Ben de doğum şubatta olur diye ilk başta o gruba yazdım ama nedense sevemedimBen oraya yazdım Şubat annesi olcam diye sonra siteye giremedim bida orda tuhaflıklar olmuş sanırım kendi aralarinda watsaptan bulusmuslar gibi bı durum vardi
Benim geçen seferbde girmişti, şimdi de girmesini istiyorumKızlar doğuma eşi girecek olan var mi ? Benim eşim anestezist elini kolunu sallaya sallaya girebilir ama ben girmesini istemiyorum. Psikolojik olarak etkileneceğini düşünüyorum çünkü eşim çok hassas ve bana çok düşkün. Belli etmese de her ne kadar profesyonel olsa da sonuçta sevdiğin biri ameliyat olurken izlemek zor olur bence o yüzden ona sen kapıda bekle diyorum. Bir de fotoğrafçı işini naptınız benim hiç foto falan cekilesim yok ameliyathanede herkes tanıdık olacak zaten herkes birer poz çekse yeter odada da kardeşim çeker hiç böyle foto organizasyonu çekecek motivasyonum yoksonradan pişman olur muyum acaba
Yaaa işte benim gibi biri benimde 6sı gözüküyor ama 3 mart benim doğum gümüm bakalım ne zaman doğcak minnaklarBen de doğum şubatta olur diye ilk başta o gruba yazdım ama nedense sevemedimsonra doğum martta görünüyor diye buraya geldim ve iyiki gelmişim Şu an doktoru bekliyorum 1 saatten fazla oldu geleli ameliyattaymis. Bugün artık gün verecekti o yüzden çok heyecanlıyım. Geçen haftaki muayenede 20sinden sonra olsun balık burcu olsun istiyorum dedim balık burcu olsun diye eski dikişlerini patlatmayalim dedi ayın 20sini beklemez dedi bakalım bugun ne diyecek. Normalde 5 mart görünüyor o gün benim de doğum günüm
Küvöze gireceğini dr mu söyledi ciğer geliştirici vermedi mi ? Benim de daha yeni 2498 kg oldu ama dr küvöze girmesi ciğer gelişimine bağlı kilo ile ilgisi yok diyor bana önlem amaçlı 2 şer doz sabah akşam iğne yaptirdi geçen haftaKızlar kontrolden çıktım bende şimdi tam 34+1 bugün ve iki tane 100 üzeri sancım çıktı.doktor alttan muayene etti kanalda değil daha gelmez ama 36ya kadar beklese bari dedi.yürüyüş vs yasakladı düzenli olursa sancın gel dedi.daha bebiş 2350 gr ancak,doğarsa küvöze girer çok korktum açıkçası
Haftası çok erken olduğu için girebilir dedi.ciğer geliştirici iğneyi bi düşündü önce sonra gerek yok dedi.açılma vs olmadığı için sanırım biraz daha ağırdan alıyor.bide benim 5/6 yıllık doktorum kızımı da o doğurttu beni/vücudumu çok iyi tanıyor o yüzden işine çok karışmıyorumKüvöze gireceğini dr mu söyledi ciğer geliştirici vermedi mi ? Benim de daha yeni 2498 kg oldu ama dr küvöze girmesi ciğer gelişimine bağlı kilo ile ilgisi yok diyor bana önlem amaçlı 2 şer doz sabah akşam iğne yaptirdi geçen hafta
Kızlar kontrolden çıktım bende şimdi tam 34+1 bugün ve iki tane 100 üzeri sancım çıktı.doktor alttan muayene etti kanalda değil daha gelmez ama 36ya kadar beklese bari dedi.yürüyüş vs yasakladı düzenli olursa sancın gel dedi.daha bebiş 2350 gr ancak,doğarsa küvöze girer çok korktum açıkçası
O zaman erken doğum tehlikesi yok demek ki yoksa verirdi illa ki sen dinlen çok ayakta durma ilk hedef 37 yi bitirmek çünkü ciğer gelişimi 37 de tamamlaniyormusHaftası çok erken olduğu için girebilir dedi.ciğer geliştirici iğneyi bi düşündü önce sonra gerek yok dedi.açılma vs olmadığı için sanırım biraz daha ağırdan alıyor.bide benim 5/6 yıllık doktorum kızımı da o doğurttu beni/vücudumu çok iyi tanıyor o yüzden işine çok karışmıyorum
Kesin değildir canım ya.. Kiloyla alakalı değil diye biliyorum kuvoze girmesinin. Doktor mu dedi ki? Stres yapma şimdi. Daha cok etkilenirsin yoksa.. Sonraki kontrol ne zaman? Sağlıkla zamanında gelecek inşallahKızlar kontrolden çıktım bende şimdi tam 34+1 bugün ve iki tane 100 üzeri sancım çıktı.doktor alttan muayene etti kanalda değil daha gelmez ama 36ya kadar beklese bari dedi.yürüyüş vs yasakladı düzenli olursa sancın gel dedi.daha bebiş 2350 gr ancak,doğarsa küvöze girer çok korktum açıkçası
Ilk doğumda ben de cok endiseliydim ama kendi kendime telkinde bulunuyordum korkma bu bebek bir sekilde çıkacak diyeSezeryan olacağım kesinleşti canım artık suni sancıdan da gözüm korkmuştu biraz. Gerçi sezeryandan da korkmuyor değilim ameliyat sonuçta. Bence başka bi doğum yöntemi daha olmalı ya
Evet canım ağrılı o sancılar düzenli olursa bildiğin doğum sancısıymış ben ilk doğumu sancısız suni sancıyla yaptığım için doğum sancısını bilmiyordum haftalardır var bende bu sancılar ama düzenli değil tabi.Canım sen hissediyor musun sancıları?
Yani ihtimal var ama dinlenirsem geçer gibi düşündü sanırım evet yürüyüş falan yapma iş yapma yat dinlen dediO zaman erken doğum tehlikesi yok demek ki yoksa verirdi illa ki sen dinlen çok ayakta durma ilk hedef 37 yi bitirmek çünkü ciğer gelişimi 37 de tamamlaniyormus
Yok değil zaten ama haftası çok erken olduğu için girebilir de dedi.evet stres yapmamam lazım çünkü kızımın da bana ihtiyacı var bu miniğiminde,neyse tedbirimi alayım da tevekkül AllahtanKesin değildir canım ya.. Kiloyla alakalı değil diye biliyorum kuvoze girmesinin. Doktor mu dedi ki? Stres yapma şimdi. Daha cok etkilenirsin yoksa.. Sonraki kontrol ne zaman? Sağlıkla zamanında gelecek inşallah
Geçen gördüm ben seniii yakalandınBende happy mom dan okuyorum canım
Ya katılıyorum kızda cok sevimli isimler var, erkekte seçenek az. Oğlumun ismi Mete Can, cok sevimli geliyor bana belki artık ismiyle de sevmeye alıştığım için, simdi bulduğumuz bir isim var ama evet bu diyemiyorum. 3 hafta var hala alternatif arıyorum :/ben normalde kararsız bir insanım kaç aydır düşünüyorum en son 2 isim koyucamburcumdan dolayı mı bilmiyorum başak burcuyum hiç sevmiyorum ne yaparsam yapayim karar vermem çok uzun sürüyor inş doğuma gitmeden karar vericem evde biraz sesleneyim dediğin gibi isimsiz kaldı oğluşum kız olsaydı o kadar çok çeşit ve tatli isimler var ki erkeklerde çok seçenwk de yok
Kizlar her konuda daha şanslı giyimde de öyleYa katılıyorum kızda cok sevimli isimler var, erkekte seçenek az. Oğlumun ismi Mete Can, cok sevimli geliyor bana belki artık ismiyle de sevmeye alıştığım için, simdi bulduğumuz bir isim var ama evet bu diyemiyorum. 3 hafta var hala alternatif arıyorum :/
Bir gitsen mi acaba canım doktoraYa gece bı anda ağrı girdi kalktım oturdum bekledim baya sürdü geri yattım sabah kalktım kusma başladı kahvaltı yaptım az bişey yine ağrıyor migdem de bulaniyor bu ağrı üst karnimda yani kasıkta değil direk karnimda ağrı var
Balık burcu candır, ben de 22 Şubat doğumluyum o gün doğsa keskeBen de doğum şubatta olur diye ilk başta o gruba yazdım ama nedense sevemedimsonra doğum martta görünüyor diye buraya geldim ve iyiki gelmişim Şu an doktoru bekliyorum 1 saatten fazla oldu geleli ameliyattaymis. Bugün artık gün verecekti o yüzden çok heyecanlıyım. Geçen haftaki muayenede 20sinden sonra olsun balık burcu olsun istiyorum dedim balık burcu olsun diye eski dikişlerini patlatmayalim dedi ayın 20sini beklemez dedi bakalım bugun ne diyecek. Normalde 5 mart görünüyor o gün benim de doğum günüm
Ya yerimmYaaa işte benim gibi biri benimde 6sı gözüküyor ama 3 mart benim doğum gümüm bakalım ne zaman doğcak minnaklar
Ben de dünden beri meditasyon ve doğru ıkınma teknikleri izliyorumIlk doğumda ben de cok endiseliydim ama kendi kendime telkinde bulunuyordum korkma bu bebek bir sekilde çıkacak diyebilinmeyen korkutuyor insanı, youtube da bu konuyla ilgili meditasyon videoları var tavsiye ederim rahatlatıyor
Mete çok havalı değil mi isim olarak. Benim kuzenim metehan aşırı yakışıklı bir çocuk.Ya katılıyorum kızda cok sevimli isimler var, erkekte seçenek az. Oğlumun ismi Mete Can, cok sevimli geliyor bana belki artık ismiyle de sevmeye alıştığım için, simdi bulduğumuz bir isim var ama evet bu diyemiyorum. 3 hafta var hala alternatif arıyorum :/
Hastanenin referansi farklıdır canim. Benim de ultrason ölçümlerinde haftasiyla uyumlu cikiyor bebegim hatta bir iki olcum 1-2 gun geride kalmış gorunuyor ben de merak ettim int.te baktim bazı yerlerde bu ölçümler daha büyük haftayla uyumlu cikiyor. Bunları kafana takma ultrason olcumleri yanıltıcı olabiliyor, ciddi birsey olsa doktorun soylerdi zatenYok sorun olmadığını ben de biliyorum o yüzden sormadım aslında. Sadece 49 cm şuan haftama göre normal görünüyorken ultrasonda neden 36+3 olarak görünüyor onu çözemedim
Canim korkma. Dikkat edecegiz artik yapacak bir sey yok.Kızlar kontrolden çıktım bende şimdi tam 34+1 bugün ve iki tane 100 üzeri sancım çıktı.doktor alttan muayene etti kanalda değil daha gelmez ama 36ya kadar beklese bari dedi.yürüyüş vs yasakladı düzenli olursa sancın gel dedi.daha bebiş 2350 gr ancak,doğarsa küvöze girer çok korktum açıkçası