canım seni çok merak ettik çok şükür ki iyisiniz kaç gündür giremiyordum geçmişe dönük okuyunca ancak yazabildim. Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla gelsin size umut neşe olsun minik kuzunuz. Vefat eden yakınlarınız için de çok üzgünüm Rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallah
sizlere de sabırlar versin canım benim. Her zaman yanındayız her ihtiyacında yanında olmak isteriz maddi manevi ne gerekiyorsa
maşallah canım sağlıcakla gelsinler artık zaman daralıyor arka arkaya doğum haberleri ile dolacak burası
canım bende elle baktı doktor bebeğin nerede olduğuna ve normal doğuma engel bir durum olup olmadığına bakıyor
canım akıntı bende de oldu doktor turnusol kağıdı iile baktı amniyon olup olmadığına birde amniyon olsa sürekli devam eder sızıntı şeklinde olsa bile
maşallah canım çok sevindim
bekleyecek annesi 38 i sağlıcakla da gelecek inşallah
canım ben 1 ay önce oldum procto-gylenovol fitil verdi çok fayda etti bunun dışında ılık su tuttum ve kantaron yağı kullandım her lavaboda yumuşak tutmak için birde bol su iç sıvı ve lifli beslenmeye gayret et 1 haftada geçti ama çok ağrılı yaşayan bilir Rabbim şifa versin inşallah asitli ve baharatlı yiyeceklerden de uzak durmaya çalış
canım su daha berrak akıntı biraz daha kıvamlı ve renkli olabiliyormuş birde su sürekli diye biliyorum ama ihmal etme sürekli akıntı bile olsa
canım c vitamini takviyesi ıhlamur nane limon tüketebilirsin çok geçmiş olsun
canım 2 parmakla muayene etti beni de bebeğin kesesinin aşağıya inip inmediğine bakıyor birde normal doğuma uygun olup olmadığına kısa bir işlem kendini sıkmazsan agrısız bir durum
amin canım umarım bir an önce bu kötü günleri atlatırsınız eşinle bebeğinle güzel umutlu günler geçirirsiniz. Rabbim yardımcınız olsun inşallah