
Onlara sinir olduğundan sütün azalmıştır. Takma onları önemli olan senin rahatlığın bak ben bile sinirlendim şimdi iyi sabrediyosun kuzum

Benim doktorum var sadece doğum yapacağım hastaneyi seçmedim daha. İkisi arasında kaldım. Normal mi düşünüyorsun ?

Ay canim o kadar haklisiniz ki dayanilacak gibi degil. Boyle seyler yasamayin ya, gelmeyin evime bi sure ben lohusayim. Olaylari kaldiramiyorum sizi kirmak istemiyorum diyin. Kv de gelmesin aman onun olsun. Vallahi kizinizla bebeginizle daha rahat edersiniz. Nedir bu ya, insanin sinirlenmemesi mumkun degil. Ama anlamadigim esiniz de sizde neden bunlari cekiyorsunuz. Kapatin kapinizi

İnstagramda gördüm bi kaç yer bazıları ürünü göndermemiş fl üstüne dolandıranlar var acaba bildiğimiz bir site vs var mı

Ay sikinti olsun! O tarz insanlarin zarari olur faydasi olmaz. Ve o kiz cok tehlikeli. Onlar utanmiyorsa bence gelmeyin evime demek hic anormal degil. Insan evine kimi isterse onu alir. Mecburiyet yok bence. Zaten onlar da farkindaymis

Özel saglik karşılamıyor maalesef canim

Hayırlı olsun canım Benim hala bitmedi çanta işi.. Bu arada ben hiç çok kanamam olduğunu hatırlamıyorum. O da kişiden kişiye değişiyor demek.

Kızlar benim de bugun kontrolüm vardı 34+1 2416 gr her şey yolunda şükür Doğum ücretini de 14 bin TL ye düşürdük
Maşallah bebişine canım Ay ne güzel doğum ücreti de düşmüş ama herhalde sağlıkçı olduğunuz için..? Yılbaşı öncesi 10bin diyen benim hastane de 17bin dedi. Hiç de pazarlık falan anlamayız, çekiniriz eşim de ben de Vereceğiz o parayı gibi görünüyor.. Puff Sağlıkla gelsin de ne diyeyim
Ay canım üzüldüm yaa.. Telefonda ağlamadın mı annen gelmiyim deyince Seni üzmek için değil ama ben olsam ağlardım, dayanamam hiç.. Benim bile canım sıkıldı burdan Yangına körükle gitmek istemem ama haklısın bence. Ya elbette kayınvalidenlerin durumu da kötü ama.. Dediğin gibi küçük çocuklar, dağınıklık vs. de cabası. Kızın için bir de kardeş psikolojisi.. Annene söylesen kötü hissediyorum şu bu diye; öyle 3-5 günlüğüne bile gelmez mi? Yoksa tabi insan seve seve evini açar da, o zaman onlar da halden anlasalar.. Senin için de normal bir dönem değil sonuçta. Bir de bunun lohusalığı var.. İnşallah annen kısa süre de olsa gelir canım yaa Olmazsa da artık yapacak bir şey yok.. Kendini üzmekle çözülmeyecek sonuçta. Sağlıklarına sağlığınıza şükredip, akışına bırakacaksın. Her şey yoluna girecektir canım Allah'ın izniyle

Bana da kadın doğum uzmanı dememişti. Sonradan takibini yapan çocuk doktoru istemişti. Çocuk doktoru onu bilir canım. Hiç mi ailede iri bebek falan yokmuş ya Genetik sonuçta uzak kuşaktan bile geçebilir.

Ay yaa.. Çok geçmiş olsuunnn İnşallah çabuk geçer.. Yalancı negatif olmasın corona testi. Ne bileyim bazen öyle 2.de falan pozitif çıkıyor ya. Gerçi şimdi bir sürü de virüs çıktı. Kimbilir hangisi hay Allah yaa

Ya ben dün çok yorgun hissediyodum ama şuan deli gibi temizlik yapıyorum aşırı enerjiğim bu yaklaşan Arya sesleri mi
Acaba
Olabilir artık bence.. Haklı da ama.. 1-2 haftası kaldı yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…