Valla ya yakın zamanda doğum yapan bi arkadaşım da merak etme sancı geldiğinde mutlaka anlarsın dediYa bende anlamıyorum ilk olduğu için diyorumki acaba bu kasılmamı oluyor sancımı diye kendimi sorguluyorum inanırmısın
Bugün benimde kontrol vardı,33+0 2350 kg imiş minik oğlumkızlar bugün kontrolüm vardı 34+4 2860 gr dedi boyu ve kilosu 36 hafta ile uyumlu dedi.Herşey normal çıktı çok şükür ben heterozigot mthfr yim oksapar 0,4 kullanıyorum o yüzden doğum şekli için hematolojiye yönlendirdi. Kan verdim sonuçlar çıkınca netleşecek kızım normal olmuştu inşallah bunda da problem yaşamam dua edin pozisyonu baş geliş nst de güzel çıktı ve nst sırasında karnım taş gibiydi sürekli hareket etti sertleşti ama sancı çıkmadı yine de
Benim nstde de bişey çıkmamıştı. Bugün düne göre daha az ağrım oldu. 2 kere falan yokladı. Şuan iyiyim ağrım sancım yok. Ama tuhaf bir şekilde dışardayken sanki bacağımdan bir şeyler akıyor gibi hissettim hemen wcye girdim baktım bir şey yok. Çok tuhaftı psikolojik mi oldu bilmiyorum :/Bende de son 2 gündür var. Doktor düzenli aralıklarla olursa, su gelirse vs hemen ara dedi. Çarşamba nst de bir şey çıkmadı
Bende son 2 gündür çıktı yoğunlaşırsa kontrole giderim dedim. Hemen hastaneye koşmaya alıştırmak da istemiyorum aslında kendimi. Çünkü yalancı sancı gibi görünüyor ve öyleyse devamı da gelecektir mutlaka. Bir de aynı şeyi yaşayan baya arkadaşımız varmış demekki normal bi durumBen de çok yoğun yaşıyorum bu ağrıyı,bugün tekrar doktora gittim.Nst çektik sancı var ama doğum sancısı değilmiş.Bir de böbreğime mideme ciddi bir baskı var,çok ağrım oldu son bir haftadır.Ne kadar tarif etsemde ağrımı herkes normal bebek büyüyor, şu bu diyorlar ama çok dayanılmaz artık.Doktor bugün bu gidişle etken gelecek dedi bebek için bakalım artık
Banada öyle diyorlar doğum sancısını anlamamak mümkün değilmiş muhakkak anlarmışızValla ya yakın zamanda doğum yapan bi arkadaşım da merak etme sancı geldiğinde mutlaka anlarsın dedi
O zaman yalancı sancılardır ben de ara ara sancılanıyorum ama nst ve Usg normal çıkıyor canım bende deDaha yeni muayene oldum canım nst de normal çıktı. Yalancı sancılar belkide bunlar sabredelim bakalım
Muhtemelen yalancı sancılar canım. Az kaldı bebişlere kavuşmayaO zaman yalancı sancılardır ben de ara ara sancılanıyorum ama nst ve Usg normal çıkıyor canım bende de
Eskiler öyle anlatıyor ki ben yenilerde hiç görmedim 4/5 aylıkken bezi bırakanıben 5 aylıkken gece bezini 6 aylıkken tamamen atmışım kızı da gündüzleri tuvaleti gelince wc ye tutup yavaştan alıştırıcam eylüle doğru da tamamen atmak istiyorum bakalım
Arada kasılma gibimi nedir sertleşmem oluyor nefesim kesilir gibi oluyor kalbim sanki ağzımda atıyor bö tuhaf oluyorum günde 2/3 kez yalıyorum bu durumu sanırımMuhtemelen yalancı sancılar canım. Az kaldı bebişlere kavuşmaya
Bebek çıktıktan sonra dikiş işlemleri vs15- 20 dk yakın sürmüştü. Sezeryanda pek birlikte çıkmak mümkün olmayabilir canımBen de bebekle birlikte çıkmak istiyorum. Bebeğin işi bittikten sonra ne kadar durdunuz daha ameliyatta? Bekletsek üşür mü acaba. Ben oğlumla ilk karşılaşma anlarını görmek istiyorum.
Ben 23 şubatta karda kışta hastaneye yetişmeye çalışırken arabada anamın donuna düşüvermişimBu gruptan nasıl doğum hikayeleri çıkacak çok merak ediyorum
Ateşten dudakları sisip patladı canım 4 saat dönüşümlü calpol dolven vermemize rağmen. Umarım geçer çünkü uykusuzluktan yıkılacagimAh yavrum ya, benim oğlum gibi aynı. Çocuğun dudakları bile kıpkırmızıydı ateşten. Calpol asla fayda etmedi benimkine, parol bi nebze ama zamanı geçince ateş hoooop çıkıyordu gene net 3 gün sürdü, inşallah sizin hemen toparlanır
Canım ben her olctugum atesi saatiyle verdiğim ilacı saatiyle hep not aldım, onlara bakti yüksek atesi düşmesi lazımdı bu kadar ilaca dedi. Önce influenze a b test yapıldı, negatif çıktı. Ardından kan tahlilinde 43 crp çıktı. Ben beta testi istedim, ama 2 gündür antibiyotik (penisilin grubu) kullandığımız için hastalığın tedavisinde kullanıldığından test yüksek ihtimal negatif çıkacak dedi, ama içim rahat etsin diye yine yaptırdımRheaa naptınız canım ?
Poadas Unisex Kahverengi Bebek Bakım Çantası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ben bunu aldım canım gayet geniş içi. Valiz gibi açıldığı için daha pratik olacağını düşündüm. Kullandıkça göreceğiz artık.Bebek çantası olarak ne aldınız kızlar? Görsel atabilir misiniz fikir olsun henüz almamış olanlara
Ben küçük avent in antikoligini aldım tecrübem olmadığı için ihtiyaç olursa deneyeceğim baktım olmuyo cam yada başka alırım. Deneye yanila artıkSelam kızlar nasılsınız. Ben son olarak biberon siparişi vereceğim ne olur ne olmaz aventin tercihimdir kızımda da kullandım. Çok şok memnun kalmıştım. Bu nasıl sizce bir de cam olanı da var. Cam ağır olur uykusersemi çocuğa çarpar vurur diye korkuyorum. O an yaşayanlar bilir az uyuya kalmıyorduk emzirirken elimizde olmadan. O yüzden diyorum ki siz neyi tercih ettiniz
benim genel anesteziydi böyle bişey yaşamadım ama spinal ya da epidural olanlar mı daha cok yasıyor acaba, burda duydum ben de kızlardan
Valla iş annede bitiyor bu konuda bence. Eskiden zormuş çünkü ellerinde bez yıkıyorlarmis anne de bebekten gelen sinyalleri takip edip tuvalet zamani tuvalete tuta tuta öğretiyormus erkenden. Bana göre de olması gereken o bizim altımıza pisleme gibi bi dogamiz yok. 1 aylık bebeklere uygulayıp bez kullanmayan anneler var bebekler o kadar zeki ki zaten onlar da rahata alışınca bez istemiyor taksan da altina yapmıyor :) ben bez sevmiyorum çok rahatsız edici geliyor bana... bu konuda çok bilgilendirici videolar ve makaleler var bakabilirsin sen de Şubat'ta da premanin kitabi cikacak alıp okuyacağım onu da. Bu arada benim bı tanıdığım 3 aylikten itibaren uyguladi tuvalet iletişimini ve 6 aylıkta bebek bezi tamamen attı tuvaleti gelince annesine sinyal vererek anlatıyor ve hemen tuvalete tutuyorlar o da ihtiyacını gideriyor :)Eskiler öyle anlatıyor ki ben yenilerde hiç görmedim 4/5 aylıkken bezi bırakanıannem diyor 8 aylıktınız çişinizi söylüyordunuz geldiği zaman sizi çişe tutuyordum diyor. Benim kız 1 yaşında bıraktı bezi 1,5 yaşında da gece takmayı bıraktım. Bir gün yatağına işemedi. Erkek kardeşim 5 yaşına kadar işedi yatağına 4/5 aylıkken şu zamada bebeğin altına yapmaması çok zordur herhalde canım.
Hay maşallah bize de nasip olsunBen 23 şubatta karda kışta hastaneye yetişmeye çalışırken arabada anamın donuna düşüvermişim
Nedense ben de olağan dışı bi doğum hikayem olacağını düşünüyorum ama umarım kızımla aynı kaderi paylaşmayız malum yine kışa denk gelicez
Çok şükür canım en azından kafan rahatladıAteşten dudakları sisip patladı canım 4 saat dönüşümlü calpol dolven vermemize rağmen. Umarım geçer çünkü uykusuzluktan yıkılacagim
3 günde toplam 5 saatle ayakta duruyordum bugün doktordan çıkınca eve gelip uyumusuz kızla 3 saat.
Canım ben her olctugum atesi saatiyle verdiğim ilacı saatiyle hep not aldım, onlara bakti yüksek atesi düşmesi lazımdı bu kadar ilaca dedi. Önce influenze a b test yapıldı, negatif çıktı. Ardından kan tahlilinde 43 crp çıktı. Ben beta testi istedim, ama 2 gündür antibiyotik (penisilin grubu) kullandığımız için hastalığın tedavisinde kullanıldığından test yüksek ihtimal negatif çıkacak dedi, ama içim rahat etsin diye yine yaptırdımnegatif çıktı. Ateş yüksek olduğundan calpol- dolven dönüşümünü ateş normalde 4 saatte bir ama ateş düşmezse 2saat -4saat -2 saat şeklinde başlayacağız dedi. Pazartesi ye kadar belirtin ateş düşmesi olmazsa pazartesi ek kontrol crp testi tekrar eğer enfeksiyon düşmezse daha güçlü bir antibiyotik dedi.
Ben de bunu ve bi büyük modelini aldım canım. Cam aldım ben plastik çok tercihim değil. Bir de lansinoh göğüs pompası almıştım içinden biberon da çıkıyor şimdilik yeter diye düşündüm.Selam kızlar nasılsınız. Ben son olarak biberon siparişi vereceğim ne olur ne olmaz aventin tercihimdir kızımda da kullandım. Çok şok memnun kalmıştım. Bu nasıl sizce bir de cam olanı da var. Cam ağır olur uykusersemi çocuğa çarpar vurur diye korkuyorum. O an yaşayanlar bilir az uyuya kalmıyorduk emzirirken elimizde olmadan. O yüzden diyorum ki siz neyi tercih ettiniz
Ben de deneyeceğim kızım da çalışıyordum şimdi evdeyim uzun bir süre ablamla kardeşim çok uğraştı inşallah ben uğraşmam işimedir gelir yazın çocuklar bez takıp pişik olmaz en azındann hele kş ikiz kardeşim çok uğraştı eğitimler aldı kendisi de katıldı hatta. Çocuk kakasını çişini ifade ediyordu WC’ye oturtuyordu tutarak. Bekliyordu yapmıyordu. Yapmayınca yanlış sinyal diyordu içeriye gidiyordu çocuk 10 dk ya kalmaz olduğu yere yapıyordu bu uzun süre böyle sürdüValla iş annede bitiyor bu konuda bence. Eskiden zormuş çünkü ellerinde bez yıkıyorlarmis anne de bebekten gelen sinyalleri takip edip tuvalet zamani tuvalete tuta tuta öğretiyormus erkenden. Bana göre de olması gereken o bizim altımıza pisleme gibi bi dogamiz yok. 1 aylık bebeklere uygulayıp bez kullanmayan anneler var bebekler o kadar zeki ki zaten onlar da rahata alışınca bez istemiyor taksan da altina yapmıyor :) ben bez sevmiyorum çok rahatsız edici geliyor bana... bu konuda çok bilgilendirici videolar ve makaleler var bakabilirsin sen de Şubat'ta da premanin kitabi cikacak alıp okuyacağım onu da. Bu arada benim bı tanıdığım 3 aylikten itibaren uyguladi tuvalet iletişimini ve 6 aylıkta bebek bezi tamamen attı tuvaleti gelince annesine sinyal vererek anlatıyor ve hemen tuvalete tutuyorlar o da ihtiyacını gideriyor :)