2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar iki gündür ağrılarımdan pek bakamadım buraya arkadaş için yardım toplanıyor sanırım. Kargo bana biraz uzak kalıyor para yardımı yapabiliyor muyuz acaba?
Şu an para değil bebek ve anne eşyası ihtiyaçlarını gideriyoruz. Güncel listeyi birazdan paylaşacak arkadaşımız isterseniz ordan bakabilirsiniz

Kızlar iki gündür ağrılarımdan pek bakamadım buraya arkadaş için yardım toplanıyor sanırım. Kargo bana biraz uzak kalıyor para yardımı yapabiliyor muyuz acaba?
Siteden alışveriş yapıp arkadaşın adresini yazıyoruz biz de. Para gönderimi sıkıntılı olabilirmiş

Kızlar yazdıklarınızın tümünü okuyamadım.
Bebek için birçok şey tedarik edilmiş gibi,
Ben yurt dışındayım oraya bez kıyafet v.s gibi kargo yapamıyacağım, birkaç kere yazdım ama cevap yazmadı Y yazosey hesap numarası verirse para göndermek istiyorum, doğumdan sonrada ilaç gibi şeylere para lazım olacak. Ve giyim kuşam zaten yenidoğum yapacaklara depremzedelere paket olarak veriliyor.
Geri kalanımız para olarak destek olsak çok mantıklı olacak.

Para yardımı sıkıntı olabilir dediler, istersen adresi atalım sana aldığını o adrese gönderirsin

Hesaba farklı hesaplardan toplu para gönderimi sıkıntılı bir durum canım. Eşim de bankacı şimdi sordum. Site yöneticisinin uyardığı şeyin aynısını söyledi hesaba el koyulurmuş takibe alınıp. Belki 1 kişi, 2 kişi sorun olmaz ama hepimiz yollarsak sıkıntı olur arkadaşımız için de.

Bende öyle düşündüm canım da para yardımı sıkıntı oluyormuş galiba

Bence çok yüksek rakamlar göndermeyeceğimiz için sıkıntı çıkmayacaktır. Ortalama kişi başı Gönderilen 500-1000 tl aralığı olur. Bunu takipe almazlar ki canım. Eşinize sorarmısınız bu meblağlarla sıkıntı çıkma olasılığı var mıdır?
Çünkü şimdi kızın evi bebek kıyafeti ve bezle dolacak ama bir acil durumda elinde para olmayacak.

Kesinlikle sıkıntı olur meblağ düşük de olsa dedi. Kişinin hesabına bloke konur ve o kişiye dolandırıcı muamelesi yapılır yardım edeceğinize köstek olursunuz dedi canım. Ama bir iki kişi gönderse sıkıntı olmaz dedi. Eşya gönderemeyecek 2 kişi para gönderebilir bence bu durumda.

Ayşe maddi bir şey düşünüyorsan internet üzerinden satın alınabilecek çekler geliyor aklıma onlara bakabilirsin istersen.
Örneğin trendyol üzerinden hediye çeki gibi belli başlı sitelerde var.

Kanıtlayamıyormu dolandırıcı olmadığını hay Allah ne hale geldi memleket

Ayşe maddi bir şey düşünüyorsan internet üzerinden satın alınabilecek çekler geliyor aklıma onlara bakabilirsin istersen.
Örneğin trendyol üzerinden hediye çeki gibi belli başlı sitelerde var.
Yok kuzum benim maksadım elinde nakit para olması, doğum sonrası acil ihtiyaç için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…