2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım sizde ne güzel yıllık izin haklarını biriktirme varmış, ben özel sektör çalışanı olduğum için (tabi bu bizim şirketlik bir durum) şirket sadece gebelik durumum var diye 2022 yıllık izni 2023te kullanmama müsade etti.
Süt iznini de birleştirmiyor onun yerine günlük 1.5 saat erken mesai bitimi yaptırıyor. İnşallah planladığın gibi olur; insan daha süt emen yavrusunu bırakıp çalışmayı hiç istemiyor. Belki seçimden sonra yeni yasa falan çıkar da bir şeyler değişir. Bizler de oğluşlarımızın yanında gönül rahatlığıyla vakit geçirebiliriz tek umudum o şu an için

ka
Kardeşim anaokulunda öğretmen inan bütün çocuklar hasta diyor. İnşallah en güzel şekilde atlatın bu süreci hayatım
Kendimi bu ara anlatsam söyliceklerimin hepsi bu olurdu gerçekten

Az kaldı canım sabır Bana da çok hızlı geçiyor gibi geliyor nedense Duygusallık konusunda ben de çok hassaslastim ama hayvanlara yönelik benim instagramda videolara falan ağlıyorum sokakta yavru kedi görüyorum ağlıyorum onun dışında her şey sinirimi bozuyor Özellikle işyerinde gıcık olduğum biri var onu boğasım geliyor ona taktım

Kızlar selam
Ne güzel sohbet ediyorsunuz bi türlü yakalayamıyorum umarım herkes iyidir. Bizde çocuklarin hastalık kervanına katıldık. Kızımda dirençli ateş ile başlayan hastalık sinüzit bronşit ve bademcik iltihabı ile devam ediyor malesef
Kac gündür perişan haldeyiz bende hasta oldum üşüttüm sanırım öksürük başladı.
Sizlere 2 sorum var
Öksürük olunca hangi ilaç, takviye ve bitki çaylarından alıyorsunuz
Sol mememde dünden beri sızlama oluyor, 34. Haftadayim normal mi sizlerde de var mi

Yalnız değilsin canım dün gece ben de dayanamadım ağladım artık
Sol tarafıma yatmaktan sol kalça kemiğim, bacağım, kulağım bile ağrıdı artık gerinmek istiyorum gerinemiyorum, yatağın için de dönmek şuan işkence gibi geliyo zaten.
Eşim de az kaldı az daha dayan diyince dayanamadım ne az kaldı her akşam aynı şeyi söylüyosun az falan kalmadı diyip ağlamaya başladım o güldü ben daha çok ağladım
Doğumdan sonrada 2 saatte bir emzirmekten uyuyamıyoruz diye ağlarız artık

Geçmiş olsun, öksürük için normal zamanlarda çözümlerim var ama gebelikte nasıl olur bilmiyorum. Zencefil, limon, ihlamur en garantileri sanırım.

Benim de sağ göğsüm çok sızlıyor, hatta ikidir atletimde sarı sarı lekeler farkediyorum

Teşekkürler canım evdede ıhlamur kalmadı kuşburnu yapsam aynı etkiyi gösterir mi ki

Süt iniyor diye iyiye yormak istiyorum inşallah öyledir

Bir ah çektim mesajını görünce:) aynılarını düşünüp endişeleniyorum. Ilk zamanlar zor ama inşallah zamanla toparlayacagiz güzel olacak

Evet dışarıdan bakanlara cok heyecanlı görünüyor ama biz karışık duygular yaşıyoruz. Çalışan anneler için gerçekten bu süreci yürütmek cok daha zor, kafam okadar cok şeyle dolu ki unutkanlıklar basladi.

Kardeşim anaokulunda öğretmen inan bütün çocuklar hasta diyor. İnşallah en güzel şekilde atlatın bu süreci hayatım
Insallah kuzum ya gecsin gitsin gercekten herkes hasta, gribinde vs degilim ama ates bambaska gerçekten hele hele düşmeyen dirençli ateş çok yoruyor insanı. Ay kimse hasta olmasın bazen diyorum iyiki bu surec doğumdan sonra olmadı o zaman bebekte hasta olabilirdi
kızlar dün biri süt için bi takviye atmıştı bulamadım şuan hangisiydi
Bestlak damla olabilir mi? Süt artmasını sağlayan takviye.
Canım dirençli ateş çok kötü. Biz 4 gündüz çekiyoruz. Yıkılmadım ama ayakta da değilim modundayim, gittim gidicem yorgunluktan resmen. Dirençli ateşte malesef evde doğal takviyeler pek işe yaramıyor. Bir doktora gidin mutlaka. Gebelikte de kullanilabilinen öksürük suruplari var. .
Göğüs sızlamaları bu haftalarda oluyor cnm zamanla artıyor. Göğüs damarları süt üretimine hazırlanıyor. Daha da artıyor o ağrılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…