size de cok geçmiş olsun canım, çocuklar hasta olmasın gercektençok geçmiş olsun canım ama bence balık ve süt ile alakası yok gibi. benim de 4 yaşında kızım var cuma akşamından bu yana ateş var ateş düşürücüyü verince hemen düşüyor ateş 2 kere de kustu 1 gün arayla doktora götürdük boğazlar kızarmış o yüzden dedi salgın varmış inatçı ateş olmaması önemli inşallah en kısa sürede toparlanır. Annelik çok zor gerçekten
Maşallah bebişeHello kızlar , şimdi kontrolden çıktık 1900gr olmuş bebik, her şey yolunda.
Dün şarküteride keşfettim diyabetliler için şekersiz çikolatalar varmış meğerse ben bilmiyordum, tatlı krizlerim için çok iyi oldu, yemekten sonra yedim şekerimi de yükseltmedi gerçekten. Sizin de bildiğiniz beğendiğiniz marka varsa tavsiye alırım. Bi zararı yoktur değil mi bunların? Eki Görüntüle 3197033 Eki Görüntüle 3197034 Eki Görüntüle 3197035
Gecmis olsun,simdi nasil oldu kizin? Benim kizda daha once balik yedigimizin sabahi kusmustu cok korkmustum ama devami gelmemisti.Kızlar saçma sapan bir gece yaşıyorum. Yani bir yanım kendime aşırı kızıyor bir yanım daha çok kızıyor. tüm gece resmen kirpik üstüne kirpik koymadım hala da öyle. Neyse akşam kıza balık yedirdik. Deniz baliklarina alerjisi var diye tatlı su yiyebiliyor sadece bizde Deniz balığı yedik. Saat kaç gibi diyim 7.5-8.00 gibi. Sonra gece uyumadan acıktı gece maması yaptım. (Pirinç unu,süt, muz, badem vs) ben unuttum balık yediğimizi yaparken de yedirirken de. Neyse Kız yedi uyudu, yarım saat sonra kalktı başladı kusmayao zaman benim çanlar devreye girdi nasıl balık üstüne süt verirsin diye. Sonra da ateşi yükseldi. 37.5-38.5 atası düşüp yükseliyor aniden. Yatmadan önce birde dışım ağrıyor dedi diye dolven vermiştim tabi onu da kusunca pes pese ilac veremedim. Başında nöbet tutuyorum halen çocukta telef oldu bende telef oldum. İkinciye kussaydi hastaneye gidecektik ama yok, kalkıp kaç defa şu icti vs. Sadece ateş var. Birde idrari koyu yaptı bayağı. Zehirlenme danışma hattını aradım emin olamadım diye ordan da ikisi birleşip zehirlemez dedi ama ateş için bir şey diyemedi idrar koyuluğu için kustugu için vucutta su azalmıştır bol bol su içsin dedi. Tekrarı almadığı için hastaneye gitmedik bir yanım aşırı panik bir şey olacak korkusu, diğer yanım gayet sakin ama içim hiç rahat değil
Cok tesekkur ederim,bakayim doktorun yorumlarina.Nev Esentepe Gökçe Nur Öztürk. Ben de yeni başladım kendisine. Ama çok tatlı bir kadın. Genç olması başta acaba dedirtti ama kızımla muayene sırasındaki iletişimi , ilgisi hoşuma gitti. Doktorla konuşup merak ettiklerini rahatlıkla sorabiliyorsun en azından.
Bizimkilerde yıkıyor su ile yani hiç beklediklerini görmedimCanim 24 saat sonra su ile yikiyorsun. Evet onlar hurafe. Gobek de kizimda 5 gunde dustu. 10-15 gunde dusen hic duymadim. Max 7 gun. Yikayinca gobegi guzelce kurulayip alkol fisfisi oluyor, onu sikiyoraun zaten, hemen dusuyor ve temiz oluyor. Valla yikanmazsa cocuk bence enfeksiyon kapar. Zaten lohusa terlemesi, bebegin hastaneden getirdikleri, zaten dogmus yikanmamis... Yani dusunemiyirum.
Benimde kuyruk sokumum da ağrı oluyor. Benimde karnım aşağı inmiş artık farkediyorum midemin orası boş çünkü. Belimde ağrıyoray sorma hiç bel ağrım falan olmazdı sadece kuyruk sokumu ağrısı vardı şimdi her yerlerim ağrıyor birde her gören karnın inmiş bayağı diyor sizde durum ne hakikaten bakınca midemin altı boşaldı gibi erken mi karın inmesi için emin de değilimerkenden gelmese bari korkutuyor beni
Mutlaka hatırlatın doktorunuza canımKızlar merhaba benim bugün kontrolüm vardı 33. Haftadayım çok şükür kontrol güzel geçti ama bize kan uyuşmazlığı kesti yapılmadı soracaktım unutmuşum 2 hafta sonra gideceğim tekrardan acaba doktor ekrandan kan gruplarımızı falan görüyorda mı bir şey demiyor illa hatırlatmam mı lazım özele gidiyorum bir de bilemedim kafam karıştı
ben pozitifim eşim negatif bizde diğer kontrolde hatırlatacağım mutlaka
sağol canım amin inşallahsize de cok geçmiş olsun canım, çocuklar hasta olmasın gercekten
aynı canım aşağıya indikçe bel ağrımda arttı gibi ayakta uzun süre kalınca oturduğum yerden kalkamıyorum kitleniyor sanki kuyruk sokumumBenimde kuyruk sokumum da ağrı oluyor. Benimde karnım aşağı inmiş artık farkediyorum midemin orası boş çünkü. Belimde ağrıyor
Kadın pozitifse eş negatif olsa bile sorun olmuyor canım. Belki ondan gerek duymamıştır. Yine de içine sinmiyorsa sorarsın doktoruna.Kızlar merhaba benim bugün kontrolüm vardı 33. Haftadayım çok şükür kontrol güzel geçti ama bize kan uyuşmazlığı kesti yapılmadı soracaktım unutmuşum 2 hafta sonra gideceğim tekrardan acaba doktor ekrandan kan gruplarımızı falan görüyorda mı bir şey demiyor illa hatırlatmam mı lazım özele gidiyorum bir de bilemedim kafam karıştı
ben pozitifim eşim negatif bizde diğer kontrolde hatırlatacağım mutlaka
İnşallah valla.. Bacaklarım sırtım her yerim ağrıyor şimdiden ve çok yoruluyorum. Hiç boşuğa falan düşme, keyfini çıkar :) miissTeşekkür ederim inşallah 6 hafta hemen geçer izne ayrılırsın izne boşluğa düştüm şuanda bende bir tuaf hissediyorum
Çok geçmiş olsuunnKızlar saçma sapan bir gece yaşıyorum. Yani bir yanım kendime aşırı kızıyor bir yanım daha çok kızıyor. tüm gece resmen kirpik üstüne kirpik koymadım hala da öyle. Neyse akşam kıza balık yedirdik. Deniz baliklarina alerjisi var diye tatlı su yiyebiliyor sadece bizde Deniz balığı yedik. Saat kaç gibi diyim 7.5-8.00 gibi. Sonra gece uyumadan acıktı gece maması yaptım. (Pirinç unu,süt, muz, badem vs) ben unuttum balık yediğimizi yaparken de yedirirken de. Neyse Kız yedi uyudu, yarım saat sonra kalktı başladı kusmayao zaman benim çanlar devreye girdi nasıl balık üstüne süt verirsin diye. Sonra da ateşi yükseldi. 37.5-38.5 atası düşüp yükseliyor aniden. Yatmadan önce birde dışım ağrıyor dedi diye dolven vermiştim tabi onu da kusunca pes pese ilac veremedim. Başında nöbet tutuyorum halen çocukta telef oldu bende telef oldum. İkinciye kussaydi hastaneye gidecektik ama yok, kalkıp kaç defa şu icti vs. Sadece ateş var. Birde idrari koyu yaptı bayağı. Zehirlenme danışma hattını aradım emin olamadım diye ordan da ikisi birleşip zehirlemez dedi ama ateş için bir şey diyemedi idrar koyuluğu için kustugu için vucutta su azalmıştır bol bol su içsin dedi. Tekrarı almadığı için hastaneye gitmedik bir yanım aşırı panik bir şey olacak korkusu, diğer yanım gayet sakin ama içim hiç rahat değil
Yaa sorma kaburgalarıma çok baskı yapıyor bazen nefes alamıyor gibi hissediyorum. Bazen de otururken öne doğru gidemiyorum mesela. Neyse az kaldı sabırrrBizim bebişler ne zaman aşağı iner acabaArtık tepiklerden nefesim kesiliyor Resmen dövüyor beni
Evet ya bazen kıpırdayamıyorum acısından sanki kitleniyor orasısağol canım amin inşallah
aynı canım aşağıya indikçe bel ağrımda arttı gibi ayakta uzun süre kalınca oturduğum yerden kalkamıyorum kitleniyor sanki kuyruk sokumumaz kaldı dayanmaya devam
gebelikte normal benim doktor kolestrol baktırmıyor zaten yüksek çıkacak diyeMerhaba kizlar,rutin gebelik kan baktirmistim,trigliserit cok yuksek cikmis,doktoruma yazdim ama donmedi daha,boyle bir durum yasayan var mi?
almadım ben de bakıyorum alan varsa paylaşsınKızlar dönence aldınız mı park yatak icin memnun kaldığınız marka varsa önerebilir misiniiiz
Kızlar saçma sapan bir gece yaşıyorum. Yani bir yanım kendime aşırı kızıyor bir yanım daha çok kızıyor. tüm gece resmen kirpik üstüne kirpik koymadım hala da öyle. Neyse akşam kıza balık yedirdik. Deniz baliklarina alerjisi var diye tatlı su yiyebiliyor sadece bizde Deniz balığı yedik. Saat kaç gibi diyim 7.5-8.00 gibi. Sonra gece uyumadan acıktı gece maması yaptım. (Pirinç unu,süt, muz, badem vs) ben unuttum balık yediğimizi yaparken de yedirirken de. Neyse Kız yedi uyudu, yarım saat sonra kalktı başladı kusmayao zaman benim çanlar devreye girdi nasıl balık üstüne süt verirsin diye. Sonra da ateşi yükseldi. 37.5-38.5 atası düşüp yükseliyor aniden. Yatmadan önce birde dışım ağrıyor dedi diye dolven vermiştim tabi onu da kusunca pes pese ilac veremedim. Başında nöbet tutuyorum halen çocukta telef oldu bende telef oldum. İkinciye kussaydi hastaneye gidecektik ama yok, kalkıp kaç defa şu icti vs. Sadece ateş var. Birde idrari koyu yaptı bayağı. Zehirlenme danışma hattını aradım emin olamadım diye ordan da ikisi birleşip zehirlemez dedi ama ateş için bir şey diyemedi idrar koyuluğu için kustugu için vucutta su azalmıştır bol bol su içsin dedi. Tekrarı almadığı için hastaneye gitmedik bir yanım aşırı panik bir şey olacak korkusu, diğer yanım gayet sakin ama içim hiç rahat değil
Fisher pricea 800 TL bayılmak istemeyenleralmadım ben de bakıyorum alan varsa paylaşsın