- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
Valla öyle bir salmışlık bizde ki bi yanım iki dk da hazırlarsın diyorBen de 2 gündür böyleyim yaaa hiç kıpırdayacak halim yok hep yatıp uyuma isteği var. Hareketsizlik de iyi değil ama elimde değil. Benim de hastane çantam daha hazır değil nasipse yarın hazırlayacağım diye düşünüyorum ama bakalım miskinliği atabilirsem.
Aynen ben de sabrediyorum şurada kalmış azıcık vakit . Eşimden giyiyorum ben de zorda kalınca. Onun dışında yıka yıka aynı şeyleri giy durumdayım
dene bakalım en az 3-4gün, herkese attırıyorum donlarıFikir çok değişik geldi ama deneyeceğim çünkü akıntı ıslaklıktan illallah ettim gerçekten.
Benim de kafamda acil durum senaryoları dolanıyor sürekliValla öyle bir salmışlık bizde ki bi yanım iki dk da hazırlarsın diyorbir yanım herseyin eksik.. Kafamın içinde hep acil bişey olsa şunları alırım direk diye kuruyorum
Alışkanlık olursa bu bizde sorumlusu sensindene bakalım en az 3-4gün, herkese attırıyorum donları
Ayy bende o kervandanım kızlar eşimin doğum günü 8 mart doktor her gittiğimde 8 mart diyip bizi daha çok heyecanlanıyor eşimde çok istiyor babasıyla aynı olsun diyip duruyorYaaa işte benim gibi biri benimde 6sı gözüküyor ama 3 mart benim doğum gümüm bakalım ne zaman doğcak minnaklar
Aaa tühh hemen yakayı ele vermişim deseneGeçen gördüm ben seniii yakalandın
Evett En kötü kapatırız arka tarafı napalımTamam canım haberini beklicembelli olup olmadığını hiç hatırlamıyorum ilk doğumumdan çok önemsemedim galiba canımın acısından belli olursa napalım üstüne uzun giyerim sabahlık da alıyorum yanıma zaten
Yaaaa inşallah olurr hepimizinkiiiiAyy bende o kervandanım kızlar eşimin doğum günü 8 mart doktor her gittiğimde 8 mart diyip bizi daha çok heyecanlanıyor eşimde çok istiyor babasıyla aynı olsun diyip duruyor
Ayy bende L aldım neye göre l aldım acaba küçük totomaKızlar bi de ben depend’i xl almıştım ki benim ki iyice hasta bezi gibi olmasındenesem mi acaba bi, ya da gece pedlerinden mi alsam yanıma
Ayy inşallah canım ya ama sanmıyorum 8 martı görelimYaaaa inşallah olurr hepimizinkiiii
Neden bende de böyle bi his var bilmiyorum yaaa benimde 6 mart ama asla ve asla o kadar bekliceğimi sanmıyorumAyy inşallah canım ya ama sanmıyorum 8 martı görelim
Ayy nasıl olacak o şimdiKızlar bu dönem akıntısı fazla ve yoğun olanlar, doktorum evdeyken iç çamaşırı kullanmamamı tavsiye etti hava alması için o bölgenin ve gerçekten de fayda etti 3 günden sonra, aynı sorunu yaşayan varsa gece yatarken gecelikle veya gün içinde çamaşırsız takılmayı denesin, fikir olarak biliyorum çok rahatsız edici ama ilk birkaç saatten sonra alıştım ben de.
Bebişler aceleci biraz canım o yüzden o hissiyatı veriyorNeden bende de böyle bi his var bilmiyorum yaaa benimde 6 mart ama asla ve asla o kadar bekliceğimi sanmıyorum
Ay bu ben zaten sayılı kıyafetlerim oluyor artıkbenim de toplamda 5 alt yokust de cok sıkıntı oluyor esiminkileri aliyorum artik, doguma az kaldı ha gayret idare et derken sürekli aynı şeyleri giyip duruyorum :)
Ay ben onu unutmuştum ben de başlasam mı acabaKızlar göğüs ucu kremini sürmeye başladım bu arada. Lansinoh almıştım doktorum sürmeye başla artık dedi
Valla ne yazdığını hatırlamıyorum birinin konusunu okurken gördüm aa ben bu kullanıcı adını bi yerden hatırlıyorum diyorum sonra dank ettiAaa tühh hemen yakayı ele vermişim desenekesin korktuğumu yazmışımdır yine heryerde belli ederim çünkü
Başla canım bence ben 37de başladım dopuma yakın başlanması gerekiyormuş zaten yoksa işe yaramayabiliyormuşAy ben onu unutmuştum ben de başlasam mı acaba
Ayy benim o benimValla ne yazdığını hatırlamıyorum birinin konusunu okurken gördüm aa ben bu kullanıcı adını bi yerden hatırlıyorum diyorum sonra dank etti
Evet banada aynısı dendi başlamak lazımmış bende başlayacağım. Zeytinyağıda çok iyi geliyormuş bu aradaBaşla canım bence ben 37de başladım dopuma yakın başlanması gerekiyormuş zaten yoksa işe yaramayabiliyormuş