2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızım için doktora gittik canim sali gece 40lara çıktı fakülte acile gittik grip diyip gönderdiler dün tekrar cocuk doktoruna götürdük o sinüzit, bronşit ve bademcik iltihabı teşhisi koydu iğne, enfulivir, ventolin ve öksürük şurubu verdi. Dün kusma çok yoğun değildi bugün ne yese kusuyor her gün bir başka problem baska bir hastalık daha eklenerek ilerliyoruz bende çok yoruldum.
Doktorumu bir arayıp sorayım öksürük için ne verecek, gebelikte kullanılacak ilaç olduğunu bilmiyordum, birde riskli gebelik olduğu için öksürmekten de çok korkuyorum

Canım benim kizimda 40 la acile gittik. Eğer ateş dusurucuye rağmen dusmuyorsa influenze testi yaptır cnm negatif ise zaten enfluvir ise yaramaz antibiyotik toparlıyor. Bizim 4. Gün ateş aşırı inatçı 4 saat arayla donusumlu carpol dolven durmuyordu 2 saat 4 saat 2 saat şeklinde ateş durumuna göre ilerliyoruz. Bu arada enfluvir kusma yapabilir. Yan etkilerinde var. Doktorunuza danışın onun için ilaç veriyorlar. Genelde motilium süspansiyon veya tribudat veriyorlar şikayete göre. Motilium baya o kusmayi kesiyor. Kızım enfluvir de su içip kusuyordu o derece.
Kendin için direk fakültede göğüs bölümüne git, hamile ve riskli gebelik olduğunu çok yoğun öksürük olduğu için kasılma olduğunu söyle azcık da mizmizlan hemen bekletmeden alıyorlar, duruma göre size nebulizatore konan hamilelikte etkisi olmayan flakon yazarlar (Bende öyle oldu) oda etki etmeyince şurup verdiler öksürük şurubu
O şekilde 3 haftada toparladım.belki de 4 haftayı buldu. Benim çok şiddetli öksürük vardı o da karın gerdiği için kasılma sancı yapıyordu.

Bestlak, galactogo, solgar ve malt içecekleri sütü artırıyor kızlar, malt içecekleri bazen güzel indirime giriyordu denk gelen olursa yazsin bizde faydalanalim. Birde gaz yapan ve çok sevdiğiniz gidalar varsa şimdi bol bol yiyin bebisler doğduktan sonra baya bi yiyemeyecegiz aynı şekilde pişik yapan gıdalara da bakıp onlar için de önlem almak gerekiyor

Lansinoh silmeye gerek yok diyordu ama ben gene siliyordum termosum vardı minik ılık su vardı icinde bas ucumda duran pamuk ile siliyordum, doğmadan 1 gün önce mantıklı krem için, doğunca da her emzirmeden sonra. İnşallah yarasiz çok güzel bir emzirme dönemi olur senin için

E bebekte malt içecekler 24 al 12 odeydi dün bak istersen canım

Ateşi ilk 3gun çok dirençliydi aynen dediğin gibi sık sık Ateşi düşürücü verdik dünden beri ateş aralıkları uzadı çok şükür. Enfluvir i ilk kez kullanıyoruz söylediğin çok iyi oldu ona göre doktorumuza danışalim.
Doktoruma da bi mesaj atayım bakalım ne diyecek, şu an yoğun öksürük yok ama belli ilerleyebilir tedbir almak lazım, cook teşekkür ederim canım Allah tüm hastalara acil sifalar versin

doğuma az kaldı kızlar ne hissediyorsunuz
Doğumdan korkmuyorum, beni sonrası endişelendiriyor. Bir tane oğlum var okulu var, sınavı var , okula gidip gelmesi var
kızlar dün biri süt için bi takviye atmıştı bulamadım şuan hangisiydi
Bestlak damla mı acaba, ben bestlak damla ve hipp anne çayı aldım. Bir de e bebekte 6 lı ya da tekli malt içecekleri var onlardan alacağım. Kendimi tüm tuşlara basıp oyunu geçmeye çalışanlar gibi hissediyorum

Canım içeriğine bak, emzirmeden önce silin veya silmeye gerek yoktur diye açıklama yaparlar ama ben her halükarda silmiştim.
Tamam canım kimisi yıkayın diyor ya emzirmeden önce onunla kim uğraşacak o lohusa sürecinde inşallah silinmelidir :)

Bu e-bebeke ne olmuş kızlar ya? Bestlak damla kaç aydır favorimde duruyor fiyatından eminim yani. 110 tlydi. Hatta trendyolda pahalı diye burdan alırım diye düşünüyodum. Şimdi stok var mı diye bakayım dedim 170 tl olmuş

Tamam canım bende silmeden yanayım zaten lohusalık zamanında çok zor olur 2 saatte bir kalkıp memeyi yıkamak. Silmek çok kolay. İnşallah hiç birimiz emzirmede sıkıntı yaşamayız hepimizin sütü bol olur bebeciklere yarar sütümüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…