- 3 Eylül 2020
- 598
- 1.626
ıhlamur, nane içebilirsiniz hem rahatlatır. ben ara öğün olarak kefir + meyve yapıyorum mesela. kahve içersem sütlü içiyorum.Kızlar ya siz neler içiyorsunuz gün içinde ? benim çalışma ortamımda çay kahva çok gelip gidiyor, çok açık içsem de çok içiyorum gibi yerine neler koyabilirim bana biraz öneri verseniz...en güzeli su tabi ama sürekli su da içilmiyor..
Canım benim hamilelikte vazgeçemediğim tek şey çay sanırım günde 8 bardak içiyorum bazen suyu da 3-3.5 litre arası içiyorum. Diyorum zaten çocuğum ilk çay isteyecek galibasu 2.5 litreyi geçiyorumdur canım çok içiyorum....yine de azaltayım ben hepinizden çok içtiğim kesin :/
Bi kültür baktır canım bi de bakterinin çeşidi önemli ama üreme yoksa sorun olacağını sanmıyorumKultur bakmadim canim sadece idrar vermistim,muhtemelen kultur de isteyecektir
Anladım canım Allah kolaylık versin inşallah içinize sinen bi yer bulursunuz hemencanım texas houston'a gidiyoruz....doktoru kliniği ayarladık ama kalacak yeri gidince bakacağız, buradan uzun süreli kiralamak sıkıntı çünkü gittiğimizde istediğimiz gibi çıkmazsa sıkıntı yaşarız diye düşündük...görüp kiralayacağız...o zamana kadar 15 gün apart/otel tarzı bir yerlerde kalacağız.
ooo senin çok iyiymiş hiç çay kahve yok nerdeyse, bana günde 6 kupa çay 2-3 kupa kahve geliyor düşün....bazen yoğunluktan farkına varmıyorum çok içiyorum içmemem lazım....çok açık getiriyorlar ama olsun sonuçta içerik çay/kahve...
Doktora sorduk kultur istememis,bir tane şase yazmis,gebelikte bakteri cok sık karsilasilan bir durum demis.Bakalim iicm rahat etmezse kultur de baktirirmBi kültür baktır canım bi de bakterinin çeşidi önemli ama üreme yoksa sorun olacağını sanmıyorum
Anladım canım Allah kolaylık versin inşallah içinize sinen bi yer bulursunuz hemen
Oyy maşallah senin baya sirkülasyon varmışKan değerlerine etki ediyor mu nasıl?
Evet benim dr da ona gayet normal üreme yoksa sorun yok dedi ilaç falan vermediDoktora sorduk kultur istememis,bir tane şase yazmis,gebelikte bakteri cok sık karsilasilan bir durum demis.Bakalim iicm rahat etmezse kultur de baktirirm
Hakkınızda hayırlısı olsun canımmerhaba sevgili hamilelik yoldaşlarım
bugün kontrolüm vardı . rahim ağzımı , bebekleri şu an sadece serklajım tutuyor 7 mm kalmış rahim ağzım. doktorum ciğer geliştiriciyi verdi artık bugün ilk ikiyi oldum yarın da diğer iki dozunu olacağım. eğer önümüzdeki 2 hafta bir sorun olmazsa 34-35 hafta arasında bir kontrole daha gideceğim ve duruma göre artık gün kararlaştıracağız inşallah36-37 leri görebileceğini pek sanmıyorum dedi. doğum çantam aceleye gelmişti şimdi detaylıca baştan hazırlayıp bekleyeceğiz artık. inşallah bi 2 hafta daha dururlar da küveze çok ihtiyacımız kalmaz
İnsallah her şey çok yolunda gider canım bebislerin kilosu ne kadar? Sağlıkla doğup sağlıkla evlerine giderler umarımmerhaba sevgili hamilelik yoldaşlarım
bugün kontrolüm vardı . rahim ağzımı , bebekleri şu an sadece serklajım tutuyor 7 mm kalmış rahim ağzım. doktorum ciğer geliştiriciyi verdi artık bugün ilk ikiyi oldum yarın da diğer iki dozunu olacağım. eğer önümüzdeki 2 hafta bir sorun olmazsa 34-35 hafta arasında bir kontrole daha gideceğim ve duruma göre artık gün kararlaştıracağız inşallah36-37 leri görebileceğini pek sanmıyorum dedi. doğum çantam aceleye gelmişti şimdi detaylıca baştan hazırlayıp bekleyeceğiz artık. inşallah bi 2 hafta daha dururlar da küveze çok ihtiyacımız kalmaz
Hayırlısı olsun canım. İnşallah gönlüne göre olur. Küveze hiç girmezler inşallah. Kiloları nasıl ?merhaba sevgili hamilelik yoldaşlarım
ayy amin inşallahHakkınızda hayırlısı olsun canımÇok şükür bu haftalara geldiniz inşallah bebişlerin de sağlıkli bi şekilde doğacak
amin canım inşallahİnsallah her şey çok yolunda gider canım bebislerin kilosu ne kadar? Sağlıkla doğup sağlıkla evlerine giderler umarım
doktorun senin biraz geç kaldı bu şeker mevzusunda yaKızlar kontrolden çıktım nst normal çıktı. Ama doktor şeker ölçümlerimin sonuçlarını pek beğenmedi, dahiliyeye yönlendirdi. Bugün tok karnına geldiğim için yarın aç karnına gidip detaylı bir test vereceğim. Umarım iyi çıkar sonuçlar bana dua edin
amin canım hepimize sağlıklı kavuşmalar nasip olsunHayırlısı olsun canım. İnşallah gönlüne göre olur. Küveze hiç girmezler inşallah. Kiloları nasıl ?
Benim de bir yüksek tansiyona bakıyor doğum olayı. Tansiyonum yükselirse doktorum almak zorunda kalacak. Şeker ve protein kaçağı var. Valizlerimi, acil durum çantamı hazırladım. Doğum iznim de başlamadı ama sağolsun amirim çok zorlandığımı görünce evden çalış dedi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
eski doktorumla sohbetimiz iyiydi hepsini aldım merak etme için tertemiz demisti
Kızım ilk doğduğunda kimseye vermek istememistim o benim diyerek dile kolay o kadar hafta taşı et sadece sana ait olsun sonra ortaya çıkınca herkes almak istiyordu ay ne sinir olmuştum o zamanlarda yeniden karnıma sokasım gelmişti hep. Bak şimdi de sinirlendim
Masallah minnoslaraayy amin inşallahhepimize o güzel günleri görmek nasip olsun
amin canım inşallahbiri 1790 diğeri 1840 gram ölçüldü bugün. ikiz standartlarına göre normaliz
Kesinlikle öyle canım çok pis bu huyumdan nefret ediyorum her şeyden tiksiniyorum yemek yerken bile didikliyorum bişi çıkar mı diye. Birisi bişey yapsa yemiyorum. Kendi kardeşimin bile tırnakları uzun diye ne yapsa yemiyorum. Midem bulanıyor evde annemler olsa bile yemeği ben yapmak istiyorum mutfakta temizliği onlar yapabilir ana mutfak kırmızı çizgim. Bunu nasıl aşacağım hiç bilmiyorum.Eyvah eyvah fena kombinasyonmuş canım
Bende her şey serbest ne bulduysam yedim 4,5 aydan sonra başladım ben bu kiloları almaya 3 haftam kaldı doğuma o zamana kadar da 7 kg daha alırım herhalde kızımda 30 kg almıştım ablam da oğlunda 40 kg almıştı diğer kardeşim 27 biz ailece fazla kilo alıyoruz kilodan ziya da ödem çok oluyor bizde mesela doğumdan hemen sonra fazlasıyla veriyoruz ben 2 ayda bir eki kilomun altına düştüm ablam 43 kg dı 83 kg oldu 1 sene ye kalmadı bile 42 kg oldu. Valla içim gidiyor az kilo alanlara ondan bile şikayetçi oluyorsunuz ben öleyim o zamanHahaha cnm ben en az 5-6 kilo almışımdır diye düşünüyordum da almamışımkızımda benim gluten alerjisi var diye evde glutenli hiçbir şey yok. Yaptığım hersey de ona uygun yediklerim felan sanırım onla çok alakası var
Ben de balon gibi sönmüştüm sanki göbeğim komple gitmişti zamanla da sıkılaştı. Çok iğrenç görüntüsü oluyot göbeğin ilk doğum sonrasıAy ben doğumdan sonra o karın şişliği var ya hani kalan, doktora demiştim icerde başka bebek yok dimi unutmadınız diyebebek yok ama bebek var gibi siskindi karnım gerçi rahim ufalmaya toparlanmaya başlayınca eski haline doğru dönüş yapıyor ama yine de ilk hali beni endiselendirmisti birde doğumun olduğu ilk gece uyurken tekme vs olmayınca hep yataktan sıçramastim neden tekme atmıyor diye