2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
kızlar bugün kontrolüm vardı 34+4 2860 gr dedi boyu ve kilosu 36 hafta ile uyumlu dedi. Herşey normal çıktı çok şükür ben heterozigot mthfr yim oksapar 0,4 kullanıyorum o yüzden doğum şekli için hematolojiye yönlendirdi. Kan verdim sonuçlar çıkınca netleşecek kızım normal olmuştu inşallah bunda da problem yaşamam dua edin pozisyonu baş geliş nst de güzel çıktı ve nst sırasında karnım taş gibiydi sürekli hareket etti sertleşti ama sancı çıkmadı yine de

hakkında hayırlısı olsun canım kan sulandırıcı kullananlara genelde sezeryan öneriyorlar sanırım

Ben de şimdiden valize koysam mi diye dusunup duruyorum. Hafta sonu 30 haftalik olacagim. Kirisilar diye koymadim.Ne yapsam bilemedim her gun tamam yarin valize yerlestirecegim diyorum erteleyip duruyorum
ben de çanta tozlanır kirlenir mi düşünüyorum, çantayı da önden yıkayacagım çünkü. zaten herşey hazırken canta yapmak bana kalırsa 10 dk lık iş, 37 hafta civarı listeden bakıp tık tık koyarım diye düşündüm. nasıl rahat ediyorsanız

Son düzenleme:
Ben de bebekle birlikte çıkmak istiyorum. Bebeğin işi bittikten sonra ne kadar durdunuz daha ameliyatta? Bekletsek üşür mü acaba. Ben oğlumla ilk karşılaşma anlarını görmek istiyorum.
canım ben kızımda normal doğum yaptığımda bebek doğunca önce üzerime yatırdılar sonra giydirip hemen yanımda küveze yatırdılar . Benim dikiş işlemim bitince de benim kucağıma verdiler odaya kucağımda geçtik beraber.

Ya o su akinca baya akiyormus suyu gelenler bilir de. Grupta bir arkdasin aniden suyu gelmisti koca havlu falan koymustu
bir anda boşalması cok nadir oluyor ben pek duymadım çevremde canım. benim su gelmeye basladıktan sonra saatte 2-3 normal ped değiştirmiştim yeterli gelmişti. üstelik hastanem karşıdaydı yolumuz da vardı, öyle etrafın batması gibi bir durum yaşamadım

hakkında hayırlısı olsun canım kan sulandırıcı kullananlara genelde sezeryan öneriyorlar sanırım
kızımda da yine kullanıyordum problem yaşamadım canım normal oldu ama bakalım bunda ne karar verecekler bu devlette gittiğim doktorun fikri özeldeki doktorum şimdilik hiç bir şey demedi ben normal çok istiyorum dedim ilki de normaldi dimi dedi haftaya gidince onunla da konuşacağım bakalım.

Evet her sey hazirken yerlestirmek kolay. Ama bence sen koy artik baksana 35. haftadasin.Aniden bir sey olsa o panikle insan yerlestiremez işte

Gönlüne göre olur inşallah canım

Grupta bir arkadasin oyle olunca aklimda oyle kalmis.Yani genelde sizinti seklinde oluyor sanirim. O duyguyu sezeryan da olsa yasamak isterim

Evet her sey hazirken yerlestirmek kolay. Ama bence sen koy artik baksana 35. haftadasin.Aniden bir sey olsa o panikle insan yerlestiremez işte
37. hafta civarı koyacagım canım izne çıkınca. ilkinde dogum basladıktan 5-6 saat sonra gitmiştik hastaneye oyuzden belki rahatım bilmiyorum. bunda da planlı sezaryen olacak mecburen, erkenci davranmaz umarım listemi de tamamlamadım daha alacaklarım var.

Sanki sen ssvd dusunuyordun yanlis mi hatirliyorum acaba.Doktorun uygun gormedi mi

Bende heterozigotum canım cor aspirin kullanıyorum. Planlı sezeryan olacağım için bu hafta bırakacağım kullanmayı. İnşallah sağlıkla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…