2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sanki sen ssvd dusunuyordun yanlis mi hatirliyorum acaba.Doktorun uygun gormedi mi
çok istedim ama plasenta hala alt yerleşimli oldugu icin riskli dedi önermiyor. hatta her kontrolde kanama olabilir haberleşelim diye uyarıyor. şuan herşey yolunda cok şükür, inşallah sıkıntısız 38. haftaları göreyim de gerisi cok mühim degil canım.

Gozun aydin canim sağlıcakla gelsinben de heterozigotum oksapar kullanıyorum o zaman beni de mi yonlendirecek acaba hematolojiye yarın kontrolüm var sorayim Ben normal olsun cok istiyorum inşallah öyle olur

Gozun aydin canim sağlıcakla gelsinben de heterozigotum oksapar kullanıyorum o zaman beni de mi yonlendirecek acaba hematolojiye yarın kontrolüm var sorayim Ben normal olsun cok istiyorum inşallah öyle olur
canım benim trombofili testim 2017 de yapılmıştı bu hamileliğimde hiç hematolojiye gitmedim o yüzden yönlendirdi bakalım özeldeki doktorum ne diyecek

canım benim trombofili testim 2017 de yapılmıştı bu hamileliğimde hiç hematolojiye gitmedim o yüzden yönlendirdi bakalım özeldeki doktorum ne diyecek
Anladım canım benim 2020 de yapıldı test hem oksapar hem coraspirin kullanıyorum ben. Insallah isteğin şekilde doğuracağın sonuç çıkar

Bazi takvimlerde 36 yaziyor, cok heyecanlaniyorum yani her an dogabilir degil mi? Sanirim surec basladi kizlar... Artik her sabah formu okumak icin girdigimizde dogum hikayesi gorebiliriz Ben de bu hafta alis verisi yapicam. Haftaya da yikama isleri, canta falan...

evet valla sona doğru yaklaşıyoruz hepimizin hakkında hayırlısı olsun vaktinde gelsin kuzucuklar

Benim.normalde doğum 8 Mart'ta ama doktorum Şubat'ın 20 ile 24 nde bir tarihte sezeryanla alınacak dedi ayın 6 anda doğumu yaptıracak doktora yönlendirdi tarihi o verecek bana kalsa son güne kadar bekleme taraftarıyım ama

benim de 8 mart görünüyor 40 hafta bitişi.
37-38 arası dogum olacak sizin ozaman. riskli bir durum varmı? bazı doktorlar 37+ lı haftalarda sezaryen tarihi veriyor bazıları 38+, ben de calıstıgım icin 37 erken geliyor bana, izne cıkar cıkmaz dogum, bilemiyorum hayırlısı saglıkla gelsinler inşallah

doğum tarihlerimiz aynı 8 mart beklenen bakalım ben ne zaman doğurucam
sen benden önce doğurabilirsin planlı olduğu için Ffbaci nin doğum izni 2 sene kuşum Bulgaristan'da öyleymiş bizim gibi 16 hafta değil

aa ben onu unutmusum, ona cok farketmez ozaman :)
evet benim senden once olur yüksek ihtimal :) hayırlısı saglıkla gelsinler inşallah
son 2 gündür kasıklarımda inanılmaz bir baskı var ya, yarın doktoruma söyliycem, acaba 1 hafta daha erken mi izne cıksam diye düşündürüyor beni bu durum. daha evde temizlik yaptırıcam, doktor da sezaryen tarihini erkene verirse mümkün değil yetiştiremem işlerimi.

Bebek çantası olarak ne aldınız kızlar? Görsel atabilir misiniz fikir olsun henüz almamış olanlara
Ben şunu aldım içi çok geniş ve kullanışlı.Mama koyulacak üç göz var.Dışı da deri,yağmur filan da geçirmez.Beğendim ben

Eklentiler

• 5BDB520F-7E68-4D63-AFF3-FCD2F663A284.jpeg
    70,7 KB · Görüntüleme: 41
Ben de çok yoğun yaşıyorum bu ağrıyı,bugün tekrar doktora gittim.Nst çektik sancı var ama doğum sancısı değilmiş.Bir de böbreğime mideme ciddi bir baskı var,çok ağrım oldu son bir haftadır.Ne kadar tarif etsemde ağrımı herkes normal bebek büyüyor, şu bu diyorlar ama çok dayanılmaz artık.Doktor bugün bu gidişle etken gelecek dedi bebek için bakalım artık

Sezaryenin etkilerini azaltıyormuş sanırım, baş ağrısı yaşamıyormuşsun. Tecrübe edenler tabi daha iyi bilgi verir
Spinal anestezi ile doğum yapmıştım.Ve çok şiddetli baş ağrıları yaşadım.Nescafeyi bunun için içmiştim ben.Genel anestezi ile ameliyat olanlarda baş ağrısı olmuyor diye biliyorum.Belden aşağı uyuşturmalı ameliyatlarda var bu risk.Genel anestezi ile doğum yapacak olanların kahve götürmesine gerek yok bence.Hastanede 1 gece kalmıştım.Başım eve geldikten sonra ağrımaya başlamıştı.Hastanede kahveye ihtiyaç duyduğumu hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…