2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kuşum gelişim olarak 2 hafta onde ama kafa 5 hafta onde diyebilirim yani su sekilde sata gore 36 olmam gerekirken 38 cikiyorum kafasi da 40+6 cikiyor:/
Benim oğlum öyleydi canım. Gelişimi 1-2 hafta sürekli öndeydi, kafası 3 hafta önde gidiyordu. Ben de iri bebekmisim. Biraz da koca kafaliydim galiba Eşim de öyleymiş. Genetik dedik sonra.. Bir de gebelik şekeri vardı. Tabi diyet falan yapıyordum ama kiloya, gelişime onun da etkisi olabilir, sende var mı bilmiyorum. Şimdi kızım olacak. Onun da kilosu fena değil maşallah, ama oğlan kadar değil kafası falan.. Oğlum 38 haftada 37 cm kafa çevresi ile doğdu. Sezaryen oldum. O minnoş :) kafa ile normale cesaret edemedim. Doktorun detaylida falan bakmıştır zaten sanıyorum kafasına falan di mi..? Bir şey olsa görürdü söylerdi zaten.. Biz sanıyorum bir kaç aylık olduktan sonra yine de önlem amaçlı kafa tomografisi çektirdik. Hani korkma ama sakın. Allah korusun her şey net olsun diye.. Genetik olabiliyor canım yani. Strese girme. Önemli bir şey olsa doktorun söylerdi
Ayyy Sağlıkla mutlulukla kullanın canım Allah bundan sonra hep mutlu güzel sağlıklı günler yaşatsın inşallah hep beraber sizlere
Ben de ilk doğumda hepsini kullanmamıştım ama üzerine çamaşır da giymemiştim zaten külot gibi diye

Güle güle güzel günlerde kullanın canım
Ben de pek hatırlamıyorum ya, 7 sene oldu :) Çok takilmamisim demek. Zaten kalkıp fıldır fıldır gezememisimdir :)
kızlar daha öncesinde spinal olan varmı benimde 1 mart doğum büyük ihtimal ama ameliyathane ortamından çok korkuyorum iğneden bile çok korkarım normalde nasıl doğurucaz :)
İğnenin battığını bile çok anlamadım canım ya Allah'a şükür Sanırım anestezi uzmanına da bağlı. İnşallah yine öyle olur hepimiz için Doktorun, oradaki uzmanlar falan seni rahatlatirlar canım. İnşallah iyi insanlara iyi doktorlara uzman bir ekibe denk gelelim Eşim de yanımdaydı. Çok korkmamistim. Simdi 2.de biraz daha endişeliyim hatta Farklı da bir doktora gidiyorum. Sanırım bilince daha zor

Selamlar arkadaşınıza cok geçmiş olsun, siz de sağlıklı kavuşun inşallah miniklere ben Anadolu yakasındayim Beşiktaş tarafında uygun fiyatli hastane pek bilmiyorum maalesef, ozeller var genelde fiyatlar yuksek. Profilinizde durum kısmına yazsanız daha çok dönüş alırsınız diye düşünüyorum

Ben de işlerimi kendim yapıyorum ama senin kadar değil sanırım hiç bu kadar uzun iş yapmadım ama bugğn bende çömelerek yer sildim bilerek umarım işe yarar

Plates topun varsa canım onda da hareket yapabilirsin . Benim de doktorum öyle söyledi . Oturuyorum sağdan sola soldan sağa kalça hareketi yapıyorum falan

Bugün işler birikmişti yoğurt mayaladım, fırını ocağı sildim, çocukları yıkadım, yatakları topladım vs vs.. biraz da hazırlıksız yakalanmak istemiyorum sanırım :/ bir şey olursa ev dağınık olmasın mantığı.. ah gurbetlik, kimse de yok yanımızda Allah’tan başka

Kızlar bestlak damla söylemiştim bugün geldi. Bi de still tea var daha önce almıştım onu. Şimdi yavaştan başlayayım diyorumzaten haftaya doğum. Sizce başlıyım mı yoksa erken mi?
Bende de var hormonları tetikler dedi bi arkadaşım ama çok abartmadan başlanabilir bence ben de icicem bi yarin muayne bitsin de ona göre ayarlicam

Kızlar gelen sancıları saymak için kullandığınız bir program var mı memnun olduğunuz
Ben happy mom kullanıyorum memnunum ücretsiz ama arada reklam videoları çıkıyor. Hamilelik+ uygulaması çok güzel ama tekme sayar ve kasılma sayar özellikleri ücretli o yüzden o uygulamayı sadece makale okumak için kullanıyorum

Kızlar bestlak damla söylemiştim bugün geldi. Bi de still tea var daha önce almıştım onu. Şimdi yavaştan başlayayım diyorumzaten haftaya doğum. Sizce başlıyım mı yoksa erken mi?
Kızlar iki tane kuzenim yeni doğum yaptı
Aktardan şunları alıp çayını almışlar.
Rezene
Anason
Çemen
Oto tohumu
İkiside çok çok işe yaradığını söyledi bende alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…