2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Gozun aydın canım sağlıcakla buyusunler. Minnosta en yakın zamanda kuvezden cikarcaktir

Haftaya çarşamba kontrolüm var o zaman sorarım mutlaka teşekkür ederim :)

İlki öyle olduğu için mi
Yok canim, epiduralde bende hiç baş ağrısı vs olmadı o yüzden ikincide seçim olursa diye dedim. İlk dogumum özel hastanedeydi benim, doktorumu çok seviyorum, cok iyi ama birkaç tıbbi kısımda pek ilgili davranmamişti ( gebelik sekerimi fark etmedi, kordon dolanmasini ben sorunca farketti vs) o yüzden şuan başka doktor takibindeyim. Bu doktor da fakültede hoca. Dogumlarini fakültede yaptırıyor. Fakültede de kimseye seçenek hakkı sunmaz diye tahmin ediyorum

Anladım canım. Biz hep normal konuşuyoruz doktorumla bu cuma günü ilk defa konuşacağız . Onla konuşmadan sizden bilgi almak istedim

Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Çok seviniyorum ya bunları duyunca
Kızlar bestlak damla söylemiştim bugün geldi. Bi de still tea var daha önce almıştım onu. Şimdi yavaştan başlayayım diyorumzaten haftaya doğum. Sizce başlıyım mı yoksa erken mi?
Doğum tarihin belliyse başla canım, ben hastane çantama koydum.
Selam kızlar uzun bir aradan sonra nihayet siteye girebildim1 hafta konuşmalardan sonra karar verildi bu hafta cuma günü sezeryana giriyorum saat 10.30 da
Maşallah geliyor grubun bebekleri, sağlıkla gelsin inşallah
Kızlar iki tane kuzenim yeni doğum yaptı
Aktardan şunları alıp çayını almışlar.
Rezene
Anason
Çemen
Oto tohumu
İkiside çok çok işe yaradığını söyledi bende alıcam
Ben de ilk doğumda rezene ve kimyon tohumu alıp karıştırmıştım, gaz sancısına iyi geliyordu bebeğin. Sütten geçtiği için
Hurma, elle yer silme, merdiven çıkma, squat, korunmasız cinsel ilişki aklımda kalanlar bunlar oldu. İlk doğumunda normal beklerken doktor bunları söylemişti. Tabi bizim son dakka sezeryana döndü orası ayrı
Kalkıp yer sildireceksiniz bana

Bendeki bu halsizlik ve üşengeçlikle bu akşamda doğum yok demek ki
Kasılma, sancı falan yok mu hiç canım
Benim bebe o zamana kaç kilo olur bu seferde ondan olmaz 37+5 de 3540 gramdı
Senin 4'ü geçebilir erkek bebek miydi. Genelde erkekler daha iri doğuyor
Doğar doğmaz okula yazdırırız artık benimde gelişimi 3.5 hafta onde, 2 hafta önce kilosu doktor 3.300 gibi dedi. Sezeyan için 39 u beklerse herhalde 5 kilo civarı doğar
Yerim ya , direkt al kucağına sevmeye başla

Kızlar iki tane kuzenim yeni doğum yaptı
Aktardan şunları alıp çayını almışlar.
Rezene
Anason
Çemen
Oto tohumu
İkiside çok çok işe yaradığını söyledi bende alıcam
Ben rezene ve anason kullanmıştım ama birlikte değil ayrı ayrı çayını içmiştir. Tek başına onlar bile yarıyor. Diğerlerini hiç duymadım çemen gaz yapacak gibi bir his oluşturdu içimde nedense

Benim doktorum 1 hafta ileride diye yaptığı evhamdan sonra böyle ileri olsa napardı acaba

Kasılmam var son 2-3 haftadır canım .
Vajinaya baskılar da arttı . Pazartesi akşamı acile gittik sancımda çıktı ama ben sadece kasılma gibi hissettim ama şuan ne durumda bilmiyorum

Erkek bebek . Eşimde uzun boylu falan olunca babasına çekmiş diyoruz ama normal doğum 4 kiloda sıkıntı olur dedi doktorum

Offf ben de öyleyim ya. Bikaç gündür halsizlik var da el atamıyorum bir şeye. Ama bilsem ki eşim kızmayacak cam bile sileceğim o derece aklımı meşgul ediyor. Doğuma az kala kayınvalidem gelip genel bi temizlik yapıp süpürüp silecek ama ben sabredemiyorum işte biran evvel olsun diye yapasım geliyor.
Hurma, elle yer silme, merdiven çıkma, squat, korunmasız cinsel ilişki aklımda kalanlar bunlar oldu. İlk doğumunda normal beklerken doktor bunları söylemişti. Tabi bizim son dakka sezeryana döndü orası ayrı
Bunları kaç haftalıkta başlamak lazım canım şuan squat pilates topu vs erken mi bana
Hayırlı olsun inşallah diğer prenses de evine gelecek. Sağlıkla büyüt yavrularını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…