2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yaa geçmiş olsun canım Ihlamur demle canım hergün ballı limonlu iç birde c vitamini mandalina portakal her gün yemelisin, tavuk sulu çorba birde cidden iyi geliyor

Kagan kocatepeyi dinledigimde 24 saatlik idrarda cikabilir,yani herkeste cikabilir onemli olan belli bir miktarin uzerinde cikmamasi.İdrarda pozitif cikmadiysa yuzde doksan 24 saatlik idrarda da cikmaz merak etme.

Sağol bebiş denicem yarin
Senin kiz turuncu saçlı dogmasin :)
Hahaha valla sürpriz olmaz bu kadar havuca ben bile renk atmaya başlıcam yakında
minseo yaaa çok sevindim güzel haberlerle geldin inşallah daha iyiye de gider de 38 i bekler. Kilo için kaşar peyniri ye ben çok faydasını gördüm onun.
Sağol canım inşallah beklesin minnoş kaşar çok tüketiyorum sabah kaşarlı yumurta yanında kaşar ara öğünde kaşarlı tost falan yapıyorum bol bol yemeye çalışıyorum eşim en yağlısını almış zaten sapsarı rengi

Oh oh bol bol kilo yapsın can kan olsun

Ankarada eşyalı kiralık evler çok aslında ama fiyatları yüksek. Biz eşim uzun göreve gittiğinde 6 aylık öyle bir ev tutmuştuk. Parasina göre eşya değişiyor

Doktoruna bi danış istersen kuzum ama benim doktorum günde sadece 1 fincan ıhlamura izin vermişti ama ileri hamilelik haftasında nasıl olur bilemiyorum bide halk tabiriyle belki “sarı seron” verirse dipçik gibi olursun inşallah

Kızlar bir konuda çok arada kaldım, sizlerle paylasmak istedim...
Ben kendimi bildim bileli her zaman ilerde bir gün bir çocuğu sahipleneceğimi, ona kol kanat gereceğimi söyleyip durdum yıllarca. Hatta eşimle evlilik kararı aldığımızda bu konuyu onunla da konuşmuştum açık açık. Simdi bu yaşadığımız deprem felaketin sonrası sürekli karşıma koruyucu aile başvuruları ile ilgili şeyler geliyor ve bu bana eskiden söylediğim sözleri hatırlatıyor.. sanki zamanı gelmiş şimdi yapmam gerekiyormuş gibi.. kaç kere başvuru ekranını kapattım sayısını bilmiyorum bir yanım şimdi sanırım zamanı geldi diyor diğer yanım kızın küçük, şuan hamilesin birkaç hafta içinde yeni bir can doğacakken travma atlatmış bir çocuğa yetebilecek miyim düşüncesi benim kafamı çok karıştırıyor. Tabi daha ilk gün eşime söyledim bu durumu ben her türlü hepsine yeterim, hiçbirini ayırmam sen kendinden eminsen hemen başvur dedi. Ama içimde bir yandan da tarif edemediğim bir huzursuzluk şuanda gebelik kaynaklı duyguları çok üst perdeden yaşıyoruz, haberlerden etkilenmemek imkansız bu yüzden mi bu kadar kendimi sorumlu tutuyorum eski söylediğim sözler için diye düşünüyorum. Bu arada düşüncemde hala bir değişiklik yok. Çocuklarım biraz büyüyüp biz kendimize ait kurduğumuz planlara adım attığımızda bir çocuğa kol kanat germeyi düşünüyoruz hala. Ama vakti şimdi mi, yoksa beklemeli mi. Bu ikilem çok arada bırakıyor beni.

Yaa geçmiş olsun canım Ihlamur demle canım hergün ballı limonlu iç birde c vitamini mandalina portakal her gün yemelisin, tavuk sulu çorba birde cidden iyi geliyor
Sağol canım mandalina portakal şekerimi yükseltiyor o yüzden ayva yeşil elma kivi nar tüketiyorum. Ihlamur kaynattım içtim bakalım işe yarar inşallah

Sarı seron neymiş kız ilk defa duydum Şuan çok yıkık halde değilim ama hemen toparlamazsam kötüye gidecek gibi duruyor. Meyveye yüklendim bi de ıhlamur içtim bakalım

Çok güzel bir düşünce ama bana kalırsa şuan bir bebeğiniz olacak birde kiziniz var yaralari olan bir çocuk icin yeterli vakit ayirabileceginizi düşünmüyorum bence bir sure daha ertelemelisiniz

Tabiki
Son adet tarihi : 17.06.2022
Kaçıncı çocuk : 2.çocuk
Hamilelik başlangıç kilosu : 55,5 kg
Bebeğin cinsiyeti: kız
İsmi: Nisa

Çok güzel bir düşünce ben de çok istemişimdir ama dediğin gibi hem 1 evladin var hem de yeni bir bebek geliyor 3. 'ye yetemeyebilirsin hem de travmaları olan bir çocuk onu iyileştirmen gerek yaralarını sarman gerek yeterli vakit ayıramazsın üzülürsün tüm çocukların için.bence beklemek hepiniz için en doğrusu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…