2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Valla öyle bir salmışlık bizde ki bi yanım iki dk da hazırlarsın diyor bir yanım herseyin eksik.. Kafamın içinde hep acil bişey olsa şunları alırım direk diye kuruyorum

Valla öyle bir salmışlık bizde ki bi yanım iki dk da hazırlarsın diyor bir yanım herseyin eksik.. Kafamın içinde hep acil bişey olsa şunları alırım direk diye kuruyorum
Benim de kafamda acil durum senaryoları dolanıyor sürekli tembelin eli değil fikri çalışıyor demek ki
dene bakalım en az 3-4gün, herkese attırıyorum donları
Alışkanlık olursa bu bizde sorumlusu sensin

Yaaa işte benim gibi biri benimde 6sı gözüküyor ama 3 mart benim doğum gümüm bakalım ne zaman doğcak minnaklar
Ayy bende o kervandanım kızlar eşimin doğum günü 8 mart doktor her gittiğimde 8 mart diyip bizi daha çok heyecanlanıyor eşimde çok istiyor babasıyla aynı olsun diyip duruyor

Ayy nasıl olacak o şimdi donlar havaya desene

benim de toplamda 5 alt yok ust de cok sıkıntı oluyor esiminkileri aliyorum artik, doguma az kaldı ha gayret idare et derken sürekli aynı şeyleri giyip duruyorum :)
Ay bu ben zaten sayılı kıyafetlerim oluyor artık geçen hafta giydiğim alt bu hafta olmadı ağzım açık kaldı ağlıcaktım neredeyse ya eşimden giydim bende

Kızlar bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür. Nst de biraz sancım çıktı doktor hissediyormusun Bi iki sancı çıkmış dedi yok sadece kasılmalar oluyor dedim. Nst ye girince zaten bizim oğlana bişeyler oluyor bir kıpır kıpır oluyor anlatamam yani Haftaya çatı kontrolü yapalım dedi doktor. 28.haftamda kanama olunca iki parmağıyla bakmıştı yine öyle olcağını düşündüğüm için korkmuyorum pek. Şuanlık normal doğum gözüküyor Bi sıkıntı yok o konuda inşallah öyle devam eder diye umuyorum Hepimiz iyi haberlerle gelelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…