2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
size de cok geçmiş olsun canım, çocuklar hasta olmasın gercekten

Maşallah bebişe yok valla hiç araştırmadım canım bi bildiğim züber ve fellas lar var onda da meyve şekeri mevcut ama rafineri kadar zararlı değil tabi. Ben canım isteyince direk yiyorum cikolata tatli vs. Mesela iki gündür san sebastian çekiyor canım bugün eşim alacak yicem zaten nadir yiyorum o yüzden çok kısıtlamadim kendimi

Gecmis olsun,simdi nasil oldu kizin? Benim kizda daha once balik yedigimizin sabahi kusmustu cok korkmustum ama devami gelmemisti.
Cok tesekkur ederim,bakayim doktorun yorumlarina.

Bizimkilerde yıkıyor su ile yani hiç beklediklerini görmedim

Benimde kuyruk sokumum da ağrı oluyor. Benimde karnım aşağı inmiş artık farkediyorum midemin orası boş çünkü. Belimde ağrıyor

Mutlaka hatırlatın doktorunuza canım

size de cok geçmiş olsun canım, çocuklar hasta olmasın gercekten
sağol canım amin inşallah
Benimde kuyruk sokumum da ağrı oluyor. Benimde karnım aşağı inmiş artık farkediyorum midemin orası boş çünkü. Belimde ağrıyor
aynı canım aşağıya indikçe bel ağrımda arttı gibi ayakta uzun süre kalınca oturduğum yerden kalkamıyorum kitleniyor sanki kuyruk sokumum az kaldı dayanmaya devam

Merhaba kizlar,rutin gebelik kan baktirmistim,trigliserit cok yuksek cikmis,doktoruma yazdim ama donmedi daha,boyle bir durum yasayan var mi?

Bizim bebişler ne zaman aşağı iner acaba Artık tepiklerden nefesim kesiliyor Resmen dövüyor beni

Kadın pozitifse eş negatif olsa bile sorun olmuyor canım. Belki ondan gerek duymamıştır. Yine de içine sinmiyorsa sorarsın doktoruna.

Teşekkür ederim inşallah 6 hafta hemen geçer izne ayrılırsın izne boşluğa düştüm şuanda bende bir tuaf hissediyorum
İnşallah valla.. Bacaklarım sırtım her yerim ağrıyor şimdiden ve çok yoruluyorum. Hiç boşuğa falan düşme, keyfini çıkar :) miiss

Çok geçmiş olsuunn İnşallah şimdi daha iyi olmuştur yavrucak
Zehirlenme olduğunu sanmıyorum ben de canım. Oğlum da balıkla hep süt içer. Balık bayatsa her türlü zehirler. Sütle yoğurtla ilgili değildir zaten. Tazeyse de zaten sorun yok. Hem ateş falan da olmuş. Zehirlenmede ateş olmaz normalde diye biliyorum. Başka bir şey oldu herhalde.. Belki üşütmüştür dediğin gibi canım. İnşallah geçer hemen.

sağol canım amin inşallah

aynı canım aşağıya indikçe bel ağrımda arttı gibi ayakta uzun süre kalınca oturduğum yerden kalkamıyorum kitleniyor sanki kuyruk sokumum az kaldı dayanmaya devam
Evet ya bazen kıpırdayamıyorum acısından sanki kitleniyor orası evet çok az kaldı sabredelim az daha

Geçmiş olsun canım, Allah affetsin ben de balık yediğim de hiç mutlu değilim. Çoğunlukla midem bulanır. Şimdi daha iyi sanırım, geçmiş gitmiş olsun

Kızlar çok şükür şeker hastalığım çıkmadıı Gliko Hemoglabin 3 ayın ortalaması 4,5 geldi. Açlık 100 tokluk 154 çıktı Beslenmemi düzene koyarak bu rakamları indireceğim inşallah. Bu arada idrarda yine enfeksiyon çıktı, lökosit (++) :/ monurol şase verdi doktor. Bir de b12 baya azalmış 5 tane ampul verdi sağlık ocağında iğne olarak yaptıracağım. Diyabet çıkmadı ya aşırı rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…