2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım belkide girmicek küvöze sıkma canını kendini strese sokma inşallah hayırlısıyla vaktinde sağlıkla gelir canım bol bol dinlen.

Ben de tahinin üstünde biriken yağı duymuştum canım. Bi de ayva çekirdeği tabi hala biriktiriyorum
Tahini bende duymuştum canım. Bende biriktiriyorum hala. Sarıp buzluğa attım hep bu zamana kadar . Bi küçük deneme yapmıştım gerçekten jelleşti krem gibi umarım işe yarar

Çok geçmiş olsun.Kaybettiğin yakınların için de Allah sabırlar versin,mekanları cennet olsun İnşallah.ne güzel hep bir elden yardımcı olmuş arkadaşlar Allah razı olsun hepsinden de inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

Canım ben o anı yaşamadığım halde benzer durumdayım. Gece 4-5ten önce asla uyuyamıyorum. Çok zor olacak evet ama geçecek.. Şuan hissettiğin her şey çok normal öncelikle bunu bil. Lütfen kendini hazır hissettiğinde profesyonel destek al hem kendin için hem miniğin için en sağlıklısı bu olur

Canım neden istanbula gittin orda mi bir yer ayarlandı

Kızlae cok fena karnım sancılanıyor üst taraftan bebek cok kasılıuor ne yapıcam sabah nst ye gircektim bi geciyor gibi oluyor tekrar sancılanıyorum

Sorgulamak değilde meraktan sorarım ben hocam o nedir diye

Zaten pedlerinden pek satılmıyor ya da artık üretilmiyor bilemedim külot gibi olansa üzerine bidaha bişey giymeye gerek kalmıyor
:) Tansiyon dusuren bir cesit ilac... Yan etkisi dogumu durduruyormus ama riskliymis biraz.

Sagol canim... Artisi da var eksisi de iste bu durumun...

Bebek tas gibi olup toplantiyor ya onu ovalamaktan bahsetttik... Masaj yapar gibi canim... Yapmamak lazimmis

Sancı sıklığı ne durumda canım dakika tuttun mu?
5dk da bir diyebilirim uzun sürdü o kadar sürdü ki oturup ağladım ki acıya dayanıklıyım
bana doktor eğer sancılar zamanla şiddetleniyorsa hastaneye gel demişti
Bugün 10’da kontrolüm var bir de telaslandırmak istemedim
Merak ettim sancı durumun ne oldu acaba
Bi sağ bi sol derken uyuya kaldım gecmis o sıra hastaneye gidicem kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…