Aynen benim eğitimimde de ebe böyle demişti . O enerjiyi bekliyorum . Valla temizlik yapmayacağım yeterki gelsinGebelik eğitiminde onu ebe de söyledi. Doğum öncesi vücut kendini enerjik hissedermiş. Hani son halimle bi evi temizledim falan dersiniz ya o işte doğum enerjisiymiş. Orada da onu diyor onu doğuma saklayın evi temizlemeyin diyeama biz kadınlar ne olursa olsun iş yapma peşindeyiz. Doğurdum doğurucam bende hala rahat durmuyorum sil süpür temizle
Ya muhtemelen yalancı sancı ama şöyle anlatabilirim sırtıma ter bastı belim kesiliyormus gibi ağrıdı karnımın üst tarafına sanki biri asagıya itiyormus gibi agrı girdi bir de karnım bebeğin kasılmasından şekilden şekile girdi ilk defa böyle oldum cok kötüydüCidden ya sancı acı şeklinde mi geliyo bnde de oluyor bazen gece korkudan uyuyamıyorum. Bebek sürekli içerde hareketliyken bı anda karnımın bı tarafını semsert yapiyo yanlarima o esnada acı giriyo sancı bu mudur ? Ben yalancı kasılmalar diye düşünmek istiyorum ama bilemedim.
Kararsız kaldığında duşa gir canım . Duşta rahatlıyorsan yalancıdırYa muhtemelen yalancı sancı ama şöyle anlatabilirim sırtıma ter bastı belim kesiliyormus gibi ağrıdı karnımın üst tarafına sanki biri asagıya itiyormus gibi agrı girdi bir de karnım bebeğin kasılmasından şekilden şekile girdi ilk defa böyle oldum cok kötüydü
Oh maşallah
Doğum enerjisi dedikleri mi acabaherkes öyle anlatıyor ya . Temizlik yaptım akşama doğurdum diye
Ya muhtemelen yalancı sancı ama şöyle anlatabilirim sırtıma ter bastı belim kesiliyormus gibi ağrıdı karnımın üst tarafına sanki biri asagıya itiyormus gibi agrı girdi bir de karnım bebeğin kasılmasından şekilden şekile girdi ilk defa böyle oldum cok kötüydü
Ben ilk haftadan itibaren prof. perinatolog takibindeyim. Doktoruma güvendiğim için evham yapmıyorum yani çünkü çok her kontrolde çok detaylı kontrol ediyor. Bir sorun olsa hemen söylüyor önlem tedbir alıyor.Benim doktorum 1 hafta ileride diye yaptığı evhamdan sonra böyle ileri olsa napardı acaba
Ay ne demezsin2.80 uzandım yattım, uyumuşum biraz. Uyumadan önce kasılmalarım vardı. Şimdi maşallahım var
37 den sonra demisti bana öyle hatırlıyorum ama yine kendi doktorunuza sorabilirsiniz.Bunları kaç haftalıkta başlamak lazım canım şuan squat pilates topu vs erken mi bana
Ona hiç şüphem yok canım . Sorun benim doktorumun pimpirkliğindeBen ilk haftadan itibaren prof. perinatolog takibindeyim. Doktoruma güvendiğim için evham yapmıyorum yani çünkü çok her kontrolde çok detaylı kontrol ediyor. Bir sorun olsa hemen söylüyor önlem tedbir alıyor.
İnşallah artmaz canım nst deyken oldu mu aynı sancıŞükür iyiyim arada yokluyornst icin doktor ufak sancıların var dedi benim doktor biraz relax bi kadın
Evde şekilden şekile giriyorum sancı kasılma da , nst ye girince hiç olmuyorİnşallah artmaz canım nst deyken oldu mu aynı sancı
Gitecektim ama gece + deprem vs derken korkudan girmedimKararsız kaldığında duşa gir canım . Duşta rahatlıyorsan yalancıdır
Muhtemelen ondan üstelemediEe bu sancı. Düzenli olmadığı için mi üstünde durmadı acaba?
Şans ya nst de sıkıntı cıkmadı hastaneden cıktım ise gittim orda sancılandım normal dedi doktor bu aralar yoklar böyle dediİnşallah artmaz canım nst deyken oldu mu aynı sancı
Vala karnım bugünde ağrıyor ama bı taraftan iş yapıyorum en azından aradan çıksın hiç bitmiyor
Ben de hayatımın en hızlı duşlarını alıyorum . Kapıyı kapatamıyorumGitecektim ama gece + deprem vs derken korkudan girmedim
Muhtemelen ondan üstelemedi
Şans ya nst de sıkıntı cıkmadı hastaneden cıktım ise gittim orda sancılandım normal dedi doktor bu aralar yoklar böyle dedi
Benim doktor 5 kilo dogurttu, evet biraz zorlar ama doğunca hepsi geçiyor zaten. Ya aslında kilolu bebekler kendini aşağı daha çabuk itiyor diye okumuştumKasılmam var son 2-3 haftadır canım .
Vajinaya baskılar da arttı . Pazartesi akşamı acile gittik sancımda çıktı ama ben sadece kasılma gibi hissettim ama şuan ne durumda bilmiyorum
Erkek bebek . Eşimde uzun boylu falan olunca babasına çekmiş diyoruz ama normal doğum 4 kiloda sıkıntı olur dedi doktorum
Oyy 5 kilo muBenim doktor 5 kilo dogurttu, evet biraz zorlar ama doğunca hepsi geçiyor zaten. Ya aslında kilolu bebekler kendini aşağı daha çabuk itiyor diye okumuştum
Belden vuran sancı doğum sancısı canım, alt karında olsa yalancıydı.Ya muhtemelen yalancı sancı ama şöyle anlatabilirim sırtıma ter bastı belim kesiliyormus gibi ağrıdı karnımın üst tarafına sanki biri asagıya itiyormus gibi agrı girdi bir de karnım bebeğin kasılmasından şekilden şekile girdi ilk defa böyle oldum cok kötüydü
Tüh keşke denk gelseymis şansına en azindan siddetini bilirdinizŞans ya nst de sıkıntı cıkmadı hastaneden cıktım ise gittim orda sancılandım normal dedi doktor bu aralar yoklar böyle dedi