2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
3. Trimestrda tsh 3 -4 arası olması normal kabul ediliyor canım.
Geçen kontrolde 2.86 cıkmıstı doktorum 2 buçuk altı olmasını isterim ama bu kadar yükseklik sıkıntı degil demişti doktorlar arasında fikir ayrılığı var sanırım bu konuda şimdi Kağan kocatepeyi dinledim üç buçuğa kadar normal diyor o da. Yarın kontrolüm var yine bir sorayım canım teşekkür ederim

Çok teşekkürler cnm. Allah razı olsun

Kızlar çam sakuraya Dr gittim. Kadın doğum acilden giriş yaptım muayene oldum.
Bpd 36+3
Ac 31+2
Fl+ 36+4
Kilosuda 2291

Ultrason farkından dolayımı bilmiyorum ama karın çevresi 2 hafta 1 gün geriydi ama şimdi 3 hafta 4 gün geri çıktı. 12 gün önce muayene olmuştum. Suyumda çok artmış. Erken alacak gibiler. bakalım. Şekerim düşük çıktı ama suyum artıyor. Ama iyi kilo almış bence. 12 günde 460 gr almış. Kafam çok karışık neden suyum yükseliyor ve karın çevresinde gerilik oluyor ????

Hepsi aynı yemin ederim ya
Ultrason da fatk ettirir, ama ona rağmen bence 12.gunde çok iyi kilo almış neredeyse yarım kilo.

Benim de 2 hafta karın geriliği ve su azlığı var dr bunun sebebini bilemiyoruz annenin hamilelikte geçirdiği kovid enfeksiyon bile sebep olabilir dedi yeme içme ile çok alakası yok dedi

Ultrasondan fark ediyor olabilr canim benim de karın çevresi geride canım doktor takip ediyor kilo alması iyi birşey genetik olabilir dedi. Stres yapma inşallah herşey güzel olsun. Zaten onca şey yaşadın hala da yaşıyorsun en kısa zamanda ev bulunup duzen kurarsın inşallah.

Ay hangi arkadaşımla konuşsam normal doğum yapan hep aynısını söylüyor temizlik yaptım,misafirim geldi ertesi gün dogurdum
Haydi bakalım bezler hazırlanaaaaaa,temizlikler başlayaaaaa
36+3 canım. Ama gelişim 3.5 hafta önde cuma günü kontrolde son kilosunu öğreneceğim bakalım.
Maşallah miniktostoss asıl seninki yaavBenimde bugün 36+3ama başlardaki önden gitmesi duruldu. kasılmalarım çok fazla bir yere toplanıyor bir de bugün çok bıçaklaar batıyooor vajinaya sona yaklaşıyorum benceee

Zaten biraz daha devam etseydi doğuracaktım (

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın Allah analı babali büyütsün
İnşallah kızına kavuştursun bir an önce sağlıkla sıhhatle

Şimdi kaynanalara laf ediyoruz ya Erkek anası olarak ileride gelinler bana da öyle der mi acaba diye dusunmeden edemiyorum.

Benim de tam tersi canım yaa işte. Annem yapmaz. Gerçi şuan yapamaz dizlerinden sıkıntısı var. Ama sağlıklı olsa da çok o taraklarda bezi yok. Rabbim de kayınvalideden yana tamamlamış beni demek ki
Valla ben de torun bakmaya yardıma gelene annelere özeniyorum bende de o yok
Tamam 37.hafta başlama için uygun gibi duruyor o zaman

Evet cnm günlerimiz ayni seninle benim oğlan geçen hafta atağa kalkmıştı demiştim kesin doğururum ama bu hafta çok durgun bekler daha 1-2 hafta gibi geliyor tabi kısmet

Şimdi kaynanalara laf ediyoruz ya Erkek anası olarak ileride gelinler bana da öyle der mi acaba diye dusunmeden edemiyorum.
Ona göre kaynana olman lazım işte senin de o zaman. Kaynana olunca da deme geline mi hizmet edicem ben diye

Erkek anaları seri üzgün yok ya bizim kafalar ile eski kafalar aynı değil bence artık gelinler kaynanalara cektiriyor yeni nesilde
Ya kuzum günümüzde de var o eskilerden malesef... duyuyorum çevreden çok. Tek korkum bugün laf söylediğim kişilerin yerine yarın benim geçmem diyebilirim. Benim kaynanam çocuk resmen. 8-10 yas arası zekaya sahip çocuk diyebilirim. Rahatsız, ne kadar üzerinde durmasam da laflarını bazen beni çileden çıkartıyor laf söylüyorum sonra çok üzülüyorum kendini bilse zaten yapmaz/söylemez diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…