2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben gebeliğin başından beri şu enfeksiyondan bi kurtulamadım zaten 🤦‍♀️ B12 önemliymiş gerçekten ihmal etme canım 🙏
Bende de enfeksiyon hep vardı ama bu atalar çok artmış. Kültür testi çıksında görelim bakalım. Yanma kaşınma vs yok ama enfeksiyon yüksek. B12 de gebelikte ilaç verme sıkıntı olabilir dedi doktor. Pazartesi kadın doğumcuma sorucam bakalım o ne önerecek. Sağsalim bi doğursaydım Allah’ın izniyle. Kolesterolüm 322 lerde. Şekerimi denge altına aldık çok şükür.

Aaa demekki dikkat etsem dusme ihtimali de var,gerci beenimnki de cok yuksek degil ama 5'in altina inse daha iyi olacak.
Benimde 6.1 çıkmıştı ilk endokrine gittiğimde bir ay diyet yaptım 5.5 gerilemiş çok şükür. Dr bana sen normal hayattaysa şeker hastasısın demişti geçen ay ama ben kortizonlu kullanıyorum 8 aydır omunda etkisi var tabi.

Benim de o sekilde beslenmem,iste bazen dayanamiyor azicikta olsa yedigim zaman hemen yukseliyor sekerim😕en cok pilav,hamur isi yukseltiyor
Şunu söyleyeyim ilk diyete başladığımda listede olandan daha az yiyordum ama yine de yüksek çıkıyordu bir ay geçti diyet yapmaya başlayalı ve 5-6 gündür düzene girdi şekerim. Galiba diyete vücut alıştı ve o şeker birikintisi eriyince düzene girdi diye düşünüyorum çünkü yediğim hep aynı şeyler.

Benimde 6.1 çıkmıştı ilk endokrine gittiğimde bir ay diyet yaptım 5.5 gerilemiş çok şükür. Dr bana sen normal hayattaysa şeker hastasısın demişti geçen ay ama ben kortizonlu kullanıyorum 8 aydır omunda etkisi var tabi.
Peki insulin kac cikiyordu,insulin (serumda) diye bir degere bakilmis benim yuksek cikmis 24.1 en ust deger 24.9.Nettwn bakinca ac bakilmasi gerekiyor yaziyor,ben yumurta yemistim kan vermeden bir saat kadar once.

Peki insulin kac cikiyordu,insulin (serumda) diye bir degere bakilmis benim yuksek cikmis 24.1 en ust deger 24.9.Nettwn bakinca ac bakilmasi gerekiyor yaziyor,ben yumurta yemistim kan vermeden bir saat kadar once.
11,6 benim. Aç gidilecek zaten cnm su dahi içme demişti doktor bana.

Bende de enfeksiyon hep vardı ama bu atalar çok artmış. Kültür testi çıksında görelim bakalım. Yanma kaşınma vs yok ama enfeksiyon yüksek. B12 de gebelikte ilaç verme sıkıntı olabilir dedi doktor. Pazartesi kadın doğumcuma sorucam bakalım o ne önerecek. Sağsalim bi doğursaydım Allah’ın izniyle. Kolesterolüm 322 lerde. Şekerimi denge altına aldık çok şükür.
Aynen bende de yanma kaşıntı vs yok ama yeşil akıntı var bi süredir. İnşallah hepimiz sağ salim atlatırız şu süreci canım çoğu gitti azı kaldı 🌸

Ben kizimda gebeligin basinda bir defa grip olmustum. Bu gebeligimde inanin hastaliktan oksurukten gegiz akintisindan kurtulamadim. Ne oluyor anlamiyorum! Resmen tadimiz tuzumuz kalmadi ya, yaz kis nedir bu!

Rheaa Rheaa canim kiziniz muhtemelen beta virusune yakalanmis. Anlattiklarinizi daha kotu olarak biz de kizimda yasadik. 40 in uzerinde dusmeyen ates ve kusma, halsizlik vs vs. Bence hic beklemeyin gidin Doktora. Bi testi var onu yapiyor hemen zaten Dr. Beta antibiotic olmadan gecmiyor. Hizli kilo kaybi oluyor. Kolayca da gecmiyor. Bir an once antibiotic baslasinlar...

Benim de kolestrol 250, trigliserit 275 cikmis,doktora attim aksamustu donmus,kolestrolu onemseme gebelige bagli yuksek cikabilir,sorun degil demis.Burda sagolsun minseo minseo arkadasta aynisi yazmisti,sorun degil diye

Geçmiş olsun ben de dün kontrole gittiğimde doktor bebeğin suyu azalmış dedi başka bir hastaneye sevk etti. Aslında çok da azalmamış başka doktora da göründüm hemen. Ara ara akıntım oluyordu keseden geldiğini düşündü yaptığı testle ciddiye aldı. Dün ciğer geliştirici iğne vuruldum bugün de atacaklar antibiyotik tedavisine başladılar 24+4teyim korkum şu acaba erken doğum riski var mı hiç akıntım yok siz yatmış mıydınız antibiyotik tedavisi aldınız mı kaldıysanız kaç gün kaldınız hastanede?
Sizede çok geçmiş olsun. Benim ciğer geliştirici vurulma sebebim daha önce 37 haftalıkken plesanta ayrılması ile bebeğimi kaybetmiştim. Kasılmam sancım olunca hemen gidiyorum hastaneye. Riskli gebelik olarak takip ediyor Doktor o yüzden 37 başında alacak inşallah.
Suyunuz çok azalmamış ise korkmayın belki hafif deliktir o da kapanıyor genelde ondan yatış verebilirler ve mikrop kapmasın bebek diye antibiyotik başlamışlar. Yakın takip edildiniz sürece korkmayın Allahın izni ile atlatırsınız inşallah🙏🙏🙏

Çok sevinirim canım çok teşekkür ederim
Bu üründü canım. Hem içinde birden fazla şarkı-ninni vardı hemde dönüyor. Ben şarkı kısmını pek kullanmadım açıkçası ama uyanıkken oyaliyordu.

Eklentiler

• Screenshot_20230125_211248_Trendyol.jpg
    Screenshot_20230125_211248_Trendyol.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 55
Ben kizimda gebeligin basinda bir defa grip olmustum. Bu gebeligimde inanin hastaliktan oksurukten gegiz akintisindan kurtulamadim. Ne oluyor anlamiyorum! Resmen tadimiz tuzumuz kalmadi ya, yaz kis nedir bu!

Rheaa Rheaa canim kiziniz muhtemelen beta virusune yakalanmis. Anlattiklarinizi daha kotu olarak biz de kizimda yasadik. 40 in uzerinde dusmeyen ates ve kusma, halsizlik vs vs. Bence hic beklemeyin gidin Doktora. Bi testi var onu yapiyor hemen zaten Dr. Beta antibiotic olmadan gecmiyor. Hizli kilo kaybi oluyor. Kolayca da gecmiyor. Bir an once antibiotic baslasinlar...
Valla benim de aklıma direk o geldi Rheaa Rheaa yazdığında inanılmaz bi salgın varmış şuan allah korusun önlem almak lazım en azından testi yaptirin iciniz rahat etsin canim

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl kuzucuk? Kendine kızma sakın inan hamilelikten midir nedir bende fe çok unutkanlık oldu ve sakarlık elimde tuttuğum şeyi tutamıyorum düşüyor sanki. Benim kozda hasta geceden beri ateş düşmedi Covit influenza vs değil test negatif idrar yolu enfeksiyonu ve crp si yüksek çıktı gıcık öksürüğü gibi bir de. Hep öksürdü. Tüm gün hastanedeydim gerçekten de çok bunaldım bugün moralim çok bozuldu o an kendini düşünmüyorsun sürekli yanındaki çocuğu düşünüyorsun. Allah yardımcımız olsun kimseyi hasta yağıp hastanelere düşürmesin inşallah 🙏
Gerçekten canım kendimi inan düşünmüyorum resmen. Ne iştah kaldı bende ne birsey. Kız yemiyor ben yemiyorum resmen. Şuan ateşini 39 a kadar düşürebildim ateş düşürücü verdim ama yok
Bekliyoruz gerçi şurup vereli daha 46 dk oldu. Yükselirse direk acile .

Gerçekten canım kendimi inan düşünmüyorum resmen. Ne iştah kaldı bende ne birsey. Kız yemiyor ben yemiyorum resmen. Şuan ateşini 39 a kadar düşürebildim ateş düşürücü verdim ama yok
Canim enfeksiyon vardir agzim agriyor diyor mi enfeksiyon olmasa ates yukselmez gul suyu sur anlina kulak arkasina koltuk altina. Ayaklarina da limonlu corap giydir ates alir. Ama enfeksiyon var ki ates cikiyor gotur bence acile gece gitmesi daha zor

Beta virusu idrardan da anlasiliyormus idrar cok koyu renkte oluyormus.Etraf hastalik dolu yağissiz bir kış ve bu kışin havasi içimi karartiyor. Bir yagis olsa da temizlense her yer.

Inşallah hemencecik iyileşir canım hicbir çocuk bebek hasta olmasın 🙏

Maşallah bebişe 🧿 yok valla hiç araştırmadım canım bi bildiğim züber ve fellas lar var onda da meyve şekeri mevcut ama rafineri kadar zararlı değil tabi. Ben canım isteyince direk yiyorum cikolata tatli vs. Mesela iki gündür san sebastian çekiyor canım bugün eşim alacak yicem 😅 zaten nadir yiyorum o yüzden çok kısıtlamadim kendimi
Oh afiyet olsun iyi yapıyorsun hep kontrollüysen arada ye tabi, benim biraz agresif bir şekerim var geçen gaza geldim supangle yedim sonucu görünce korktum cesaret edemiyorum şu an o kaçamaklara.
Yavaş yavaş hazırlıkların sonuna geliyoruz kızlar, çok heyecanlı ya😁🙏🙏
Çikolatalarım ve açacak magnetlerim de geldi onlara bakıp bakıp gülümsüyorum :KK48:
Eki Görüntüle 3197196
Ay yavaş yavaş sonu mu amanın ben daha yeni başladım hazırlıklara panik halindeyim azcık. Bu arada kızının ismi çok daha orijinal oldu Aryana olmuş iyi ki 👍🏻
Kendin yap çikolata 🙄 yeni marka tükettim 😎
Ah vaktim olsa da yapsam keşke en güzeli o, inşallah önce kızın iyileşsin sağlığınıza kavuşun müsait bi zmnında paylaşırsın belki tarifini.

X