2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Eki Görüntüle 3206286 bu başlık altında denk geliyor canım, ya da YouTube pozitif doğum hikayelerini dinliyorum

Benim doktorum paylaşmıştı bi ara 5 kg bir bebeği normal doğum ile doğurmuştu 🧿😁 ama sen gene doktoruna bir sor istersen , bebisin pozisyonu falan nasıldı
Bu arada bebeğim pozisyonu çok uzun zamandır baş aşağıda doğum kanalına son 2 hafta girer ded doktorum

Ayy çok sevindim bebisin iyi olmasına sen iyisin ki iyilerle karşılaştın canım Allah senden de razı olsun hepimiz sağlıcakla kucağımiza alıp sağlıkla büyütelim evlatlarımızı 🙏
Cok sukur diyorum sizle karsilastim bebegim iyi kiyameti yasadik evim yok oldu ama elhamdulillah denecekte cok sey var diye kendimi motive etmeye calisiyorum , dualarim hep sizinle allah hepinizden razi olsun hakkinizi odeyememm 😔❤️❤️❤️

canım seni çok merak ettik çok şükür ki iyisiniz kaç gündür giremiyordum geçmişe dönük okuyunca ancak yazabildim. Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla gelsin size umut neşe olsun minik kuzunuz. Vefat eden yakınlarınız için de çok üzgünüm Rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallah :dua: sizlere de sabırlar versin canım benim. Her zaman yanındayız her ihtiyacında yanında olmak isteriz maddi manevi ne gerekiyorsa:dua:

maşallah canım sağlıcakla gelsinler artık zaman daralıyor arka arkaya doğum haberleri ile dolacak burası :dua::nazar:

canım bende elle baktı doktor bebeğin nerede olduğuna ve normal doğuma engel bir durum olup olmadığına bakıyor

canım akıntı bende de oldu doktor turnusol kağıdı iile baktı amniyon olup olmadığına birde amniyon olsa sürekli devam eder sızıntı şeklinde olsa bile

maşallah canım çok sevindim :nazar: bekleyecek annesi 38 i sağlıcakla da gelecek inşallah :dua:

canım ben 1 ay önce oldum procto-gylenovol fitil verdi çok fayda etti bunun dışında ılık su tuttum ve kantaron yağı kullandım her lavaboda yumuşak tutmak için birde bol su iç sıvı ve lifli beslenmeye gayret et 1 haftada geçti ama çok ağrılı yaşayan bilir Rabbim şifa versin inşallah asitli ve baharatlı yiyeceklerden de uzak durmaya çalış

canım su daha berrak akıntı biraz daha kıvamlı ve renkli olabiliyormuş birde su sürekli diye biliyorum ama ihmal etme sürekli akıntı bile olsa

canım c vitamini takviyesi ıhlamur nane limon tüketebilirsin çok geçmiş olsun

canım 2 parmakla muayene etti beni de bebeğin kesesinin aşağıya inip inmediğine bakıyor birde normal doğuma uygun olup olmadığına kısa bir işlem kendini sıkmazsan agrısız bir durum

amin canım umarım bir an önce bu kötü günleri atlatırsınız eşinle bebeğinle güzel umutlu günler geçirirsiniz. Rabbim yardımcınız olsun inşallah :dua:
Cok tesekkur ederim kucuk kiyameti yasadik canimi bebegimi allah bagisladi elhamdulillah cok kaybim var evim enkaz her sey dagildi fakat hayat devam ediyor bebegim icin guclu olmaliyim rabbim kimseye yasatmasin allahim sizi korusun saglikli dogumlar nasip etsin 😔❤️❤️❤️

Canım kızlarda yazmış, sürece müdahale etme. Özellikle ilk doğumda suni sanci denemelerinde sezaryen ihtimali daha yüksek. Bari bebiş karnında kalmaya devam etsin. Ben de bugün doktora, bazen doğsun istiyorum dedim. O da planlı sezaryenleri bile 39. haftada alıyoruz sen ne diyorsun dedi 😂
Yaaa 😀😀😀 hepimizin hayırlı doğumları olsun inşallahh💜💜

Kızlar benim aklıma takılan bir şey var. Bebeğimin bütün ölçümleri şuan 40 haftayla uyumlu yani 2 hafta önde. Sadece FL 36+3 çıktı dün. Doktorum sürekli söylüyodu zaten minyon bu bebek boyu uzun değil vs diye. Ama boyunu öğrenmek için flyi 7 ile çarpıyormuşuz galiba. 71 mm yazıyor ultrasonda yani 7 cm. 7*7=49 çıkıyor. Aşağıdaki imzada da 38.haftadayım mesela bebeğinizin yaklaşık boyu 49 cm yazıyor. Normal değil mi? O zaman ultrasonda niye 36+3 çıkıyor kafam çok karıştı :/
Benim bebek de birkaç gün geride doktor bunun bir sorun olmadığını ilkokula giden çocuklar nasıl hepsi birbirinin aynısı değilse bu da öyle bir şey dedi herkesin bebeği farklı oluyor bir tehlike olsa zaten söylerim dedi
canım seni çok merak ettik çok şükür ki iyisiniz kaç gündür giremiyordum geçmişe dönük okuyunca ancak yazabildim. Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla gelsin size umut neşe olsun minik kuzunuz. Vefat eden yakınlarınız için de çok üzgünüm Rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallah :dua: sizlere de sabırlar versin canım benim. Her zaman yanındayız her ihtiyacında yanında olmak isteriz maddi manevi ne gerekiyorsa:dua:

maşallah canım sağlıcakla gelsinler artık zaman daralıyor arka arkaya doğum haberleri ile dolacak burası :dua::nazar:

canım bende elle baktı doktor bebeğin nerede olduğuna ve normal doğuma engel bir durum olup olmadığına bakıyor

canım akıntı bende de oldu doktor turnusol kağıdı iile baktı amniyon olup olmadığına birde amniyon olsa sürekli devam eder sızıntı şeklinde olsa bile

maşallah canım çok sevindim :nazar: bekleyecek annesi 38 i sağlıcakla da gelecek inşallah :dua:

canım ben 1 ay önce oldum procto-gylenovol fitil verdi çok fayda etti bunun dışında ılık su tuttum ve kantaron yağı kullandım her lavaboda yumuşak tutmak için birde bol su iç sıvı ve lifli beslenmeye gayret et 1 haftada geçti ama çok ağrılı yaşayan bilir Rabbim şifa versin inşallah asitli ve baharatlı yiyeceklerden de uzak durmaya çalış

canım su daha berrak akıntı biraz daha kıvamlı ve renkli olabiliyormuş birde su sürekli diye biliyorum ama ihmal etme sürekli akıntı bile olsa

canım c vitamini takviyesi ıhlamur nane limon tüketebilirsin çok geçmiş olsun

canım 2 parmakla muayene etti beni de bebeğin kesesinin aşağıya inip inmediğine bakıyor birde normal doğuma uygun olup olmadığına kısa bir işlem kendini sıkmazsan agrısız bir durum

amin canım umarım bir an önce bu kötü günleri atlatırsınız eşinle bebeğinle güzel umutlu günler geçirirsiniz. Rabbim yardımcınız olsun inşallah :dua:
Kaçinci haftada seni muayene etti

Kızlar benim aklıma takılan bir şey var. Bebeğimin bütün ölçümleri şuan 40 haftayla uyumlu yani 2 hafta önde. Sadece FL 36+3 çıktı dün. Doktorum sürekli söylüyodu zaten minyon bu bebek boyu uzun değil vs diye. Ama boyunu öğrenmek için flyi 7 ile çarpıyormuşuz galiba. 71 mm yazıyor ultrasonda yani 7 cm. 7*7=49 çıkıyor. Aşağıdaki imzada da 38.haftadayım mesela bebeğinizin yaklaşık boyu 49 cm yazıyor. Normal değil mi? O zaman ultrasonda niye 36+3 çıkıyor kafam çok karıştı :/
Ultrason da her zaman net olmaz canımm sıkma canını tahmini oluyor genelde belkide normaldir

Benim bebek de birkaç gün geride doktor bunun bir sorun olmadığını ilkokula giden çocuklar nasıl hepsi birbirinin aynısı değilse bu da öyle bir şey dedi herkesin bebeği farklı oluyor bir tehlike olsa zaten söylerim dedi

Kaçinci haftada seni muayene etti
Yok sorun olmadığını ben de biliyorum o yüzden sormadım aslında. Sadece 49 cm şuan haftama göre normal görünüyorken ultrasonda neden 36+3 olarak görünüyor onu çözemedim 🙄

Yok sorun olmadığını ben de biliyorum o yüzden sormadım aslında. Sadece 49 cm şuan haftama göre normal görünüyorken ultrasonda neden 36+3 olarak görünüyor onu çözemedim 🙄
Ben de anlamadim normalde benim de kilosu falan haftasına göre normaldi ama her bebek birbirine benzemiyormuş sorun yoksa fazla kafaya takıp stres yapmadım. Doktor da kızdı neden olumsuz düsünüp kendini strese sokuyorsun diye, artik kafaya takmamaya calisiyorum

Kizlar sizce bu küvetler kullanışlı mı? Eşimi e bebek mağazasına yolladım alsın diye küvetlerde indirim varmış. Ya da önerisi olan var mı?
ben de bu konuda kararsız kaldım.bana küçük gibi geliyo sanki.ama yer açısından katlanabilir olduğundan iyi.
baby jam in şeffaf olanı var takım halinde sanki o daha kullanışlı gibi geliyo bana ama ben de çok kararsızım

Kizlar merhaba ben bir sey sormak istiyorum siz onden daha tecrubelisiniz :) Bebek dogum pozisyonunda kafasi asagida yaklasik 20 gundur dun gece sanki doguruyormusum gibi uyandim.Sanki kafasi cikcak gibi geldi bi anda vajinami siktim bi 15-20 saniye sonra gecti.. Yasayan var mi bu durumu acaba kafasiyla baska yaptigi icin mi boyle hissettirdi
Merhabalar benim de 28. Haftadan bu yana doğum pozisyonunda başıyla baskı yapıyor azıcık ayakta kalsam acı vuruyor. İlaç başlamıştı doktorum ve hep yatak istirahati vermişti ayağa kalınca başının baskısıyla doğum olabilir diye ama 35. Haftaya giricem yata yata büyüdü bi şekilde🙏🏼 günlerini daha sakin geçirmeni tavsiye ederim

ben de bu konuda kararsız kaldım.bana küçük gibi geliyo sanki.ama yer açısından katlanabilir olduğundan iyi.
baby jam in şeffaf olanı var takım halinde sanki o daha kullanışlı gibi geliyo bana ama ben de çok kararsızım
Ben aldim gitti valla indirimde görünce zaten belli bir süre sonra oturak alıp yıkıyorlarmis koca küveti napicam diye düsündüm. Bir de yanimda tasiyabilirim bir yere gidersem diye aldim gitti

ben normalde kararsız bir insanım kaç aydır düşünüyorum en son 2 isim koyucam 😅 burcumdan dolayı mı bilmiyorum başak burcuyum hiç sevmiyorum ne yaparsam yapayim karar vermem çok uzun sürüyor inş doğuma gitmeden karar vericem 😅 evde biraz sesleneyim dediğin gibi isimsiz kaldı oğluşum 😆 kız olsaydı o kadar çok çeşit ve tatli isimler var ki erkeklerde çok seçenwk de yok 😑
Bende iki isim arasında kalmıştım ayrıntılı ultrasonnda yüzünü görünce hangi isme benziyor diye doktor ile birlikte karar vermiştik, 1 ay önce doğum yapan arkadaşım bebeğini kucağına alınca karar verdi🥰

Ben de anlamadim normalde benim de kilosu falan haftasına göre normaldi ama her bebek birbirine benzemiyormuş sorun yoksa fazla kafaya takıp stres yapmadım. Doktor da kızdı neden olumsuz düsünüp kendini strese sokuyorsun diye, artik kafaya takmamaya calisiyorum
Aynen öyle canım takmaya gerek yok çok yakında kucağımıza alacağız inşallah 🙏🙃

X