Kızlar saçma sapan bir gece yaşıyorum. Yani bir yanım kendime aşırı kızıyor bir yanım daha çok kızıyor. tüm gece resmen kirpik üstüne kirpik koymadım hala da öyle. Neyse akşam kıza balık yedirdik. Deniz baliklarina alerjisi var diye tatlı su yiyebiliyor sadece bizde Deniz balığı yedik. Saat kaç gibi diyim 7.5-8.00 gibi. Sonra gece uyumadan acıktı gece maması yaptım. (Pirinç unu,süt, muz, badem vs) ben unuttum balık yediğimizi yaparken de yedirirken de. Neyse Kız yedi uyudu, yarım saat sonra kalktı başladı kusmaya
o zaman benim çanlar devreye girdi nasıl balık üstüne süt verirsin diye. Sonra da ateşi yükseldi. 37.5-38.5 atası düşüp yükseliyor aniden. Yatmadan önce birde dışım ağrıyor dedi diye dolven vermiştim tabi onu da kusunca pes pese ilac veremedim. Başında nöbet tutuyorum halen
çocukta telef oldu bende telef oldum. İkinciye kussaydi hastaneye gidecektik ama yok, kalkıp kaç defa şu icti vs. Sadece ateş var. Birde idrari koyu yaptı bayağı. Zehirlenme danışma hattını aradım emin olamadım diye ordan da ikisi birleşip zehirlemez dedi ama ateş için bir şey diyemedi idrar koyuluğu için kustugu için vucutta su azalmıştır bol bol su içsin dedi. Tekrarı almadığı için hastaneye gitmedik bir yanım aşırı panik bir şey olacak korkusu, diğer yanım gayet sakin ama içim hiç rahat değil