2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Selam kızlar nasılsınız. Ben son olarak biberon siparişi vereceğim ne olur ne olmaz aventin tercihimdir kızımda da kullandım. Çok şok memnun kalmıştım. Bu nasıl sizce bir de cam olanı da var. Cam ağır olur uykusersemi çocuğa çarpar vurur diye korkuyorum. O an yaşayanlar bilir az uyuya kalmıyorduk emzirirken elimizde olmadan. O yüzden diyorum ki siz neyi tercih ettiniz
Yenidogan antikolik biberon bu canım. Bebek mamayi sütü içerken hava yatmasını engelliyor içindeki o kaşığa benzer şey. Kızımda kullandım. Nereye koyduysam bulursam başlığını değiştirip kullanırım. Bulamazsam yenisini alacağım.

Kızlar benim son iki haftadır vajinal akıntım sarı ve daha yoğun olmaya başlamıştı doktora söyledim ama alttan muayene yapmadan vajinal sürüntü örnek almadan donaxyl vajinal tablet verdi, 6 gece kullanacağım. Kullanan oldu mu bu ilacı, bir de sadece benim beyanımla ilaç vermesi ne kadar doğru bi soru işareti kaldı kafamda, hamilelikten önce sürüntü alınıp ona göre ilaç verirlerdi.
Öncelikle son haftalarda hem vajinal artış hemde rengi daha koyulaşıyor normal bakılıyor ama sizde herhangi yanma kaşıntı yoksa kullanmanıza gerek yok bence. Vajinal kültür bakılması en doğrusu 1 dk bile sürmüyor işlem.
Ben 7 aylıkken idrarda enfeksiyon çıkmıştı bir de vajinal kültür bakıldı sürüntü ile çok şükür bişey çıkmamıştı..

Selam kızlar nasılsınız. Ben son olarak biberon siparişi vereceğim ne olur ne olmaz aventin tercihimdir kızımda da kullandım. Çok şok memnun kalmıştım. Bu nasıl sizce bir de cam olanı da var. Cam ağır olur uykusersemi çocuğa çarpar vurur diye korkuyorum. O an yaşayanlar bilir az uyuya kalmıyorduk emzirirken elimizde olmadan. O yüzden diyorum ki siz neyi tercih ettiniz
bende avent natural var canım. ilk oglumda da bunlardan kullandım, ilk etapta cam almıstım, sonra mama hazırlama sıklıgımız artınca cam olmayanlardan da kullandım. en saglıklısı cam, eski pp biberonları attım ben, yine camla devam ederim diye düşünüyorum, nasıl rahat edeceksen ona göre karar verirsin

Kızlar saat 5ten beri ara ara regl ağrısı gibi ağrılar yaşıyorum. Yakın haftalarda olanlar yaşadınız mı ya da yaşıyor musunuz siz de? Belki gazdır dedim lavaboya da çıktım yok geçmedi endişelenmeli miyim :/
Bu aralar o kadar ağrım varki anlatamam acaba doğuracak mıyım diyorum korkuyorum da bir yandan 😔☹️ 2 3 gündür çektiğim ağrılar çok başka 🤦‍♀️

Ya anlamadım ki tam. Bazen geçiyor bazen var. Bu kasılma mı oluyor onu da bilmiyorum aynı regl olacağım zaman gelen bi ağrı gibi. Şu uygulamayı indireyim en iyisi hem telde de dursun zaten artık her an lazım olabilir 😬
Ya bende anlamıyorum ilk olduğu için diyorumki acaba bu kasılmamı oluyor sancımı diye kendimi sorguluyorum inanırmısın 😐

Bu aralar o kadar ağrım varki anlatamam acaba doğuracak mıyım diyorum korkuyorum da bir yandan 😔☹️ 2 3 gündür çektiğim ağrılar çok başka 🤦‍♀️
ben de yürürken aşağıya bayag baskı hissediyorum kemiklerim acıyor, penguen gibi yürümeye basladım, yaklasık 2.5 kg oldular normal diye düşünüyorum canım, idare edeceğiz :KK43:

ben de yürürken aşağıya bayag baskı hissediyorum kemiklerim acıyor, penguen gibi yürümeye basladım, yaklasık 2.5 kg oldular normal diye düşünüyorum canım, idare edeceğiz :KK43:
Bende ayakta fazla durmak istemiyorum bu yüzden kasıklarım falanda ağrı giriyor birden canım çok acıyor. En çok akşamları ağrım oluyor. Uyku muyku kalmadı bende ☹️☹️

İdrar testi kültür falan versen daha için rahat eder sanki canım
veririm aslında laboratuara gidip de ama İdrar yolu enfeksiyonu ve vajinal enfeksiyon farklı şeyler diye düşündüm sadece, birlikte mi görülüyor acaba genelde?
bakmadan vermesi bende de soru işareti oluşturdu canım, ağrı kaşıntı vs bir şikayetin varmı
Ağrı kaşıntı yok gözle görülür bir artış var sadece çamaşırımda.

veririm aslında laboratuara gidip de ama İdrar yolu enfeksiyonu ve vajinal enfeksiyon farklı şeyler diye düşündüm sadece, birlikte mi görülüyor acaba genelde?

Bezen birlikte seyredebilir canım. İçin rahat etsin diye vermeni tavsiye ettim ben

Ben en iyi apdamil diye biliyorum ama kullanmadik biz... Seker tadi oldugu icin reddetmiyorlar. Anne sutune benzermis tadi... Bir kutu almistik, actik ilk gun bir defa kulkandik, sonra cope gitti 🤷🏻‍♀️ insallah gene cope gider :) bu arada insallah herkesin bol sutu olur, mama fiyatlari da ucmus :KK43:
Ogluma hastabede aptamil vermislerdi ama onu pek sevmedi. Icerigi de temiz mi bilmiyorum.baska almistik ama simdi daha iyi arastirip icerigi iyi olandan alacagim.Benim oglumda 3. gunu icmedi ben bir kutu mamayi yapip.icmistim😂😂

Bende ayakta fazla durmak istemiyorum bu yüzden kasıklarım falanda ağrı giriyor birden canım çok acıyor. En çok akşamları ağrım oluyor. Uyku muyku kalmadı bende ☹️☹️
ben de öyleyim gece 2de uyandım bir türlü uykum gelmiyor 4 e kadar oturdum bir yandan midem yanıyor rennie ictim öyle uyuyabildim, sersem gibiyim valla bebişler bizi uykusuzluga hazırlıyor

Bebek bezi olarakta bunu sipariş verdim kızımda da kullandığım marka ve çok çok memnun kalmıştım.

Eklentiler

• 45AD2A40-5226-4C67-9AC1-A8AE433F8E46.jpeg
    45AD2A40-5226-4C67-9AC1-A8AE433F8E46.jpeg
    443 KB · Görüntüleme: 66
Ben en iyi apdamil diye biliyorum ama kullanmadik biz... Seker tadi oldugu icin reddetmiyorlar. Anne sutune benzermis tadi... Bir kutu almistik, actik ilk gun bir defa kulkandik, sonra cope gitti 🤷🏻‍♀️ insallah gene cope gider :) bu arada insallah herkesin bol sutu olur, mama fiyatlari da ucmus :KK43:
aptamilde glikoz şurubu ve soya lesitini var :KK43:

bende de artış var canım ama rengi koyu değil, yarın doktoruma sorarım ben de, normal oldugunu düşünüyorum cunku bebeklerin yaptıgı baskı arttı. istersen baska bir yerde kontrol ettir yine icin rahat etmediyse

Kızlar benim son iki haftadır vajinal akıntım sarı ve daha yoğun olmaya başlamıştı doktora söyledim ama alttan muayene yapmadan vajinal sürüntü örnek almadan donaxyl vajinal tablet verdi, 6 gece kullanacağım. Kullanan oldu mu bu ilacı, bir de sadece benim beyanımla ilaç vermesi ne kadar doğru bi soru işareti kaldı kafamda, hamilelikten önce sürüntü alınıp ona göre ilaç verirlerdi.
benim de aynı işte canım idrar yolu enf dan şüphe ettim ben doktorum değil dedi ama test verdik kültür ve tahlil temiz çıktı. gebelikte normal hiç bir şey kullanmana gerek yok dedi

Canım ben aventin cam biberonunu aldım ama diğer plastik gibi olan daha mantıklı gibi sonradan düşününce o aklıma yattı almış bulunduğum icin bir şey de yapmadım sonradan
Evet canım cam ağır geliyor ben kaç defa üzerine uyudum çocuğun çökmesem de biberonu sonun gücüne bırakmış oldum. Elimizde olmuyor yaşayanlar çok iyi bilir 😒
ben de düşündüm ama sonradan olmayacağını anladım şu yolladığımda çok hoşuma gitti.

Eklentiler

• 43460FAD-3809-4BFA-AC40-A7B747770AF5.png
    43460FAD-3809-4BFA-AC40-A7B747770AF5.png
    208,7 KB · Görüntüleme: 58
X