2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben depend almadım lohusa pedi de almadım sonrası için de orta yoğunluk için elimde orkid var..
bu işin gerekeni nedir? Beni aydınlatır mısınız
Normal ped özellikle ilk 2-3 gün yetersiz kalır çünkü kanama çok yoğun oluyor. Depend külot gibi olduğu için daha korumalı sağdan soldan akacak korkusu olmadan rahatlıkla kullanıyorsun. Benim fikrim dependi rahat değiştirmek için gecelik giyilmesi. Çünkü normal pijama altiyla olunca onu da her seferinde çıkarmak gerekiyor.

Benim 36+1 de yapıldı evet yapılıyor araştırdım bi sakıncası yokmuş canım benim dr önlem amaçlı yapmıştı her an almak zorunda olursak diye. Bi arkadaşımın da senin gibi sancıları vardi ona bi ilac verdi ve 2 hafta daha idare etmişti onu doğumu engelledi belki o tarz bir ilaç verir sana da

Bunu ben de merak ediyorum
Aynen benim de bazen bebek kolunu mu bacağını mı birden bir dayıyor mesela karnım taş kesiliyor sonra alt karnımda böyle et kesisi gibi bir acı oluyor sağa bile dönemiyorum sonra geçiyor ama o sancı mı yoksa bebeğin hareketiyle mi alakalı ona emin olamadim

Ben depend almadım lohusa pedi de almadım sonrası için de orta yoğunluk için elimde orkid var..
bu işin gerekeni nedir? Beni aydınlatır mısınız
Canım ped yetmez. Benim dependden bile taşımıştı ilk gün. Yoğun bir kanama oluyor. Ben 2 paket depend bitirmiştim sonra ancak pede geçebildim.

Sunrseee ejce minseo kızlar doğum sancısı belden geliyor en önemli belirtisi bu, regl ağrısı gibi. Sirttan gelen agri alt karına doğru vuruyor ve şiddeti yüksek, bende ilk dogumda 10-15 dk da bir başlamıştı sonra giderek zaman aralığı 3-5 dk ya düşüyor. Bir rahatlıyorsun geçiyor sonra yine başlıyor. Sertleşme ya da kesik ağrısı ya da bebegin hareketleri sonrasi duyulan aci gibi ağrılar doğum sancısı değildir

O zaman benim hissettiğim bebeğin hareketi ile alakalı canım

Kontrolden çıktım şimdi, hersey gayet güzel 48 cm olmuş ufaklık. Nst de 40 50 arasi 2 tane sancım çıktı. Doktor 39 u bekleyeceğini sanmıyorum dedi
Hayirlisi olsun canim zaten tahmin ediyorduk seninkinin beklemeyecegini :) kanala girmiş mi? Sağlıkla gelsin inşallah

Aynısı bende bebek mi hareket ediyo yoksa sancı mi anlamiyodum eşime dün dedim çıkar al artık bebeyi
Çok iyi tanımlanmışsin bunu bı yere not etmeli yoksa her sertleşme acı da dogurcam heralde diyorum

Bugün Dr a gidecektin sanırım gittin mi hayirlisiyla gelsin nice küçük bebeler doğdu çok iyi gelistiler
Kontrolden çıktım şimdi, hersey gayet güzel 48 cm olmuş ufaklık. Nst de 40 50 arasi 2 tane sancım çıktı. Doktor 39 u bekleyeceğini sanmıyorum dedi
Hadi hayırlısı yavaş yavaş geliyo doğumlar

Merhabalar kızlar

normalde şubat annesiyim ( şu an 38+2 deyim ) ancak bizim grupta bir şeyler olmuş sanırım kimse aktif değil . O nedenle sizlere sormak istedim sezaryen olacak anneler epidural mı spinal mi tercih edeceksiniz ? Neden onu seçeceksiniz . Şuan normal doğumu başlatmak için uğraşıyorum ama başlamazsa bebeğin kilosundan dolayı sezaryen olacağım

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

Spinal ve epiduralin ayni anda uygulandığı bir yöntem var bana o yapılacak canim bir kaç sayfa önce bunların farklarını vs konuşmuştuk ordan da okuyabilirsin seni etiketlerim

asyadan

asyadan

Ayy bizimde hep kız sülale annem babam akraba zaten hepside kız kuzenlerim bide yaşıtız hep bir araya gelince cümbüş oluyor çok güzel oluyor
Ay evet tüm kuzenler toplanınca resmen kadınlar günü gibi oluyordu evin ici hatta esprisi yapılırdı Erkek sinek bile yok diye şimdi Erkek bebis geliyor tüm gözler üzerinde olcak

Kızlar gelen sancıları saymak için kullandığınız bir program var mı memnun olduğunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…