Güzel günlerde kullan yüzünüzden gülücük eksik olmasın :)) yollayanlardan da Allah razı olsun aminnnKizlar bugun gelenler ne diyecegimi bilmiyorum okadar duygu doluyumki allah sizden razi olsun hep dua ediyorum size rabbim bebeklerinizi size bagislasin sizi korusun hakkinizi odeyemem
Eki Görüntüle 3206366 Eki Görüntüle 3206367 Eki Görüntüle 3206368
Sağlıklı günlerde kullansın bebiş inşallah canımKizlar bugun gelenler ne diyecegimi bilmiyorum okadar duygu doluyumki allah sizden razi olsun hep dua ediyorum size rabbim bebeklerinizi size bagislasin sizi korusun hakkinizi odeyemem
Dışarıdan belli olmuyor eğer sormak istediğin buysa canim :) biraz hışır hışır ediyor cok konforlu diyemem ama sonuçta amacına uygun olarak koruyor, pedden daha etkiliKızlar ne sorcam bu dependler baya kalın doğumdan sonra bunu takıp pijama giyince baya altında bez varmış gibi mi duruyor
Güle güle kullansın minik adamKizlar bugun gelenler ne diyecegimi bilmiyorum okadar duygu doluyumki allah sizden razi olsun hep dua ediyorum size rabbim bebeklerinizi size bagislasin sizi korusun hakkinizi odeyemem
Kuzu dependin hem külodu hem pedi vardı.külodunu sezeryande tavsiye ediyorlardı ben normal diye pedini almıştım baya kalın hasta pedi gibi onlar belli olmuyor ben ilk doğumumda pedlerden kullandım.şimdi yine pedlere baktım ama üretilmiyormu bilemedim bulamadım çünkü nette ya da piyasada bende aynı kalınlıkta olan can ped mesane pedi var onu aldım . Bide kullan at külotlar var 3lü onlardan aldımKızlar ne sorcam bu dependler baya kalın doğumdan sonra bunu takıp pijama giyince baya altında bez varmış gibi mi duruyor
Allah Allah ne ilacı verdiler öyle ? Ciğer geliştirici değil o zaman dimi ? Hımm anladım bana 35te tekrar gel dedi.10gün kontrol süresi oluyor ya ondan sanırım.o kasılmaları ovalamak sorun oluyormu acaba sanki bi keresinde öyle bişi okumuştum sanki .bende 32de çıkmıştım zaten analık iznine.Evet canim verdikleri ilac beni bir garip yapti. Zaten imza ile verdiler.
Kasilmalar toplanma gibi oldugunda her seferinde pozisyon degistir dedi. Hala devam ederse saymaya basla dedi. Periyodik ise dogrudan gel dedi. Normale donerse gelme dedi. Her sey yolunda giderse 36da gel, nst iyi cikarsa devam, cikmazsa raporu kesip doguma hazir olalim dedi...
Haftaya pazartesi gününe randevu verdiYaaa işte benim gibi biri benimde 6sı gözüküyor ama 3 mart benim doğum gümüm bakalım ne zaman doğcak minnaklar
Nst de sancı çıkıyordu o yüzden beklemez dedi ama işler değiştiNeden beklemiyor? Özel bir durumunuz mu var? Sezeryan olanlar normal doğumdan 10 gün önce oluyor genelde. Sizin de 5 mart doğum görünüyor. 22 si falan gün vermesi gerekmiyor mu?
Herkesten Allah razı olsunKizlar bugun gelenler ne diyecegimi bilmiyorum okadar duygu doluyumki allah sizden razi olsun hep dua ediyorum size rabbim bebeklerinizi size bagislasin sizi korusun hakkinizi odeyemem
MuhteşemKizlar bugun gelenler ne diyecegimi bilmiyorum okadar duygu doluyumki allah sizden razi olsun hep dua ediyorum size rabbim bebeklerinizi size bagislasin sizi korusun hakkinizi odeyemem
Ben de büyük almıştımKızlar bi de ben depend’i xl almıştım ki benim ki iyice hasta bezi gibi olmasındenesem mi acaba bi, ya da gece pedlerinden mi alsam yanıma
Heeeeyyy çok sevindim gördüklerimeKizlar bugun gelenler ne diyecegimi bilmiyorum okadar duygu doluyumki allah sizden razi olsun hep dua ediyorum size rabbim bebeklerinizi size bagislasin sizi korusun hakkinizi odeyemem
Ben ovalamiyorum ama sanki yapmamak lazim diye ben de okumustum... Ben doktoruma cok guveniyorum hic sorgulamadan ictim :)Allah Allah ne ilacı verdiler öyle ? Ciğer geliştirici değil o zaman dimi ? Hımm anladım bana 35te tekrar gel dedi.10gün kontrol süresi oluyor ya ondan sanırım.o kasılmaları ovalamak sorun oluyormu acaba sanki bi keresinde öyle bişi okumuştum sanki .bende 32de çıkmıştım zaten analık iznine.
Peki üzerine külot mu giyicez bunun yaDışarıdan belli olmuyor eğer sormak istediğin buysa canim :) biraz hışır hışır ediyor cok konforlu diyemem ama sonuçta amacına uygun olarak koruyor, pedden daha etkili
Bendeki de külot gibi canım ondan almıştım ped olanlardan almadım hiç neyse 1 gün idare edicem artik 2-3 tane de gece pedi koyarim olmazsa çantaya duruma göre kullanırımKuzu dependin hem külodu hem pedi vardı.külodunu sezeryande tavsiye ediyorlardı ben normal diye pedini almıştım baya kalın hasta pedi gibi onlar belli olmuyor ben ilk doğumumda pedlerden kullandım.şimdi yine pedlere baktım ama üretilmiyormu bilemedim bulamadım çünkü nette ya da piyasada bende aynı kalınlıkta olan can ped mesane pedi var onu aldım . Bide kullan at külotlar var 3lü onlardan aldım
Bence bi deneKızlar bi de ben depend’i xl almıştım ki benim ki iyice hasta bezi gibi olmasındenesem mi acaba bi, ya da gece pedlerinden mi alsam yanıma
Ben de ilk doğumda hepsini kullanmamıştım ama üzerine çamaşır da giymemiştim zaten külot gibi diyeHiç unuttum valla yaa.. Bir de benim sanırım çok kanama olmamıştı. Öyle uzun süre de kullanmadım. Pakette baya kalmıştı. Ay her şeyi unutmuşum benÜzerine külot falan mı giydim acaba ben..? Hiç sevmem çünkü öyle şeyleri
Güle güle güzel günlerde kullanın canımKizlar bugun gelenler ne diyecegimi bilmiyorum okadar duygu doluyumki allah sizden razi olsun hep dua ediyorum size rabbim bebeklerinizi size bagislasin sizi korusun hakkinizi odeyemem
Sorgulamak değilde meraktan sorarım ben hocam o nedir diyeBen ovalamiyorum ama sanki yapmamak lazim diye ben de okumustum... Ben doktoruma cok guveniyorum hic sorgulamadan ictim :)
Zaten pedlerinden pek satılmıyor ya da artık üretilmiyor bilemedim külot gibi olansa üzerine bidaha bişey giymeye gerek kalmıyorPeki üzerine külot mu giyicez bunun ya
Bendeki de külot gibi canım ondan almıştım ped olanlardan almadım hiç neyse 1 gün idare edicem artik 2-3 tane de gece pedi koyarim olmazsa çantaya duruma göre kullanırım
Bence bi deneben de gece pedlerinden alıcam yanima
Var canım vala kafamada bı ağrı girdi bide sırtıma geceki duruma göre hareket ederim artıkMaviFlorra ne yaptın canım, ağrılar devam mı