Geçen bir tanesinin sözü vardı toplu foto için dizildik etrafına karşı taraf aboo dedi bu kızlar hep sizn mi dedi kadınAy evet tüm kuzenler toplanınca resmen kadınlar günü gibi oluyordu evin icihatta esprisi yapılırdı Erkek sinek bile yok diye şimdi Erkek bebis geliyor tüm gözler üzerinde olcak
Ay bende yersem öyle olur diye korkudan başlamadımKızlar günaydınnhurma yemeye başladınız mı bana doktorum başla squat vs de yapabilirsiniz dedi ama sanki bugün yersem yarın doğum yapıcak gibi hissedip korktuğumdan biraz çekiniyorum bi yandan da hemen doğurmak istiyorum arkadaşlar zeka seviyem yerlerde bence ya
Kız keşke o kadar kolay doğurulsaKızlar günaydınnhurma yemeye başladınız mı bana doktorum başla squat vs de yapabilirsiniz dedi ama sanki bugün yersem yarın doğum yapıcak gibi hissedip korktuğumdan biraz çekiniyorum bi yandan da hemen doğurmak istiyorum arkadaşlar zeka seviyem yerlerde bence ya
Öyle mi tamam teşekkür ederimCanım ped yetmez. Benim dependden bile taşımıştı ilk gün. Yoğun bir kanama oluyor. Ben 2 paket depend bitirmiştim sonra ancak pede geçebildim.
Tamamdır@Sunrseeeejce minseo kızlar doğum sancısı belden geliyor en önemli belirtisi bu, regl ağrısı gibi. Sirttan gelen agri alt karına doğru vuruyor ve şiddeti yüksek, bende ilk dogumda 10-15 dk da bir başlamıştı sonra giderek zaman aralığı 3-5 dk ya düşüyor. Bir rahatlıyorsun geçiyor sonra yine başlıyor. Sertleşme ya da kesik ağrısı ya da bebegin hareketleri sonrasi duyulan aci gibi ağrılar doğum sancısı değildir
Bende büyük aldım çünkü dar olduğunda sezeryan iken giymesi zor oluyor diye. Zaten çok çabuk doldugu için çok sık değiştirdim ben. İlk yoğun pihtili kanamadan sonra normal ped e geçiş yaptım. Görüntüsünden ziyade ben daha çok rahatlık kısmına odaklanıyorum sanirim...Kızlar bi de ben depend’i xl almıştım ki benim ki iyice hasta bezi gibi olmasındenesem mi acaba bi, ya da gece pedlerinden mi alsam yanıma
Yok kanalda değil ama baş aşağı duruyorHayirlisi olsun canim zaten tahmin ediyorduk seninkinin beklemeyecegini :) kanala girmiş mi? Sağlıkla gelsin inşallah
Ben de dün evde detaylı temizlik yaptım akşam ağrıdan sancıdan bir hâl oldum. İnşallah su gibi kolay bir doğumun olurKızlar dün ishal kusma temizlik derken benim karnım aşağıya düştü miğde tarafım komple boşaldı sürekli idrar istedigide geçti rahmilde düştü sanırım bugün yarın ben doğuma giderim bana da dua edin lütfen henüz küçük artık nasip
Ben başladım hurmaya, bugün doktorum egzersizlere başla artık dediKızlar günaydınnhurma yemeye başladınız mı bana doktorum başla squat vs de yapabilirsiniz dedi ama sanki bugün yersem yarın doğum yapıcak gibi hissedip korktuğumdan biraz çekiniyorum bi yandan da hemen doğurmak istiyorum arkadaşlar zeka seviyem yerlerde bence ya
Kızlar gelen sancıları saymak için kullandığınız bir program var mı memnun olduğunuz
Konyadayim ama aklimda doktor yok.Konya Selçuklu bulunduğum yer buraya yakın iyi bir doktor hastane önerisi olan varsa çok memnun olurum çünkü buranın yabancisiyim hiç bilmiyorum
dün ben özellikle sordum o da dediki “34 haftadan sonra durdurmam ben sancıları/doğumları çünkü engellemek daha farklı komplikasyonlara sebep oluyor” dedi belki bunu benim özelimde söyledi genel bişey olmayabilir belki.çünkü kan sulandırıcı,gebelik şekeri,çocuğun kilosu gelişimi,2.doğumum olması vs hepsini bir bütün olarak değerlendirerek bu kararı almıştır belki deBenim 36+1 de yapıldı evet yapılıyor araştırdım bi sakıncası yokmuş canım benim dr önlem amaçlı yapmıştı her an almak zorunda olursak diye. Bi arkadaşımın da senin gibi sancıları vardi ona bi ilac verdi ve 2 hafta daha idare etmişti onu doğumu engelledi belki o tarz bir ilaç verir sana da
durdu durdu annesi içerde dinledi seni bakkk daha da dururKız keşke o kadar kolay doğurulsaben yemiyorum zaten şuan içerde dursun diye çabalıyorum ondan hurma işi yalan oldu
Kız keşke o kadar kolay doğurulsaben yemiyorum zaten şuan içerde dursun diye çabalıyorum ondan hurma işi yalan oldu
Anladım canım o zaman yapacak bir şey yok benimki de 37 yi tamamlatmak istiyor illa ki 1 gün 1 gündür kafasındadün ben özellikle sordum o da dediki “34 haftadan sonra durdurmam ben sancıları/doğumları çünkü engellemek daha farklı komplikasyonlara sebep oluyor” dedi belki bunu benim özelimde söyledi genel bişey olmayabilir belki.çünkü kan sulandırıcı,gebelik şekeri,çocuğun kilosu gelişimi,2.doğumum olması vs hepsini bir bütün olarak değerlendirerek bu kararı almıştır belki deİşte her doktorun sistemi farklı her gebelik farklı ,işlerine karışmak da olmuyor güvendiğim için bişi diyemedim.
Doktor buldunuz mu?Medicana narin hanıma gittim o bakıyormuş depremzelere inş iyi doktordur
Çok ama çok teşekkür ederim
38+2 yim doğumu başlatmak için neler yapıyorumKızlar günaydınnhurma yemeye başladınız mı bana doktorum başla squat vs de yapabilirsiniz dedi ama sanki bugün yersem yarın doğum yapıcak gibi hissedip korktuğumdan biraz çekiniyorum bi yandan da hemen doğurmak istiyorum arkadaşlar zeka seviyem yerlerde bence ya
Ben depend almadım lohusa pedi de almadım sonrası için de orta yoğunluk için elimde orkid var..
bu işin gerekeni nedir? Beni aydınlatır mısınız
Hahahha tamam ben başlıyorum hurmaya38+2 yim doğumu başlatmak için neler yapıyorumkeşke tek hurma ile olsaydı
38+2 yim doğumu başlatmak için neler yapıyorumkeşke tek hurma ile olsaydı