2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
hahahah şişe camı takarsın artık :KK70:

valla canım içerik olarak iyilerden golden goat var ben goat alıcam. hipps te palm yağı ve soya lesitini var, smada da soya lesitini var mamalarda olmaması gereken bir maddeymiş bu. golden goat en temizi bir de inek sütü içermemesi en büyük artısı
Çok iyiymiş indirimde bulursak alalım bir kutu ondan o zaman çantaya atalım🥲

hahahah şişe camı takarsın artık :KK70:

valla canım içerik olarak iyilerden golden goat var ben goat alıcam. hipps te palm yağı ve soya lesitini var, smada da soya lesitini var mamalarda olmaması gereken bir maddeymiş bu. golden goat en temizi bir de inek sütü içermemesi en büyük artısı
Bu bilgiyi bilmiyordum,kizimda hipps onermislerdi iki hafta kadar kullanmistik.Ben de arastirayim goati

Sen boşver testini yaptır kafan rahat olsun zaten basit bir test bazen kafanın dikine gitmek en iyisi bu tarz durumlarda en azından virüs ya da bakteri neyse ona uygun antibiyotik kullanırsın iyileşmesi hızlanır yazık çocukta sürünüyor uzaktan teşhis konulmaz ki odur o değildir diye. Bakalım bugün nasıl seyredecek ateşi ama sen bi özele falan götür hemen baksınlar hangi virüs olduğuna
Tek tek tüm hastane ve özel muayene doktorlarının arayıp soruyorum test yapıyorlar mı diye . Ama randevular doktorların dolu. Birkaç doktora mesaj attım dönüş bekliyorum....
Derken haber geldi bir doktordan randevu buldum saat 1 de gideceğiz. Ordaki testlere göre eksik olanları da başka yerde yaptıracağım herhalde. İçime sinmezse.

Tek tek tüm hastane ve özel muayene doktorlarının arayıp soruyorum test yapıyorlar mı diye . Ama randevular doktorların dolu. Birkaç doktora mesaj attım dönüş bekliyorum....
Derken haber geldi bir doktordan randevu buldum saat 1 de gideceğiz. Ordaki testlere göre eksik olanları da başka yerde yaptıracağım herhalde. İçime sinmezse.
iyi bari çok şükür bulmuşsun nasıl ateşi şimdi ?

benim rüyamda ebe bebeği alıp gidiyordu arkasından bağırıyordum bi gösterseydin bari diye :KK70: :KK70:
😂😂 sen o kadar dogur et ebe alip hic gostermeden gotursun ruyaya bak😂 Oglum dogunca ebe kucagina almis.odaya cikarmak icin videosu var eşim soruyor anne nasil iyi mi ebe diyor iyi iyi hatta bebegin saclarinin rengi ne diye sordu diyor😂 o an kala kala sac rengini sormusum.

Günaydın kızlar, doğum çantasına sezaryen ihtimalinde içmek için nescafe koyun deniyor ya, hangisinden koyalım? 3ü1 arada olanlardan mı sade olanlardan mı?
ben filtre kahve istedim eşimden şimdiden , hani biraz da doyasıya kahve beklemişliğim de var alsın gelsin hastaneye kahveciden 😂
değilse nescafe gold da olur yeter ki kafein olsun 🥲
Hangi mama iyi peki kizlar golden goat ve hipps iyi diye duydum ben ama hiçbir bilgim de yok🤔
golden goat, baby goat, evolvia, similac , sma, hipp diye araştırdım canım ben ( biraz sıralama gibi ) . ama şu var tabii ki en iyi içeriği bulmaya çalışıyoruz da bebeğin bünyesinin nasıl tepki vereceği artık şans meselesi. inşallah şakır şukur sütler gelir de gerek kalmaz ☺️

Bizimki de bundan, arkadaşım 2.5 yaşına kadar kullandığını söylemişti. İlerde en alt kademeye indirir; içinde oyun alanı da oluşturabiliriz. Yalnız bizde kenar korumalıklarını annem ayrıca yapıyor. Bu model de korumalıkta varsa cok büyük rahatlık. İnşallah oğluşlarımız keyif içinde uyur
:KK68:

Herkese merhaba
Ben oğlumun beşiği için son kararımı vermek üzereyim ama sizlere de sormak istiyorum.Bebeğine beşik alan ya da öncesinde deneyimi olan anneler yazarsa sevinirim.Aklımda olan ve bugünlerde alacağım ürün görselini aşağıya ekleyeceğim.İki-üç yaşına kadar max kullanılır sonrasında değiştiririm diye düşünüyorum.Tekerlekli ve yatağı kademeli bir ürün bu,anne yanı için de uygun.Sizce de iyi mi bu modeller?👀
Bizimki de bundan, arkadaşım 2.5 yaşına kadar kullandığını söylemişti. İlerde en alt kademeye indirir; içinde oyun alanı da oluşturabiliriz. Yalnız bizde kenar korumalıklarını annem ayrıca yapıyor. Bu model de korumalıkta varsa cok büyük rahatlık. İnşallah oğluşlarımız keyif içinde uyur
:KK68:

ben filtre kahve istedim eşimden şimdiden , hani biraz da doyasıya kahve beklemişliğim de var alsın gelsin hastaneye kahveciden 😂

golden goat, baby goat, evolvia, similac , sma, hipp diye araştırdım canım ben ( biraz sıralama gibi ) . ama şu var tabii ki en iyi içeriği bulmaya çalışıyoruz da bebeğin bünyesinin nasıl tepki vereceği artık şans meselesi. inşallah şakır şukur sütler gelir de gerek kalmaz ☺️
canım ben french press ile de yapıyorum filtre kahveyi fena olmuyor, hani kahveci bulmaya uğraşmak istemezseniz yanında götürebilirsin. ben nescafeleri içemiyorum artık, hastanedeki kafeteryada vardır diye düşünüyorum ama bir bakıcam yoksa ben de yanımda götürürüm

mama olarak ben de araştırıcam biraz, ilk oğlumda bebelac gold dan sonra golden goat a gecmiştim pek sevmemişti, dedigin gibi bebegin bünyesi her mamayı kabul etmeyebiliyor duruma göre ilerleyeceğiz.

Ya canım benim insallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

😂😂 sen o kadar dogur et ebe alip hic gostermeden gotursun ruyaya bak😂 Oglum dogunca ebe kucagina almis.odaya cikarmak icin videosu var eşim soruyor anne nasil iyi mi ebe diyor iyi iyi hatta bebegin saclarinin rengi ne diye sordu diyor😂 o an kala kala sac rengini sormusum.
Bana iyice göstermeden götürürlerse ortalığı yıkarım 🤣
Eczanelerde var mi? Bebek sarilik olmasin diye cok yuksek ihtimal ilk haftalar mama veriliyor bu sebeple temiz icerikli mama alip yanimizda goturmek sart.
Var canım gördüm ben babymall da civil de falan da görmüştüm

Bebek çantası olarak ne aldınız kızlar? Görsel atabilir misiniz fikir olsun henüz almamış olanlara ❤️

Kuzum 4 saatte bir parasetamol - ibuprofen dönüşümlü olarak veriyoruz ama ilaçtan sonra 3.saate gelince
hop Yükselmeye başlıyor yinede. Hastanede zaten çok zor düştü tam düşmedi bile 38.0 ile taburcu olduk reçete ilaçlarına başladık. Ama ben pert ben iptal geçen gece 0 uyku, bugün gündüz sadece 2.5 saat uyudum, akşam yine uykusuz sabah 1-1.5 saat uyudum. Ateş düşürücüyü verdim biraz bekliyorum kahvaltı hazırlayıp arada antibiyotiği vereceğim.
Canım çok geçmiş olsun inşallah iyidir minik kuzu 🙏🌸

Günaydın kızlar, doğum çantasına sezaryen ihtimalinde içmek için nescafe koyun deniyor ya, hangisinden koyalım? 3ü1 arada olanlardan mı sade olanlardan mı?
Bence her seyin sekersiziniyidir :KK70: Ben her durumda kahve alicam yanima. Simdi de gunde bir fincan mutlaka, bazen 2 iciyorum 🙂

Bebek çantası olarak ne aldınız kızlar? Görsel atabilir misiniz fikir olsun henüz almamış olanlara ❤️
Bunun grisini arkadaşım hediye almış canım bana. Bebek arabasına asma aparatı var önünde biberon koymak icin üç tane ısı koruyuculu bölme var içi de çok geniş baya beğendim 🥰

Eklentiler

• B11E9B1C-8F72-4FCE-94F7-70DA79CB8B02.png
    B11E9B1C-8F72-4FCE-94F7-70DA79CB8B02.png
    251,9 KB · Görüntüleme: 62
X