Benim oğlum öyleydi canım. Gelişimi 1-2 hafta sürekli öndeydi, kafası 3 hafta önde gidiyordu. Ben de iri bebekmisim. Biraz da koca kafaliydim galibaKuşum gelişim olarak 2 hafta onde ama kafa 5 hafta onde diyebilirim yani su sekilde sata gore 36 olmam gerekirken 38 cikiyorum kafasi da 40+6 cikiyor:/
AyyyKizlar bugun gelenler ne diyecegimi bilmiyorum okadar duygu doluyumki allah sizden razi olsun hep dua ediyorum size rabbim bebeklerinizi size bagislasin sizi korusun hakkinizi odeyemem
Eki Görüntüle 3206366 Eki Görüntüle 3206367 Eki Görüntüle 3206368
Ben de pek hatırlamıyorum ya, 7 sene oldu :) Çok takilmamisim demek. Zaten kalkıp fıldır fıldır gezememisimdir :)Ben de ilk doğumda hepsini kullanmamıştım ama üzerine çamaşır da giymemiştim zaten külot gibi diye
Güle güle güzel günlerde kullanın canım
İğnenin battığını bile çok anlamadım canım ya Allah'a şükürkızlar daha öncesinde spinal olan varmı benimde 1 mart doğum büyük ihtimal ama ameliyathane ortamından çok korkuyorum iğneden bile çok korkarım normalde nasıl doğurucaz :)
Selamlar arkadaşınıza cok geçmiş olsun, siz de sağlıklı kavuşun inşallah miniklereMerhabalar arkadaşlar, Nisan annelerinden komşuluğa geldim. Ara ara topiğinize misafir olup faydalandığım da oldu ikiz bebek bekliyorum belki ben de Mart annesi olabilirim beyler sabırsız çıkarsaşimdi birşey rica etmek için geldim, bizim topiğimizde depremzede bir arkadaşımız var İstanbul- Beşiktaş taraflarına gelmiş 33 haftalık gebe. O civarlarda önerebileceğiniz özel çok uçuk olmayan hastane/ doktor önerisinde bulunabilir misiniz acaba? Bana özel mesaj yoluyla da iletebilirsiniz topiğinizin akışını çok meşgul etmeyeyim. Şimdiden teşekkür ederim
Ben de işlerimi kendim yapıyorum ama senin kadar değil sanırımBen de bugün 38+0 oldum, ahududu yaprağı çayı içiyorum bi kaç gündür. Hurma yeni yemeye başladım. Yürüyüş yapamıyorum çünkü çok belim ağrıyorfırsat buldukça yoga oturuşunda oturuyorum ve sallanıyorum (doktor söyledi) dün biraz squart denedim, kendimi çok yormadan. Ama ev işlerine filan hiç es vermediğim için onun da faydalı olacağını düşünüyorum. Çömelip silme yapıyorum bazen. Bugün mesela 7’de kalktım şuna saat oldu yeni oturdum diyebilirim. Ama benim de kasılmam var bugün
Hahahha tamam ben başlıyorum hurmayayer silmek de iyi diyolar temizliğe bahane hem ben haftaya ona da başlıcam
Ben de işlerimi kendim yapıyorum ama senin kadar değil sanırımhiç bu kadar uzun iş yapmadım ama bugğn bende çömelerek yer sildim bilerek umarım işe yarar
Plates topun varsa canım onda da hareket yapabilirsin . Benim de doktorum öyle söyledi . Oturuyorum sağdan sola soldan sağa kalça hareketi yapıyorum falan
Harikayız yabugün çömelerek yer sildim ben de sırf bu yüzden
Bende de var hormonları tetikler dedi bi arkadaşım ama çok abartmadan başlanabilir bence ben de icicem bi yarin muayne bitsin de ona göre ayarlicamKızlar bestlak damla söylemiştim bugün geldi. Bi de still tea var daha önce almıştım onu. Şimdi yavaştan başlayayım diyorumzaten haftaya doğum. Sizce başlıyım mı yoksa erken mi?
O zaman 1 gün aralıkla kullanayım doğuma kadar en iyisiBende de var hormonları tetikler dedi bi arkadaşım ama çok abartmadan başlanabilir bence ben de icicem bi yarin muayne bitsin de ona göre ayarlicam
Aynen canım günde 10 damlaya kadar diyorlar günde 5 damla kullanabilirizO zaman 1 gün aralıkla kullanayım doğuma kadar en iyisi
Ben happy mom kullanıyorum memnunum ücretsiz ama arada reklam videoları çıkıyor. Hamilelik+ uygulaması çok güzel ama tekme sayar ve kasılma sayar özellikleri ücretli o yüzden o uygulamayı sadece makale okumak için kullanıyorumKızlar gelen sancıları saymak için kullandığınız bir program var mı memnun olduğunuz
Ben alayım en iyisi tamamKoca yürekli ejcekız yeter mi orkid ilk gün hasta bezi bağlıyorlardı eskiden. Sen depend al bi tane, sana M olur zannımca
Hayırlısı olsun inşallahSelam kızlar uzun bir aradan sonra nihayet siteye girebildim1 hafta konuşmalardan sonra karar verildi bu hafta cuma günü sezeryana giriyorum saat 10.30 da
Sağlıkla gelsin insallahhhSelam kızlar uzun bir aradan sonra nihayet siteye girebildim1 hafta konuşmalardan sonra karar verildi bu hafta cuma günü sezeryana giriyorum saat 10.30 da
Sağlıkla kucağına al canımSelam kızlar uzun bir aradan sonra nihayet siteye girebildim1 hafta konuşmalardan sonra karar verildi bu hafta cuma günü sezeryana giriyorum saat 10.30 da
Kızlar iki tane kuzenim yeni doğum yaptıKızlar bestlak damla söylemiştim bugün geldi. Bi de still tea var daha önce almıştım onu. Şimdi yavaştan başlayayım diyorumzaten haftaya doğum. Sizce başlıyım mı yoksa erken mi?