2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun
Canım sağlıkla gelsin miniğin dualarım seninle inşallah kolayca atlatırsın bu süreci. Hiç moralini bozma lütfen doktoruna güven madem risk varmış Hadi hayırlı haberlerle inşallah aklımız sende

Çok çok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine şuan malesef bir salgın var sıcak şeyler tüket

Kızlar akşam 5 gibi sezeryanla alacak bebeğin suyu falan iyi ama kalbinde ritm bozukluğu gördü daha fazla beklemeye gerek yok riske atmayalım dedi çok moralim bozuk dua edin sorunsuz olsun
Moralinizi bozmayın haftanizi doldurmussunuz önemli olan bebeğin ve sizin sağlığınız. İnşallah güzel bir doğum olur dualarımız sizinle

Ay çok ani oldu sağlıkla gelsin bozma moralini eminim sorunsuz olucaktir canım benim. Dualarımız sizinle

Çok çok geçmiş olsun bol su tüketip dinlenmek en iyisi olacaktır sizin için.

Bebeğin artık gelişimini tamamladı o yüzden risk almamak en doğrusu. Bebeğine sağlıkla kavuşacaksın kavuştuğun an bütün stresin geçecek. Zor biliyorum ama moralini bozup stres olmamaya çalış ki miniğimiz de rahatlasın. Az kaldı dualarımız seninle

Arkadaşlar nasılsınız? Doğum haberleri geldi mi?
A askk3 ile aynı gün doğum yapmışız :) hayırlısı olsun canım. Bizim bugün 8.günümüz. AsM den topuk kanımızı bile verdik. Dünden beri sütümde azaldı sanki kızlar geçen gün sütüm taştı sertleşti yanma oldu beni sıtma tuttu çocukta emmiyor çok fazlaydı çünkü emiyor ama doyuyor 1 saate kalmaz tekrar şişiyor ben donuyorum birden hararet basıyor ateşimi ölçtüm 39,6 cerrah arkadaşıma yazdım emzirdikten sonra memenin iyice boşaldığından emin ol dedi. Memede kalan süt iltihap yapar hiç emziremezsin dedi ben de sağdım sağar sağmaz ateşim düştü kendime geldim. Gözümü açamıyorum şimdş o kadar rahatladım ki. Bu sefer de sütüm azaldı gibi. Göğüslerim genelde yumuşak artık. Sık sık emziriyorum 2 saatte bir hatta bazen durmuyor saat başı veriyorum.
Psikolojik olarakta sinirlerim bozuldu. Lohusalıkta ya annen olacak sadece ya da hiç kimse. Ağrım sancım olmasa tek kalırdım. Şimdide 40 çıkana kadar yalnız kalmadın diyorlar. Görümcemin kocası ve kızı. Maalesef ki. Geçen gün sıtma tutarken hava akmak isterim odalarda yürüyeyim yok ama çıkamadım lohusa da erkeğin ne işi var. İzne çıkartmış şirketleri o da sürekli geliyor boş konuşuyor. Ya ben rahat oda değiştirip istediğim yerde emzireceğim pijamalarla gezeceğim çakamadım ya kapadım yatak odasını balkonu açtırdım eşime. Sinirimden ağladım. Kv mi çağırdım. O geldi dün. Hele kızını görmeniz lazım. Benim kedim bundan daha güzel hiç sevmiyorum bunu. Anne senin kızın benim. Gece kabus görebilirim sen benim yanıma gel. Kv diyor ki onun kıskançlığından bebeği kucağıma alıp sevemiyorum. Ben de deidm anne sinirlerim bozuluyor artık siz kendi torununuzu düşünüyorsunuz ama onun yaşında bir kızım daha var o da etkileniyor. Sürekli kızıma annen hep kardeşinle ilgilenecek ben o yüzden kardeş istemedim diyor. Ben hepsini duyuyorum sizde duyyyorsınuz gerçekten kaldıramıyorum dedim. Dün hep ağladım kapımı kapatıp. Bacak kadar Kiza göre davranıyorlar görseniz halimi anlarsınız. Tiksinerek bakmıyor çocuğa o suratı görseniz çakarsınız ağzının ortasına. Hayır çocuk çocuğun lafıyla etkilenir benim kzıımında psikolojisini bozdular. Söyledim eşime inşallah gider bugün diyor. Şimdi beni kızımkn en yakın arkadaşının annesi aradı aynı sınıftan.senin kızı da ağlayıp sinemaya götüreyim biraz değişiklik olur hep evdeydi birbirlerini özlemişlerdir dedi. Bende tamam dedim. Gitsin kız arkadaşıyla gezsin biraz. O kadar hanım o kadar güzel bir ailesi varki valla gözüm kapalı emanet ederim. En azından kızımın psikolojisini bozmaz burda.

Görümcen bu durumun farkında mı? Faydası yoksa gitsin bı zahmet. Bence eşin söylesin rahat edemiyor enisteden hem de kızinin davranışlarının normal olmadığını. Yaptığın bu stresten sütun azalmış belli. Eşin soyleyemiyosa kaynanan söylesin anlayışlı biri belli. Ona rahat da konusuyosun. Kendine bugünleri zehir etmene gerek yok bence. Bı an önce gitsinler. Zaten anlamıyorum insan kendinin gerekli olmadığını bile bile niye durur.
Sen dilini tutma lohusalıkta yapılan herşey mübah bebiş nasıl bebiş

Bebek kendini kurtardı cnm Allah'ın izniyle artık doğsa sorun olmaz Allah yardımcın olsun bende bı hafta dayanmak istiyorum ama mümkün gözükmüyor bakalım ya nasip

Ah canim ya valla lohusa iken bu.anlattiklarin cekilmiyor. Ben 1 haftaliktim kimseyi artik istemedim. Sonrasi tek basima oyle guzel oldu ki. Kizinin yaninda da oyle konusa konusa aklina bir seyler sokacaklar. Eşin gorumceni uyarsa ya surekli esinin ne işi var gorumcen uygun dille lohusa kadin rahat etmez vs soylesin yani. Benim kayinpederim bile gelmiyordu.Sen bir an.once tek kalmaya bak esin de izin vs uzatabilirse iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…