Ben de şimdiden valize koysam mi diye dusunup duruyorum. Hafta sonu 30 haftalik olacagim. Kirisilar diye koymadim.Ne yapsam bilemedim her gun tamam yarin valize yerlestirecegim diyorum erteleyip duruyorumKızlar ben bugün bismillah diyip hastane çantasına başladım. Ama çok zor oluyor, gecikmeden halletmenizi öneririmbi de unutmuşum her şeyi, neyi nasıl koyacağımı bilemedim. 3 takım 10’lu hastane çıkışı koydum, 1 tane 5’li. Hepsinin içine bez ve çorap ilavesi yaptım. İKEA’nın ağzı kapanan poşetlerine koyup hurca koydum. Bezleri yine poşete, koku sinmesin kıyafetlere diye inşallah kırışmazlar diyorum o kadar ütüledim.
2 tane peluş battaniye koydum, 5-6 tane ağız mendili, 30 kadar bez, 3 tane alt açma, 1 paket ıslak mendil, 1 paket pamuk temizleme, 1 paket depend, 1 tane de küçük su torbası koydum.
Kendim için bugün sadece iç çamaşırı ve başörtüsü koydum; 2 normal atlet, 3 alt çamaşır ( baya bol beden almışım önceki gebeliklerde, onlardan) 1 tane emzirme sütyeni..1 tane de sarı örtü, belki örterizkendime kırmızı pembe ve beyaz başörtü aldım bakalım hangisini kullanırsam.
Gecelik, pijama, sabahlık ve diğer kişiler ürünleri daha sonra yaparım inşallah bugün bana yetti yoruldum baya.
İnşallah sağlıkla neşeyle ağız tadıyla açmak kullanmak nasip olsun hepimize
Bende doktor aldı bir tane çubuk var onunla hemen alıp gönderiyorlar.Bana da 3 hafta sonra yani 37. Haftamda vajinal kültür bakacağız demişti, doktor mu alıyor testi yoksa bize mi veriyorlar biz mi suruntu alıyoruz
Regl ağrısı gibi mi acaba, benim de var 2 gündür
Isıtıcınin altında duruyor zaten bebek giydirip battaniyesine sarıyorlar. Sen benimle gitmesini istiyorum dersin canım niye benden önce çıksın ben de öyle istiyorum
Ya o su akinca baya akiyormus suyu gelenler bilir de. Grupta bir arkdasin aniden suyu gelmisti koca havlu falan koymustuHadi geçmiş olsun listeden bi yapılacak daha eksildi
Bu arada kızlar geçen okudum bi yerde bu dependlerden bi tane eve ayırın demişler su falan gelirse önceden hastaneye giderken iyi oluyormuş yoksa her yer batıyor diyorlar bana mantıklı geldi bi tane eve ayırıcam ne olur ne olmaz sizin de aklınızda olsun
Ben koydum 30.haftada ama inş kırısmazlar yaBen de şimdiden valize koysam mi diye dusunup duruyorum. Hafta sonu 30 haftalik olacagim. Kirisilar diye koymadim.Ne yapsam bilemedim her gun tamam yarin valize yerlestirecegim diyorum erteleyip duruyorum
işte bilmiyorum deneyimlemedim ama iyi olur demişlerYa o su akinca baya akiyormus suyu gelenler bilir de. Grupta bir arkdasin aniden suyu gelmisti koca havlu falan koymustu
Ol canım ihmale gelmez vallaBen de doktorumdan bunu duydum canım, çok yüksek derecelerde retina inceliyor, damarlar da aynı şekilde. Ben yine de izne ayrılınca gidip bir göz muayenesi olacağım. Uzun süreli lens kullanımı da damarları inceltiyor çünkü
Koymayinca da insan tedirgin oluyor aniden bir sey olursa hazirliksiz olmak zor olur.Ben koydum 30.haftada ama inş kırısmazlar ya
Aha haaişte bilmiyorum deneyimlemedim ama iyi olur demişlerkiminde foşurt diye boşalıyormuş kiminde sızıntı şeklinde oluyormuş. benim annem suyu gelirken az az gelmiş anlamamış mutfak dolabı silmiş habersiz. ertesi sabah doğum sancısı ile uyanmış 40 haftalık hamile yatakta kıvranıyorum ananen de yat kızım yat dün yoruldun ondandır diyip üstümü örtüyor diyor
Hadi geçmiş olsun listeden bi yapılacak daha eksildi
Bu arada kızlar geçen okudum bi yerde bu dependlerden bi tane eve ayırın demişler su falan gelirse önceden hastaneye giderken iyi oluyormuş yoksa her yer batıyor diyorlar bana mantıklı geldi bi tane eve ayırıcam ne olur ne olmaz sizin de aklınızda olsun
Bende 200 tane 1 numara bebek bezi olduğu icin altıma da takıveriyim diyorum nasil fikirHadi geçmiş olsun listeden bi yapılacak daha eksildi
Aynen bi şu alt açma bezlerinden bi tane arabaya konur otururken koltuklar kirlenmesin diyeSağol canımama mantıklı gerçekten, bütün paketi çantaya koymaktansa bir iki kenara ayırılabilir. Ya da bebek bezi o an kurtarıcı olabilir
bence sen depend falan alma direk onları kullanBende 200 tane 1 numara bebek bezi olduğu icin altıma da takıveriyim diyorum nasil fikir
Ben de şimdiden valize koysam mi diye dusunup duruyorum. Hafta sonu 30 haftalik olacagim. Kirisilar diye koymadim.Ne yapsam bilemedim her gun tamam yarin valize yerlestirecegim diyorum erteleyip duruyorum
Bende 200 tane 1 numara bebek bezi olduğu icin altıma da takıveriyim diyorum nasil fikir
Bu yaza biraz zor olur bezden kurtarmak ama bşr dahaki yaz kesinlikle kurtarmış oluruz bezdenzaten mecburen alıyoruz her ihtimale karşı, her annenin sütü her bebeğin meme tutuşu bir olmuyor red yaşayan da var yaşamayan da o yüzden yaşayıp görücez bakalım. benim ilk tercihim kaşık biberon ve şırınga o da olmazsa en son biberon denerim son çare olarak görüyorum ben elimden geleni yapayım da artık ona rağmen de emmezse sütüm gelmezse vs. artık biberona geçerim. bezlere de büyük antipatim var aslında ama mecbur bi süre kullanıcaz bakalım yaza tuvalet iletişimi ile ufaktan bezden kurtarmak istiyorum bebişi
ben de geçen hafta evde biraz uğraştım işlerle 2 gün kendime gelemedim artık yorulmaya gelmiyor ne yapılacaksa 34 den önce yapılmalıGeçen rüyamda suyum gelmiş, ay nasıl panik bir haldeyim daha çantam hazır değil diyeZaman zaman aklıma o panik hali geliyordu, rahatlarım biraz inşallah.
Ama var ya kızlar acaip belim ağrıdı ve kasılma oldu. Şimdi yatıyorum ama halen devam :/
ben 5 aylıkken gece bezini 6 aylıkken tamamen atmışım kızı da gündüzleri tuvaleti gelince wc ye tutup yavaştan alıştırıcam eylüle doğru da tamamen atmak istiyorum bakalımBu yaza biraz zor olur bezden kurtarmak ama bşr dahaki yaz kesinlikle kurtarmış oluruz bezdeninşallah mamaya da ihtiyacımız kalmaz canım… valizi toparladım biberon bez ıslak mendil galan kaldı sadece emzikle silikon memeucunu da koydım diğerlerinin siparişini verdim geldğinde tamamlayacağım bu hafta.
bende elektrikli cezve koyacağım hem küçük hem pratik olur azıcık su kaynatacağız sonuçta az da yer kaplarEvet onuRheaa da söylemişti rahat oluyor diye benim öyle kahve makinam yok ama cezveli olanlardan var termos koyup termosa doldurtsak nasıl olur
Allah rahmet eylesin canım. Rabbim sizlere sağlıklı ömürler nasip etsin inşallahBenim babamın da hiçbir şeyi yoktu, annem her zaman babanların taraf uzun yaşıyor babannen de bak 85 yaşında diyordu. Annemin ise kalp, tansiyon vardı. Biz hep anneme titrerdik ama babam bir sabah kalp krizi geçirip vefat etti...
kızımda hipp önermişlerdi almıştım zaten çöp oldu sütüm gelince inşallah yine öyle olurHangi mama iyi peki kizlar golden goat ve hipps iyi diye duydum ben ama hiçbir bilgim de yok
canım ben aventin camını aldım anne memesine en yakın olan ve gaz problemi yaşatmayan aldım daha sağlıklı bence kızımda hep cam kullandım 6 aylıkken çalışmaya başlamıştım hep sağım yaptım biberon kullandık ayrıca emzirdim ama problem yaşamadım ama hep yatarak kullandık o yüzden problem olmadı.Selam kızlar nasılsınız. Ben son olarak biberon siparişi vereceğim ne olur ne olmaz aventin tercihimdir kızımda da kullandım. Çok şok memnun kalmıştım. Bu nasıl sizce bir de cam olanı da var. Cam ağır olur uykusersemi çocuğa çarpar vurur diye korkuyorum. O an yaşayanlar bilir az uyuya kalmıyorduk emzirirken elimizde olmadan. O yüzden diyorum ki siz neyi tercih ettiniz
bebek bezi olarak da prima premium care, molfix pure&soft, ve temiz içerik ve arkadaş önerisi olarak da goon aldım hepsinden az az kıyaslama yapmak için hemde cildi alerjik olursa deiye tek marka almak istemedim.Bebek bezi olarakta bunu sipariş verdim kızımda da kullandığım marka ve çok çok memnun kalmıştım.
canım benim ablamda sızıntı şekilde geldi bende suyum hiç gelmedi hastanede patlattılar ama patlatınca bardaktan boşanırcasına geliyor evde de bulundurmak çok mantıklı ne olur ne olmaz çünkü.işte bilmiyorum deneyimlemedim ama iyi olur demişlerkiminde foşurt diye boşalıyormuş kiminde sızıntı şeklinde oluyormuş. benim annem suyu gelirken az az gelmiş anlamamış mutfak dolabı silmiş habersiz. ertesi sabah doğum sancısı ile uyanmış 40 haftalık hamile yatakta kıvranıyorum ananen de yat kızım yat dün yoruldun ondandır diyip üstümü örtüyor diyor
Sen iyi ki hazirlamissin 36. hafta artik bir sey kalmamis insanin kafasi rahatliyor ya benim her gun kafamda hazirlamadim cantayi diye. Progestan kullaniyorum ona da guveniyorumGeçen rüyamda suyum gelmiş, ay nasıl panik bir haldeyim daha çantam hazır değil diyeZaman zaman aklıma o panik hali geliyordu, rahatlarım biraz inşallah.
Ama var ya kızlar acaip belim ağrıdı ve kasılma oldu. Şimdi yatıyorum ama halen devam :/
Evet canım su gelince çok sıkıntı oluyor. Benim ilk gebeliğimde suyum gelmişti. Tecrübesiz olduğum için ve o anki panikle suyum aka aka hastaneye gittimHadi geçmiş olsun listeden bi yapılacak daha eksildi