2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yok canım biliyorum zaten sıkışık oldukları içim boy ölçümü tam tutmuyor son haftalarda. Canımı sıktığından değil de çözemedim yani hem normal görünüyor hem ultrasonda geride çıkıyor 🤔
O zaman doğunca anlarız en iyisini canım 😌 49 gayet normal yani canım. Miniğim diye seversin annesi 😊😘

Kizlar merhaba ben bir sey sormak istiyorum siz onden daha tecrubelisiniz :) Bebek dogum pozisyonunda kafasi asagida yaklasik 20 gundur dun gece sanki doguruyormusum gibi uyandim.Sanki kafasi cikcak gibi geldi bi anda vajinami siktim bi 15-20 saniye sonra gecti.. Yasayan var mi bu durumu acaba kafasiyla baska yaptigi icin mi boyle hissettirdi
Benim öyle canım, hareket edip oraya baskı yaptıkça alt taraftan şimdi çıkacak diyorum. Çünkü ciddi ciddi vajina altında baskı var ve resmen hareket hissediyorum birde hareket edip baskı yaptıkça idrar hissi geliyor
Bu arada bebeğim pozisyonu çok uzun zamandır baş aşağıda doğum kanalına son 2 hafta girer ded doktorum
Benimki de baş aşağı bayrağıdır. Yarın kontrole gideceğim alt kısımda inanılmaz baskı var, doktorcum ne diyecek bakalım
Kızlar karnım çok ağrıyor ya bı fikriniz var mi migdemde bulanıyor bana öyle geliyor ki açılmaya devam ağrısı bunlar
Girip çıkıyor mu canım ağrı. Yoksa uzun süreli mi

Benim öyle canım, hareket edip oraya baskı yaptıkça alt taraftan şimdi çıkacak diyorum. Çünkü ciddi ciddi vajina altında baskı var ve resmen hareket hissediyorum birde hareket edip baskı yaptıkça idrar hissi geliyor

Benimki de baş aşağı bayrağıdır. Yarın kontrole gideceğim alt kısımda inanılmaz baskı var, doktorcum ne diyecek bakalım

Ya gece bı anda ağrı girdi kalktım oturdum bekledim baya sürdü geri yattım sabah kalktım kusma başladı kahvaltı yaptım az bişey yine ağrıyor migdem de bulaniyor bu ağrı üst karnimda yani kasıkta değil direk karnimda ağrı var

o ol
Merhabalar benim de 28. Haftadan bu yana doğum pozisyonunda başıyla baskı yapıyor azıcık ayakta kalsam acı vuruyor. İlaç başlamıştı doktorum ve hep yatak istirahati vermişti ayağa kalınca başının baskısıyla doğum olabilir diye ama 35. Haftaya giricem yata yata büyüdü bi şekilde🙏🏼 günlerini daha sakin geçirmeni tavsiye ederim
tesekkur ederiim benim ayakta kalinca oyle bi problem agri olmuyor gece sadece oldu.Gecen hafta kontrolumde rahim agzi uzunlugum vs iyiydi ama yine de bilgilendiricem doktorumu ne olur ne olmazz

Benim surekli olmuyor gece olunca korktum bi ama :) en basindan beri pilates yuruyus yapiyorum acaba biraz hafifletmem mi gerekiyor diye sormam lazim sanirim doktoruma

Bende iki isim arasında kalmıştım ayrıntılı ultrasonnda yüzünü görünce hangi isme benziyor diye doktor ile birlikte karar vermiştik, 1 ay önce doğum yapan arkadaşım bebeğini kucağına alınca karar verdi🥰
Sanırım benim sonum da öyle olacak kucagima alinca 😅😅

o ol

tesekkur ederiim benim ayakta kalinca oyle bi problem agri olmuyor gece sadece oldu.Gecen hafta kontrolumde rahim agzi uzunlugum vs iyiydi ama yine de bilgilendiricem doktorumu ne olur ne olmazz
Gün içinde yorulunca gece başlıyor zaten ağrılar sen yine de haberdar et doktorunu benim ilk defa olduğunda 2 günlük bir hastanede yatış vermişti ama haftam çok küçüktü. Fırsat buldukça uzan derim🙏🏼🙏🏼🙏🏼

X