2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
balığın üstüne olması tamamen tesadüf olabilir. Şuan herkesi etkileyen salgında kusma ve ateş çok duydum. inatçı ateş olursa gidersiniz doktora bence. Çok çok geçmiş olsun. umarum bir an önce geçer.

Cok gecmis olsun. Benim bildigim sut balik zehirleme yapmiyor. Mayali olunca yapiyor; kefir, yogurt, ayran gibi. Sizin kiziniz alerjik belki baska bir durum vardir bilemedim. Neyse ki zehirlememis. Simdi iyidir insallah. Cok gecmis olsun

Canım balık bayatsa anca süt ürünleri etkiler bence de denk gelmiş şuan acayip bi salgın var ve özellikle çocukları olanlar BETA STREP A diye bi bakteri varmış aşırı bir salgın söz konusuymus dikkat edin dr a gittiğinizde mutlaka bu hastalikla ilgili test isteyin boğaz ağrısı+ateş+vücutta döküntüler oluyormuş. Normal soğuk algınlığı ile karıştırılıyormus tek çözümü penisilin ve ileri safhaları çocuklar için çok zorlayıcı olabiliyormuş. Çok olumsuz şeyler duydum bu bakteri ile ilgili yeri gelmişken söylemeden geçemedim

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-25-08-39-23-403_com.instagram.android.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 40
Çok geçmiş olsun canım deniz balıklarına alerjisi var ve deniz balıgı yedik demişsin ya, ben balıktan dolayı olabileceğini düşündüm sonrasındaki sütlü karışımdan dolayı değil. taze oldugu sürece süt ürünleri zehirleme yapmıyor bildigim kadarıyla, yani ben balıktan şüphelendim. dolven in de yan etkileri arasında alerjik reaksiyon var, belki etkileşim yapmıs olabilir. ateşi düşmezse istersen yine bir doktora göster, belki bunlarla hiç ilgisi yoktur bir salgın hastalık olabilir

Her şeyi düşündüm de bu ihtimal hiç aklıma gelmedi desem sabaha karşı saat 6.30 gibi ateş düşürücü verdim ateşi hop 36 seviyelerine hemen indi. Kendimi o kadar suçlu hissettim mi

Günaydın kızlar. Sizlere bir şey danışmak istiyorum. gebelik şekerim var. Diyetle ilerlemeye çalışıyorum . Ama kızlar açlık şekerim hep yüksek çıkıyor. Örnek vereyim dünden. Dün sabah tokluk , öğlen tokluk şekerlerim normal çıktı. Akşam menümde mercimek yemeği ve yoğurt vardı. Baklagilin şeker yükselttiğini bildiğimden ekmek vs başka bir şey yemedim. Mercimeğin porsiyonu da biraz fazla kaçtı. Haliyle akşam şekerim yüksek çıktı. Gece ara öğünü olarak saat 22.00 civarı sarı leblebi yedim iki avuç kadar. Başka bir şey yemedim sonrasında. Bu sabah açlık şekerim yine 112 çıktı. Anlamadım ben nerede hata olduğunu.

Nev Esentepe Gökçe Nur Öztürk. Ben de yeni başladım kendisine. Ama çok tatlı bir kadın. Genç olması başta acaba dedirtti ama kızımla muayene sırasındaki iletişimi , ilgisi hoşuma gitti. Doktorla konuşup merak ettiklerini rahatlıkla sorabiliyorsun en azından.

Cok gecmis olsun. Benim bildigim sut balik zehirleme yapmiyor. Mayali olunca yapiyor; kefir, yogurt, ayran gibi. Sizin kiziniz alerjik belki baska bir durum vardir bilemedim. Neyse ki zehirlememis. Simdi iyidir insallah. Cok gecmis olsun
Hiç hayatımda zehirlenmedigim ve yanımda yakınımda zehirlenen biri olmadığı için nasıl olduğunu da bilmiyorum ki internnette okuduklarımı bir anlatsammm neler çıktı karşıma neler

Çok gecmis olsun ama kizinin balik ve sut ikilisi ile alakali bir durum degil. Ben.oldu bitti balik vermissim sutte veririm yogurtta veririm oyle bir algi var ama balik yiyildiginde sut, yogurt zehirleme yapmsz.Balik bayatsa zehirlenme olur.Ayrica cocuklarda salgin var ates, kusma. Oglum 2 gun once gece ateslendi 2 geceydi uyuyamadim dogru duzgun. Ilk gece o da az biraz kustu.

Son düzenleme:
Kuzum yok uyku sersemi araya vurgul koymadım sanirim, deniz balığına alerjisi var o yüzden kiz tatlı su balığı yedi biz tuzlu su balığı. Gerçi tadına felan bakıyoruz her yediğinin her ihtimale karşı. Bugün de annem dedi aksam geçerken parkı gördü çok istedi, bizde biraz parkta vakit gecirdik hava çok soğuktu, kaydı sallandı. Acaba popodan usutmus olmasın midesini dedi. Sabah 6 da ateş düşürücü verdim düştü şuan 36.3 civarı. Ama iştah 0. En ufak lokmada ogurmeye basliyor.Bende zorlamadim. Doktorundan haber bekliyorum bakalım..

Kuzum bu aralar hasta değil, vucutta döküntü vs de yok. Ateş bir anda başlamıştı bakalım belkide ben çok evham yaptim bilmiyorum ama çok suçlu hissettim kendimi anlatamam.

Ya hani hep diyorlarya balıkla süt ürünleri tüketilemez diye
Çocuklar hasta olmasın ya, çok üzülüyorum cidden...

Evime geldim canım burda dinleniyorum. Benim kız doğum pozisyonundan ters dönmüş. Trip attı bize gelmiyorum dedi perşembe buradaki doktoruma tekrar gideceğim canım. Sizlerde durumlar nasıl?
İyi bari dursun yaramaz kız biraz daha bu ne acele
Kuzum bu aralar hasta değil, vucutta döküntü vs de yok. Ateş bir anda başlamıştı bakalım belkide ben çok evham yaptim bilmiyorum ama çok suçlu hissettim kendimi anlatamam.
Yok sen kendini suçlama canım cidden kovidden daha saçma bi ortam var şuan çocuklar mahvoldu muhtemelen balıkla hiç bi alakası bile yoktur

Teyzeler bu arada şu tatlılığımıza bakar mısınız eriyorummm Suyun fazla olmasının en güzel yanı çok net görüntüler alabiliyor olmamız dedi doktor :) Yalnız bu çocuk aynı ben
bunu yerim ben maşallah ama sana ya nasılda net bir foto tam olarak yakışıklı diyebiliriz
Pişirip mi koyuluyor saydıkların
canım börek, köfte, mantı, sarmayı pişirmeden, kurabiye türlerini istersen pişirip buzluk kaplarına koyabilirsin koku olmasın diye buzdolabı poşetine koku siniyor çünkü istersen de hamurlarını hazırlayıp streçleyip istediğin zaman çıkarıp şekil verip pişirebilirsin ikisini de yapıyorum ben.
canım benimde 5 yıl oldu kızımda nst ye gittiğimde düzenli sancı doğuma kadar hiç çıkmadı bunda cuma günü gireceğim ilk kez ama doğumum olmadan önceki gece sancılarım belden vurmaya başladı sabaha kadar evde kaldım sancı sıklığı 5 dk ya düştüğünde hastaneye gittiğimde düzenli sancıları o zaman gördüm ilk ama benim suyum vs gelmediği için ilk doğumda hemen olmadığı için sancımı evde çekmek istedim bunda da kasılmalarım başladı ama hiç nst ye girmediğim için acaba gitsem sancı çıkar mı emin değilim. bu kısmı hatırlamıyorum kızımdan
maşallah canım iyi kilo almış inşallah dediğin gibi diyetle halledersiniz stres yapma stres en büyük etken sağlıcakla zamanında gelsin minik kuzucuk
Kızlar merhaba nstye kaçıncı haftada girdiniz acaba ben şuan 32deyim perşembe günü randevum var ama bir garip kasılmalar mı oluyor bebek mi gerdiriyor kasılma nasıl bişey ilk çocuk diye anlayamıyorum
canım 32 de gittiğimde bir sonraki randevuda nst ye girip gel dedi doktor 35 de çağırdı beni. kasılma gerilme toparlanma hepsini yaklaşık 3-4 haftadır yaşıyorum canım henüz nst ye girmedim ama .
Kızlar 31+6 oldum bugun bebegin hareketleri eskisine göre daha az ama daha hissedilir normal mi acaba
canım büyüdükleri ve alanları daraldığı için daha az hareket ediyorlar ama daha sert ve gergin oluyorlar.
çok geçmiş olsun canım ama bence balık ve süt ile alakası yok gibi. benim de 4 yaşında kızım var cuma akşamından bu yana ateş var ateş düşürücüyü verince hemen düşüyor ateş 2 kere de kustu 1 gün arayla doktora götürdük boğazlar kızarmış o yüzden dedi salgın varmış inatçı ateş olmaması önemli inşallah en kısa sürede toparlanır. Annelik çok zor gerçekten

Hello kızlar , şimdi kontrolden çıktık 1900gr olmuş bebik, her şey yolunda.
Dün şarküteride keşfettim diyabetliler için şekersiz çikolatalar varmış meğerse ben bilmiyordum, tatlı krizlerim için çok iyi oldu, yemekten sonra yedim şekerimi de yükseltmedi gerçekten. Sizin de bildiğiniz beğendiğiniz marka varsa tavsiye alırım. Bi zararı yoktur değil mi bunların?

Kızlar merhaba nstye kaçıncı haftada girdiniz acaba ben şuan 32deyim perşembe günü randevum var ama bir garip kasılmalar mı oluyor bebek mi gerdiriyor kasılma nasıl bişey ilk çocuk diye anlayamıyorum
Ben bugün girdim ilk defa. Belden kasıklara doğru oluyorsa ağrı ve bebek sertlesiyorsa sancı olabilir
Bu bir salgın olabilir mi, benim oğlumda hiç birşeyi yokken sabah 39 derece ateş ile uyandı. Mide bulantısı vs vardı. 41 e kadar çıktı ateşi boğazda ya da kulakta hiç bir şey yok.

canım benim de dogumda suyum geldi sancım basladı sıklıkla belden vuran bir ağrı onu biliyorum. bazı arkadaslar yazdı nst de sancı cıktı doktor ilaç verdi diye. benim de karnımda kasılmalar oluyor bazen kasık agrılarım oluyor ama bunlar herhalde sancı olarak cıkmaz nst.de, plasentanın konumundan dolayı endişeliyim her kontrolde doktor kanama olabilir diye uyarıyor, oğluşum sezaryen tarihini beklesin istiyorum da ondan merak ettim, çok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…