2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben oraya yazdım Şubat annesi olcam diye sonra siteye giremedim bida orda tuhaflıklar olmuş sanırım kendi aralarinda watsaptan bulusmuslar gibi bı durum vardi
Ben de doğum şubatta olur diye ilk başta o gruba yazdım ama nedense sevemedim sonra doğum martta görünüyor diye buraya geldim ve iyiki gelmişim Şu an doktoru bekliyorum 1 saatten fazla oldu geleli ameliyattaymis. Bugün artık gün verecekti o yüzden çok heyecanlıyım. Geçen haftaki muayenede 20sinden sonra olsun balık burcu olsun istiyorum dedim balık burcu olsun diye eski dikişlerini patlatmayalim dedi ayın 20sini beklemez dedi bakalım bugun ne diyecek. Normalde 5 mart görünüyor o gün benim de doğum günüm

Benim geçen seferbde girmişti, şimdi de girmesini istiyorum inşallah her şey yolundadır giderse. Hatta esimi kan tutar. Kanlı fakan konuşursa bile etkileniyor bazen 1 lt vişne suyu içti girmeden kan şekerini güzelce yükseltip, girmişti. Sezaryen mi olacak senin de? Öyleyse eger, ameliyat oluyor gibi olmuyor ki, yani suratında bir acı olmuyor. Elele tutuşup o heyecanı yaşamak çok güzel.. Hatta benim 2 kere tansiyonum düştü, adrenalin verdiler hemen damardan. Hoop kendine geliyorsun :) o sırada eşinin yanında olması cok güzel bence.. Hem de o ana şahit olup daha ilk saniyeden her anın içinde olsun istedim Hatta paravan örtüsünü güzel koymamışlar. Benimki doktor plasentayi atarken plasentayi görmüş Ben bile görmedim bilmiyorum nasıl bir şey.. Mor kırmızı böyle damarlı bir şey attılar dedi sonra Dedim sen nasil gördün onu ya, plasentadir o

Geçen doğumda anestezi uzmanı ben çekerim ya fotoğraf dedi. Gayet de güzel fotoğraflar çekmiş Allah razı olsun. Süper değildi ama fena degildi. Üçümüzün ilk saniyelerde fotoğrafı var Çok mutlu olmuştum. Genelde icerde birileri oluyor, yardımcı oluyorlar çekmek için ama yine de doktora sormak istiyorum bu sefer, bakalım ne diyecek. Sizin zaten içerisi tanıdık olacaksa hiç gerek yok. Güzel güzel çekerler bence

Kızlar kontrolden çıktım bende şimdi tam 34+1 bugün ve iki tane 100 üzeri sancım çıktı.doktor alttan muayene etti kanalda değil daha gelmez ama 36ya kadar beklese bari dedi.yürüyüş vs yasakladı düzenli olursa sancın gel dedi.daha bebiş 2350 gr ancak,doğarsa küvöze girer çok korktum açıkçası

İki gün internetten uzak durmaya çalıştım bebeğimin eşyalarını sonunda yıkayıp ütülüyordum bugün bakayım dedim iki gün içinde neler neler olmuş. Y yazosey arkadaşımızdan iyi haberler gelmiş çok sevindim, canım hepimiz senin yerinde olabilirdik can kaybı yok bebeğin de seninle ya daha önemli bir şey yok, her şey elbet hallolur.
Kızlar siz de hızla mükemmel şekilde organize olmuşsunuz tebrik ederim tanımadan çok seviyorum buradaki herkesi. Sayfaları okuyarak geliyorum ama 20 sayfa var yetişemeyeceğim, son güncel listeyi paylaşabilirseniz sevinirim bir eksik kaldıysa yardımcı olmayı çok isterim ben de.

Yaaa işte benim gibi biri benimde 6sı gözüküyor ama 3 mart benim doğum gümüm bakalım ne zaman doğcak minnaklar

Küvöze gireceğini dr mu söyledi ciğer geliştirici vermedi mi ? Benim de daha yeni 2498 kg oldu ama dr küvöze girmesi ciğer gelişimine bağlı kilo ile ilgisi yok diyor bana önlem amaçlı 2 şer doz sabah akşam iğne yaptirdi geçen hafta

Haftası çok erken olduğu için girebilir dedi.ciğer geliştirici iğneyi bi düşündü önce sonra gerek yok dedi.açılma vs olmadığı için sanırım biraz daha ağırdan alıyor.bide benim 5/6 yıllık doktorum kızımı da o doğurttu beni/vücudumu çok iyi tanıyor o yüzden işine çok karışmıyorum

Canım sen hissediyor musun sancıları?

O zaman erken doğum tehlikesi yok demek ki yoksa verirdi illa ki sen dinlen çok ayakta durma ilk hedef 37 yi bitirmek çünkü ciğer gelişimi 37 de tamamlaniyormus

Kesin değildir canım ya.. Kiloyla alakalı değil diye biliyorum kuvoze girmesinin. Doktor mu dedi ki? Stres yapma şimdi. Daha cok etkilenirsin yoksa.. Sonraki kontrol ne zaman? Sağlıkla zamanında gelecek inşallah

Sezeryan olacağım kesinleşti canım artık suni sancıdan da gözüm korkmuştu biraz. Gerçi sezeryandan da korkmuyor değilim ameliyat sonuçta. Bence başka bi doğum yöntemi daha olmalı ya
Ilk doğumda ben de cok endiseliydim ama kendi kendime telkinde bulunuyordum korkma bu bebek bir sekilde çıkacak diye bilinmeyen korkutuyor insanı, youtube da bu konuyla ilgili meditasyon videoları var tavsiye ederim rahatlatıyor

Canım sen hissediyor musun sancıları?
Evet canım ağrılı o sancılar düzenli olursa bildiğin doğum sancısıymış ben ilk doğumu sancısız suni sancıyla yaptığım için doğum sancısını bilmiyordum haftalardır var bende bu sancılar ama düzenli değil tabi.
O zaman erken doğum tehlikesi yok demek ki yoksa verirdi illa ki sen dinlen çok ayakta durma ilk hedef 37 yi bitirmek çünkü ciğer gelişimi 37 de tamamlaniyormus
Yani ihtimal var ama dinlenirsem geçer gibi düşündü sanırım evet yürüyüş falan yapma iş yapma yat dinlen dedi
Kesin değildir canım ya.. Kiloyla alakalı değil diye biliyorum kuvoze girmesinin. Doktor mu dedi ki? Stres yapma şimdi. Daha cok etkilenirsin yoksa.. Sonraki kontrol ne zaman? Sağlıkla zamanında gelecek inşallah
Yok değil zaten ama haftası çok erken olduğu için girebilir de dedi.evet stres yapmamam lazım çünkü kızımın da bana ihtiyacı var bu miniğiminde,neyse tedbirimi alayım da tevekkül Allahtan

Ya katılıyorum kızda cok sevimli isimler var, erkekte seçenek az. Oğlumun ismi Mete Can, cok sevimli geliyor bana belki artık ismiyle de sevmeye alıştığım için, simdi bulduğumuz bir isim var ama evet bu diyemiyorum. 3 hafta var hala alternatif arıyorum :/

Kizlar her konuda daha şanslı giyimde de öyle hep kendimi kiza hazirlamistim eskiden beri hep kizim olsun isterdim şimdi erkek oldu kaldım öyle en zoru da isimmiş gerçekten benim de aklimda olanlar var ama asla tam olarak buna bayildim kesinlikle bu olmali diyemiyorum

Bir gitsen mi acaba canım doktora
Balık burcu candır, ben de 22 Şubat doğumluyum o gün doğsa keske
Yaaa işte benim gibi biri benimde 6sı gözüküyor ama 3 mart benim doğum gümüm bakalım ne zaman doğcak minnaklar
Ya yerimm benim kardeşim 3 Mart. Benimki 22 Şubat ya da 3 mart olsun o zaman
Ilk doğumda ben de cok endiseliydim ama kendi kendime telkinde bulunuyordum korkma bu bebek bir sekilde çıkacak diye bilinmeyen korkutuyor insanı, youtube da bu konuyla ilgili meditasyon videoları var tavsiye ederim rahatlatıyor
Ben de dünden beri meditasyon ve doğru ıkınma teknikleri izliyorum

Mete çok havalı değil mi isim olarak. Benim kuzenim metehan aşırı yakışıklı bir çocuk.

Yok sorun olmadığını ben de biliyorum o yüzden sormadım aslında. Sadece 49 cm şuan haftama göre normal görünüyorken ultrasonda neden 36+3 olarak görünüyor onu çözemedim
Hastanenin referansi farklıdır canim. Benim de ultrason ölçümlerinde haftasiyla uyumlu cikiyor bebegim hatta bir iki olcum 1-2 gun geride kalmış gorunuyor ben de merak ettim int.te baktim bazı yerlerde bu ölçümler daha büyük haftayla uyumlu cikiyor. Bunları kafana takma ultrason olcumleri yanıltıcı olabiliyor, ciddi birsey olsa doktorun soylerdi zaten

Neden beklemiyor? Özel bir durumunuz mu var? Sezeryan olanlar normal doğumdan 10 gün önce oluyor genelde. Sizin de 5 mart doğum görünüyor. 22 si falan gün vermesi gerekmiyor mu?

Canim korkma. Dikkat edecegiz artik yapacak bir sey yok.

Bugun benim 34+0. Benim de 150 yi gecen sancilarim cikti. Raporumu bozacakti, zor ikna ettim. 10 dk da 2-3 tane oluyor. Doktor bunlar dogum sancisi dedi. Bugun zaten uyuyamadim, huzursuzdum. Meger gece boyu sancim varmis. Ben hissetmedigim icin anlamiyorum Doktor durdurdu sancilari. Acilde ilac verdirdi gozetim altinda, serum, magnezyum 2 doz. Sonra gene nst ye bagladilar. Hafiften vardi, durmus. Simdi de takip verdi... Eger devam ederse raporu baslatacagim dedi ki ben zaten evdeyim. Bakalim insallah 3 hafta daha durur beyefendi, 2410 gr 48 cm benimki de ama gene de kuveze girebilir dogarsa dedi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…