2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben haftada bir defa yiyorum... Bazen nadir 2. Benim oglumda 3 gun geriden geliyor. 28+3te 1185 gr idi, bakalim yarin 32+0 da kac olmus. Insallah 1800 olmustur
Ben haftada 3 gün balık yedim 280 Gr almıştı Dr ooo çok iyi dedi . Ama zaten o kilo alamadığı iki hafta hem stresliydim hem doğru düzgün bişey yemiyodum su şeker belasindan. Balık kurtaricim oldu açıkçası. Bnimki yanlış hatırlamıyorsam 32 de 1800 u geçmişti balıkla. Snn ki geçer 1800 u ya zaten haftada 200 Gr aliyolardir.

Hoşgeldiniz aramıza o zaman

Canim baya bir seyler almissin. Ben de ay ay gosterilen kartlar vardi iste siyah renkten baslayip ay ilerledikce sekiller renkler degisen. Sen de almissin zsten. Gerisini zaman ilerledikce bebek buyudukce oturunca falan o anki gelisimine uygun seyler alirsin kuleler vs cok iyi oluyor renkli renkli. Çingirak, oyun halisi vs de almistin sanki.

Benim iş yoğunluğumdan 32+6da raporu almaya gidebildim. Gittiğim gün 32 haftalık diye girdiler. Fakat sistemde dediginiz gibi sat yazıyor. Sata göre 32+6 daydım. Şimdi rapor bitiş tarihi sata göre 37+6 çıldırmamak elde değil.
37+0 canım yasal olarak çalışamazsın hangi tarihte 32+0 çalışabilir raporu aldın.
32+6 da aldim. Sgk sistemi 32+0 ile 32+6 arasında fark görmez , biz 32nin hangi zamanında gelirseniz gelin 32 diye sisteme giriyoruz dedi sekreter hanım
canım benim raporu ekledim 17.02.2023 e kadar diyor o da 37+0 a denk geliyor. 38 e nasıl denk getirmiş ki zaten kanunen 37 ye kadar çalışabiliyorsun bi saçmalık olmuş orda
Canım orda gebelik haftası 32 diyor ya, ben 32+6 da gittiğimde oraya 32 yazıp bıraktı. Tahmini doğum tarihi bile otomatik 1 hafta ileri attı hal böyleyken

Bende bazen çalışmaktan yazmaya takatım kalmiyo sadece okuyorum yazılanları. Okuyup beğeniyorum anca
Yani biz her ay olmadı bı de ücret ödedik diye 10 günlük kontrolleri kullanıyoruz o da olmadı başka Dr a gidip bı de onun fikrrini alalım diyoruz ,hatta 2-3 Dr a gidenlerimiz var İlk zamanlar biz biz değildik. Orada ne güzel herşey ücretsiz biz her gitmeye bı ton para saçıp geliyoruz artık doğuma yakınız belirtiler hazırlıklar tatlı telaşlar var

Son haftalara geldikce daha once yazmayip şuan yazan baskalari da oldu yanliz degilsiniz Sizin orda ultrasona cok girilmiyor demek acaba zararli mi goruluyor ki

Ben haftada bir defa yiyorum... Bazen nadir 2. Benim oglumda 3 gun geriden geliyor. 28+3te 1185 gr idi, bakalim yarin 32+0 da kac olmus. Insallah 1800 olmustur
Benim de balik cok severim bayilirim ama cok sik yemiyorum oyle guzel balik denk gelmeyince. Doktorum 3 hafta sonra kontrole gel demisti ben 4. haftayi tamamlayip oyle gidecegim bu persembe randevum bakalim benim ne alem de meraklardayim

Cingirakli oyuncaklar,siyah beyaz kartlar, diş kasiyicilari bu ayaklara küçük ziller var corapa dikili onlar da güzel, oyun halisindaki oyuncakları çıkartıp önüne koyabilirsin, hisirtili kitaplarla baya oynuyorlar birde yanlış olmasın 2- 3 aylık gibi helyum uçan balon. Ben ayağına bağlıyordum abartısız yarım saatten fazla oyalıyor bende çayımı kahvemi içip dinleniyordum

Son düzenleme:
Aynen canım aldım bunları
Ya çok iyi fikir sanki instagramda birkaç kişide de görmüştüm o helyumlu balonları teşekkür ederim canım diğer söylediklerine de bakıcam şimdi

Aynen canım aldım bunları

Ya çok iyi fikir sanki instagramda birkaç kişide de görmüştüm o helyumlu balonları teşekkür ederim canım diğer söylediklerine de bakıcam şimdi
Helyum balon gelisimi içinde baya faydalı oluyor. Önerim her el ayağa sırasıyla bağlamak.yoksa sadece balon bağlı kısmı kullanıyor aktif olarak. Ben yanlış olmasın 2 aylıkken denedim pek ilgilenmedi sonra 2.5 gibi denedim felan ilgili surene kadar sürekli kullandım. Sağ ayak 10 dakika sol ayak 10 dk , sağ el 10 dk, sol el 10 dk şeklinde. Hareketine göre balon ayağı yukarı hareket ediyor ya farketmeden el ayak koordinasyon gelişiyor. Ayağımı kaldırdım indirdim balon hareket etti gibi ama o hallerimiz o kadar komik ki felaket şaşırıyorlar. Birde ayna karşısında vakit geçirmek onlara çok ilginç geliyor.

Helyum balon o bildigimiz helyum gazli balonlar.mi onlardan ben kormuyorum kac defa haberler de duynustun patladiklarini cocuklarin yuzleri yanmisti. O balonlari guvenilir yerden almak lazimmis ama yine de korkuyorum

Canım orda gebelik haftası 32 diyor ya, ben 32+6 da gittiğimde oraya 32 yazıp bıraktı. Tahmini doğum tarihi bile otomatik 1 hafta ileri attı hal böyleyken
Aaa sen çok geç gitmişsin ama 32+0 de alman lazımdı raporu beni özellikle tembihlediler en fazla 1 gün geç gel 1 gün geriye dönük yazabiliyoruz gelemesen bile telefonla arayıp hatırlat demişlerdi. Onlar da mecbur kendilerini kurtarmak için 32 olarak girmişlerdir. Ama sen istediğin zaman çıkabilirsin izne 38 i bekleme kendi 37. Haftanda başlat iznini

Helyum balon o bildigimiz helyum gazli balonlar.mi onlardan ben kormuyorum kac defa haberler de duynustun patladiklarini cocuklarin yuzleri yanmisti. O balonlari guvenilir yerden almak lazimmis ama yine de korkuyorum
Aynen onlara çok dikkat etmek lazım demet akalın da seneler önce yanmıştı o balonlarla aklima hep o geliyor

Canim stres yapma.o da sekeri yukseltir. Bu hafta dene bakalim ne.olacak yemeklerden sonra az biraz yuruyuste yapaliyorsan yap az daha sabir az kaldi. Uygula listeyi bakalim duzelecektir insallah
Diyetisyen günlük 15 dilim ekmek vermiş. Akşam 3 dilim yazmıştı. 2 dilim yedim şekerim yine yüksek çıktı. Artık yememeyi düşünüyorum. Diyabet doktoru sonuçlara bakıyor diyete bakmıyor. Tekrar gittiğimde diyete rağmen düşüremedin diyecek. Ben normal hayatımda ekmek yemiyorum. Diyete uymak için yedim yüksek çıktı şekerim

15 dilim ekmek de baya çokmuş nasıl bir diyetisyen o

Bende de çocukken izlediğim filmlerden kalma bir şey muhtemelen ama ya başka bebekle karışırsa korkusu var, doğunca takarım ben de peşine annemi eşimi birilerini

Nedense böyle şeyleri okumak bile bende stres yapıyor birisi damar yolu açma, anestezi ,iğne, ameliyathane bu kelimeleri kullanınca geriliyorum, bir çok kez anestezi aldım ameliyat da oldum önceden aslında, bıktım mı acaba niye böyle oldum bilmiyorum, yüzyüzeyken de birisi sezeryan konusunu açınca böyle oluyorum hemen kapatıyorum

Kızlar kök hücre saklatmayı düşünüyor musunuz?
Kordon kanını mı diyosun acaba canım ? Benim genetik hastalığım olduğu için yaptırmak istedim, kadın doğum doktorumda mantıklı buldu ama biraz araştırma yaptım kan bankalarıyla ilgili fiyat biraz uçuk geldi ama vazgeçmedim daha

Ben 32+3 te gittim geriye dönük hazirlayabiliyorlar onceki hamileligimde de öyle oldu. Sen raporu yazdıklarında farketmemissin sanirim hatalı girdiklerini. Şirket için de yasak bildiğim kadariyla 37 den sonra çalıştırmalari ama sisteme yanlış girildiği için olan sana olacak canim boşuna gec çıkacaksın izne düzelttirme sansi yokmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…