2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aynen benim eğitimimde de ebe böyle demişti . O enerjiyi bekliyorum . Valla temizlik yapmayacağım yeterki gelsin

Ya muhtemelen yalancı sancı ama şöyle anlatabilirim sırtıma ter bastı belim kesiliyormus gibi ağrıdı karnımın üst tarafına sanki biri asagıya itiyormus gibi agrı girdi bir de karnım bebeğin kasılmasından şekilden şekile girdi ilk defa böyle oldum cok kötüydü

Kararsız kaldığında duşa gir canım . Duşta rahatlıyorsan yalancıdır

Ee bu sancı. Düzenli olmadığı için mi üstünde durmadı acaba?

Benim doktorum 1 hafta ileride diye yaptığı evhamdan sonra böyle ileri olsa napardı acaba
Ben ilk haftadan itibaren prof. perinatolog takibindeyim. Doktoruma güvendiğim için evham yapmıyorum yani çünkü çok her kontrolde çok detaylı kontrol ediyor. Bir sorun olsa hemen söylüyor önlem tedbir alıyor.

Ben ilk haftadan itibaren prof. perinatolog takibindeyim. Doktoruma güvendiğim için evham yapmıyorum yani çünkü çok her kontrolde çok detaylı kontrol ediyor. Bir sorun olsa hemen söylüyor önlem tedbir alıyor.
Ona hiç şüphem yok canım . Sorun benim doktorumun pimpirkliğinde yeterki iyi olsunlar da ister önden gitsin ister geriden gelsin

Kararsız kaldığında duşa gir canım . Duşta rahatlıyorsan yalancıdır
Gitecektim ama gece + deprem vs derken korkudan girmedim
Ee bu sancı. Düzenli olmadığı için mi üstünde durmadı acaba?
Muhtemelen ondan üstelemedi
İnşallah artmaz canım nst deyken oldu mu aynı sancı
Şans ya nst de sıkıntı cıkmadı hastaneden cıktım ise gittim orda sancılandım normal dedi doktor bu aralar yoklar böyle dedi

Kızlar bu t3 iyice düşmüş tsh yükselmis ya ilaç başlar mi doktor bana acaba

Eklentiler

• E96DE175-0016-4396-8A2A-00D2C1CBFD98.jpeg
    50,4 KB · Görüntüleme: 55
Gitecektim ama gece + deprem vs derken korkudan girmedim

Muhtemelen ondan üstelemedi

Şans ya nst de sıkıntı cıkmadı hastaneden cıktım ise gittim orda sancılandım normal dedi doktor bu aralar yoklar böyle dedi
Ben de hayatımın en hızlı duşlarını alıyorum . Kapıyı kapatamıyorum ama sıcak duşta yalancı sancıya çok iyi geliyor

Benim doktor 5 kilo dogurttu, evet biraz zorlar ama doğunca hepsi geçiyor zaten. Ya aslında kilolu bebekler kendini aşağı daha çabuk itiyor diye okumuştum

Belden vuran sancı doğum sancısı canım, alt karında olsa yalancıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…