- 16 Ağustos 2020
- 2.810
- 4.242
Daha çok çığlık atarız bu enerji bombalarıylaBugün kaburgami bir ittirdi çığlık attım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha çok çığlık atarız bu enerji bombalarıylaBugün kaburgami bir ittirdi çığlık attım
Bekledik bekledik turnayı gözünden vurdukAy canım iyi ki hatırlattın aldım ben de reflü yatağı
Bende ilk defa böyle bi miğde yanmasi uykularda uyanma dediğin herşey var malesef ve baş etme yoluda yok Gaviscon gece gündüz ilaç icemedigim halde tek içtiğim seyKızlar midem çok kötü hamilelik reflüsü zirveye kadar çıktı sürekli gaviscon içiyorum rennie çiğniyorum. Sağa dönüyorum kusacak gibi oluyorum sola dönüyorum yine aynı.ağrılarım da çok oluyor rahat rahag oturup kalkamıyorum artık. Sürekli halsizlik vsr üzerimde kolumu kaldırmaya dermanım yok. Uyutmuyor bu reflü beni. Midem de gaz oluyor afedersiniz ama geğirmem geliyor ağzıma. Sessizce geğiriyorım ama ağzıma gelştor midemdeki su zehir gibi bu aralar da çok şiddetlendi bu reflüz siz nasıl baş ediyorsunuz. Ben uyuyamıyorum bile.. bu sebepten uykumdan kalkıyorum. İlk defa böyle bir reflü yaşıyorum ben…
Hadi yaa bakalım bizlerde ne olacakSuni sancı alıp bir daha ki dogumlarinda kendi sancısı olanlar genelde, bu doğum sancısı değildir diye geç gidiyorlar hastaneye duyduklarima göre
Hemen bakayım buna ben teşekkürlerBirde elçin demirel'in hamileyiz yürüyoruz videoları güzel ve ağır değil ilk 15 dakika ile başlayıp kendine göre arttırabilirsin
Verilen dozu hatırlıyor musun düşük mü verdiler acaba. Çünkü bana başta 150 ye kadar çıkacağız sadece dediler ki 150 gerçekten sıkıntı vermiyordu . Hatta oh oh iyi demiştim ben de. Sonra 300 e çıktılar yavaş yavaş sanırım 150 açılmamı tetiklememişti. 300 de Max dozdu diye hatırlıyorum. Ve ben mahvolmuştum. Ya da senin acı eşiğin baya yüksekmişOyle miymis? Ay ben suni sanciyi bile hissetmedim. Herkes suniden niye bu kadar korkuyor ki diyerek aldim. Ordaki nst ye girenler bana aglamakli gozlerle zor mu diodu, ben de yoo cok iyiyim, kolay. Insanlari dinlemeyin diodum. Simdi sanki ilk dogum gibi hissediyorm. Yalanci sanci hissediyorm. Kizimda hissetmemistim. Bakalim nasil olacak ama ben gene guzel gececegine inaniyorum
Haram zıkkım olsun hakkın. Böylesine aslında yapılacak çok şey var daAy sorma bizim şirket kadar paragöz bı yer daha yoktur. Ben sn daha en başta soylediginde sormuştum her Dr kontrolü ücretli izin sayiliyomus dedim ayda 1 izin öyle bişey yok dediler. Zaten neyi hakkıyla yapiyolar ki
İyi oldu valla güzel indirimBekledik bekledik turnayı gözünden vurduk
Böyle bir şey olamaz bence hamilesin hastaneye gitmen gerekiyor ve iş yüzünden stres oluyorsun:/ bazı şeylerin net değişmesi gerekiyor.Maalesef Dr un çağırdığı zamanlarda izin kullanımı yasak oluyodu örnek pazartesi salı günleri bn sabah geç başlıyorum mesaiye çok geç kalmamak için boş yere strese giriyorum. Bu rutin kontrollerin dışında olan bı durum tahlil vermiştim 3 gün arayla gitmem gerekti. Bı gün kasilmam fena oldu erken çıktım o çalışmadığım saatlerin borcunu ödedim falan şimdi Dr hep pazartesi nst olacak dedi ama bn izin yapamıyorum Dr a başka gün olmaz mı dedim yok diyor onu da anlamadım. Resmen bn nasıl nst ye giricem diye kara kara düşünüyodum. Hatta bu pazartesi yine tahlil sonucu ve nst vardı sırf strese girmemek için yarına ayarladım. Dr bişey der mi bilmiyorum ama o sabah telaşının stresi beni daha çok yoruyo. Neyse ki kurtuldum
Ayyy şimdi ben de aldım.. kızlar ne kadar bez yeterli olur kaç paket ya da siz ne kadar aldınız?? Depo yapayım diyorum hazır indirimdeykenİyi oldu valla güzel indirim
Yalnız olmadığını bilmek bile insanı bir rahatlatıyor valla. Benzer şeyler yaşayacağız sonuçta . Birbirimizi ayakta tutalımBol bol birbirimize destek vereceğiz o zaman Yalnız değilsin arkadaşım bu süreçte
Offf şekerim var şekerim geçen bu ikiliyi canım nasıl çekti anlatamam unutmuşum hatırlattın hayin seni
Güle güle kullan canım 1 no çok alma 2 yi de maksimum 2 pk al bence en çok 3 no gidiyormus 3 paket falan alabilirsin ihtiyac dahilinde ilave edersin eksik gelirseAyyy şimdi ben de aldım.. kızlar ne kadar bez yeterli olur kaç paket ya da siz ne kadar aldınız?? Depo yapayım diyorum hazır indirimdeyken
Sorma ne hakkımızı yediler evde çalışıyoruz ne yemek ne elektrik ne interneti karşıladılar. İsten çıkışı almadan bunun da icabına bakicam bakalım neler yapılabilirse artıkHaram zıkkım olsun hakkın. Böylesine aslında yapılacak çok şey var da
Ah ah o ağrı bende bu hafta fena kaburgalar ağrıyor işte hatta böyle köz gibi yanıyor benim sanki kemiklerim kırılmışta yeni kaynamaya başlamış gibi bi hisKizlar benim sağ gogsumun alti aksamlari cok agrimaya basladi ya boyle orasi şisiyor bir yerini mi dayiyor oraya bu aksam o agri beni bitirdi siz de var mi boyle bir sey.
Aynen öyle izin aldığım üstüm ne kadar çabuk olursan okadar iyi diyo ama bn hastaneye gittiğimde bekliyorum e tek başına otobüs e biniyorum otobüsün saati yürüme yolu derken nasıl gidip geldiğimi bilmiyorum.Böyle bir şey olamaz bence hamilesin hastaneye gitmen gerekiyor ve iş yüzünden stres oluyorsun:/ bazı şeylerin net değişmesi gerekiyor.
Yok ya bizim ülkede insana verilen değer sıfır cidden iyice nefret doluyorum böyle şeyleri duydukça.Sorma ne hakkımızı yediler evde çalışıyoruz ne yemek ne elektrik ne interneti karşıladılar. İsten çıkışı almadan bunun da icabına bakicam bakalım neler yapılabilirse artık
1,2,3 ve 4 ten 2 şer paket aldım o gazla o zaman yeter şimdilik ben çok daha fazla gider sanıyordumböyle bi 5 er 10 ar paketGüle güle kullan canım 1 no çok alma 2 yi de maksimum 2 pk al bence en çok 3 no gidiyormus 3 paket falan alabilirsin ihtiyac dahilinde ilave edersin eksik gelirse
Oyyy hangisi daha beter ayırt edemiyor insan vallaSoda süt hepsini denedim yaramadı bana. Zaten doktorum bana dedi sen gebeliğin bütün sıkıntılarını en zirvede yaşıyorsun çok nadir dedi böylesi bulantıyı 4,5 ay çektim vw yattım serumla beslendim. O biter bitmez kabızlık devreye girdi onun içinde hastanede kaldım 1 gün Covit oldum 3 gün ateş sürdü hastanede yattım düşüremediler. Rahimde açıklık var dediler yat dediler yattım hep. Tam sonlara geldi artık doğsa da sıkıntı yaşamazsın dedi doktor. Bu sefer ağrılarım başladı kramplar mide reflüm zirveye çıktı benim doğumum da zor geçer herhalde
Tatlının her türlüsünü severimSıfır şekere dönüş yapmasan demek ki o şeker isteğiyle şeker hastasına dönüşeceksinben de şerbetli tatlı hariç çok severim bakalım nasıl olacak mücadelem
Nefesimi kesti ya agriyordu da bu kadar degildi yatsam yatilmiyor otursam oturulmuyor. Oglumla resim ciziyordum pesimi de birakmadi illa devam edelim babanla devam et diyorum o guzel eğlediremiyor diyorAh ah o ağrı bende bu hafta fena kaburgalar ağrıyor işte hatta böyle köz gibi yanıyor benim sanki kemiklerim kırılmışta yeni kaynamaya başlamış gibi bi his