2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben hastaneye yattığımda annem Türkiye’nin öbür ucundan gelip temizliğimi yaptı saolsun. Kaynanam ise yarım saatlik yoldan gelmedi. Gelmediği gibi hafta sonu bide bir ay daha buralardayım sonra annemlere gidicem dedim. Benimde son ayım :) siz anlayın işte gerisini

Evde şekilden şekile giriyorum sancı kasılma da , nst ye girince hiç olmuyor nst den çıkartıyor bir dakika sonra kasilma ağrı oluyor. Neden acaba bu çocuklar çok oyuncu artık buna kanaat getirdim ben
Bende sancı falan yok valla arada acıyor iste karnım o kadar ona da aman aman sancı diyemem Zaten hiç hamile değil gibiyim karnım iyice düştü gece de mışıl mışıl uyuyorum nasıl 9 aylık anlamadim

Kendi kolu incinse hamile halinle senden hizmet bekler ama

Polatlıda 2 doğalgazlı eşyalı ev bulundu yarın gidip bakıcaz ona göre karar verecez. Merkezde ev yok ne yazık ki. Bilkent şehir hastanesine gidicem. Bugün çam sakuraya gittim çok çok iyiydi hem doktorlar hem de hastane. Özel hastaneden bile iyiydi öyle söyleyeyim. Karın çevremiz baya gerilemiş

Heh işte tam olarak bu doğum sancısı kasılma değil yani. Ama bunun doğum eylemine dönüşmesi için o ağrının sık sık gelmesi hatta sana sadece arada bir oh nefesi aldıracak kadar sıklaşması lazım. Ama korkma bu dediğim sık sancıyla ben 4 saat içinde doğurdum. Anlatıldığı kadar zor değil. Rabbim dayanma gücü veriyor biz kadınlar çok kuvvetliyiz

hahaha ay fenaymış ya rüya pardon. Amaan yaprak takıp gezebilsek keşke, sütyen kadınlara yapılan en büyük kötülük hep derim

Merkez çok pahalı ve ev bulmak biraz zor canım benim de ev sahibim evi satacak çıkmak zorunda kalabilirim inan arıyor ama yer bulamıyorum. Şehir hastanesi kadın doğum doktorları çok iyi diyor ablam orda ameliyat oldu. Polatlı da temiz ilçelerden inşallah gönlüne gore olur sağlıcakla alırsın evladını kucağına canım birseye ihtiyacın olursa söyle lütfen elimden geldiğince yapmaya çalışırım

Maşallah ya ne kaynanalar var bizimki de benden bekler eşimden yüz bulsa.
Egzersize bugünki kontrolde başla artık dedi bana doktor canım.

Amaan al birini vur ötekine, Allah kaynanalara da muhtaç etmesin. Tırnağım varsa kendi başımı kaşıyorum. İlk doğumda geldi de ne yaptı benimki 1 tas çorba koymadığı gibi utanmadan benden hizmet beklediler, düşündükçe geriliyorum
Kendi kolu incinse hamile halinle senden hizmet bekler ama
Nasıl bilir.
Yapsam bayılır ama o yüzü vermiyorum. Kolum kolum diye diye geziyor (incitmiş de ). Senin demen gibi :)
Aman ne büyük acı deseydin

Gerçekten de aynı valla. Benimki de aynı yaptı o yüzden şimdi hiç bişey beklemiyorum. Gelmesin ben daha az stres yaparım. Millet geliyordu bebek görmeye benimki şişip bi kenara çekiliyordu rahat oturamıyor diye yine hizmeti çayı falan ben yapıyordum yada gelen kişi kendi yapıyordu. Kolik bebeğim vardı bi gram bakmazdı. Neyse bu konulara girmeyelim stresten doğurmayalım

Böyle zamanlarda kayinvalidelerin ya kolu ağrır ya bacağı ya da beli

Ay çok güldürdün

Kızlar bu eczanelerde satılan hızlı korona testlerinden alan oldu mu daha önce çok pahalı mı acaba? Boğazımda hafif yanma var sırtım ağrıyor burnum ara ara akıyor. Çok kötü değilim ama korkuyorum. Aslında zaten cuma günü sezeryan için korona testi yapılacak. Onu beklesem mi test alsam mı kararsız kaldım. Daha çnce 1 kez covid geçirdim çok ağır geçmişti ondaki çoğu belirtim yok aslında (atrş, şiddetli baş ağrısı, tat ve koku kaybı, kemik ağrısı) ama endişeleniyorum. Korona çıkarsam ne olacak haftaya doğum var kafam çok karışık :/

Evet kuzum ben onla öğrendim pozitif olduğumu 50 lira civarıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…