2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
O zaman büyük ihtimalle sende de ödem fazla oluyor canım. Her gün 1 tane soda için diyorlar ödemi atmak için öyle yapmaya başladım 3 gündür her gün içiyorum.

Kızlar vajinal kaşıntı yaşayan var mı? Göbeğimin hemen altında egzama gibi ufak lekeler cıkmıs asırı kasınıyor ama dokunamıyorum vajinam da aynı sekilde bu durumda olan ya da yasayan var mı?
Kaşıntı yaşayan arkadaşlar oldu ama lekelenme falan duymadım hiç bence bunh doktoruna danışman çok iyi olur. Geçmiş olsun

Evet bayağı kısalmış ama çok şükür ki bu günlere sağlıkla gelebildin canım. 2 hafta daha da dayanırsa inşallah çok güzel olacak. Ama sen mümkün oldukça kalkma yerinden hep uzan bu zaman çok riskli artık bebekte ağır. Yer çekimini düşün diyordu benim doktorum da. Aşağıya baskı yaptıkça kısalmayı hızlandırır. Sağlıkla gelsinler inşallah minnoşlar

Geçen hafta bana da aynısını söyledi, ya çalışabilir ya istirahat raporu ikisinden birini yazabilirim dedi

Reactions: Cmz
Kızlar benim t4 değerim hep alt değerin çok az altında oluyor bu normal mi acaba mesela alt sınır 0.93 benim değerim 0.92. Geçen kan verdiğimde de aynıydı
İlerleyen haftalarda t4 dusuyor sanirim,benim de oyle,ilk gebeligimde de oyleydi, bu durum hic sorun olarak gorulmedi.

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım

Benzer haftalarda ikiz bebişlerimizi bekliyoruz. Umarım 2 hafta daha dururlar ama durmazlarsa da korkma sakın. Bu hafta kontrolümde doktorum artık rahat ol dedi bana. Erken gelseler de iyi olurlar :)

Degerin gayet iyi canim. Ben tsh icin ilac kullaniyorum ordan biliyorum.

ayy amin inşallah hepimize o güzel günleri görmek nasip olsun

amin canım inşallah biri 1790 diğeri 1840 gram ölçüldü bugün. ikiz standartlarına göre normaliz
Ben 1500 kg ikiz kardeşim de 2000 kg doğmuş küvez falan nerde o zaman. Ertesi gün çıkmışız hiç bir sıkıntı da yaşamamışız şu ana kadar hatta annem diyor en rahat dizi büyüttüm hiç hastalanmadınız kolay kolay hasta olup doktor yüzü görmüyordunuz dedi. Onlarda sağlıkla doğacaklardır canım inşallah merak etme

Sizde durumlar nasıl arkadaşlar hazırlıklar bitti mi?
Ben daha başlamadım ya, her şeyi aldım ama ne yıkadım ne yerleştirdim. İçimden bir ses acele etme deyip duruyor. Hiç huyum değildir bu kadar sakinlik ama niye moda giremiyorum bilmiyorum. Herhalde doğum zamanı panikleyeceğimi bildiğimden kendimi mi sakinleştiriyorum istemsiz, n'apıyorum bilmiyorum

Gerçekten sırf şu mavirenk yüzünden foruma giresim gelmiyor. Birisi bana mı yazmış başkasına mı anlamıyorum. Bu cırtlak renkleri seçen programcılara ne kadar ödeme yaptılar çok merak ediyorum. Hadi onlar yaptı bunlar nasıl beğenip onayladı körler mi anlamıyorum göz var hizan var. Midem bulanıyor ya cartlıyor resmen.

Valla o konuda ben de öyleyim hele şu yeni nesil protez tirnaklar falan öyle bi elden asla bişi yiyemem mesela

O şiş karın benim de cok moralimi bozmustu sanki 6 aylık hamile gibi bir karın, özellikle yazıyorum ki ilk dogumu olacak olanlar garipsemesin cok normal. belki sezaryende daha cok kalıyordur ama zamanla geçiyor tabi

ıhlamur ve kuşburnu çayı önerebilirim canım. suyu tek içemiyorsan icine meyve dilimleri koyabilirsin belki. ben de normalde çay kahve delisi olan biriyim tiksinti geldi, bir yandan da iyi oldu tabi oyle olması, en azından canım cekmiyor :)

Ben de öyleyim daha hazırlamadım valizimi hala a üşeniyorum 3 hafta kalmış doğuma. Aniden bişey olsa ne yapacağım bilmiyorum. Sanki daha aylar varmış gibi geliyor. Anlamadım ki ben de

Kızlar Nst ye her hafta girecek misiniz? Benim doktorum çıkmadan öyle söyledi ama çevremde kim duysa garipsiyor. Ben de muallakta kaldım.

Ben de öyleyim daha hazırlamadım valizimi hala a üşeniyorum 3 hafta kalmış doğuma. Aniden bişey olsa ne yapacağım bilmiyorum. Sanki daha aylar varmış gibi geliyor. Anlamadım ki ben de
İnşallah bebişlerimizde anaları gibi böyle rahat olur

Amin canım amiinn Maşallah hazırlamışsın da her şeyi.. Ben de çocukların odalarıyla, evin düzeni ile falan uğraşıyorum. Oğlanı yan odaya aldık. Oğlanın eski odasını ve mobilyaları kıza ayarlamaya çalışıyorum. Yan odadaki ıvır zıvırları bir yerelere tıkmak gerekti. Onun için hem oğlana hem bize baza aldım vs. Yerleştir et.. Taşınırcasına çalışmalar. Mavi beyaz mobilyalı erkek odasına biraz pembelikler katmak için süsler falan alıyorum Dün stickerlar aldım. Pembe mobilya boyası aldım Daha hastane çantası falan ortada yok, ben kapı süsü, abajur, halı, perde falan onlarla uğraşıyorum. Sanki kız doğunca anne bunla bu hiç uymamış diyecek
Bu hafta sonu bir şeyleri yıkayıp ütüleyeyim. Haftaya da artık hastane çantasını bitireyim diyorum ama.. Hadi inşallah..
Aynen ya bana da öyle geliyor nedense, sanki zamanı kapsüle koymuşlar zor geçiyor heralde hergün şu kadar gün kaldı diye saymaktan oluyor,.
Ay bana da çok hızlı geçiyor gibi geliyor, tam tersi. Sanırım daha hazırlıklar bitmedi diye Nasıl yetiştireceğim diye strese girdim. O da alınacak, bu da alınacak derken bir bakıyorum haftalar geçmiş. Ay inşallah yetişir yaa
Kizlar idrarda bakteri cikmis,boyle bir sey daha once hic yasamadim basina gelen bar mi
Enfeksiyon yani canım di mi? Çıkıyor onlardan bir kaç bir kaç :) Çok önemli değil. Doktor hamilelikte normal diyor, kaale almıyor pek. Belki biraz fazla ise şase veriyor.
Maşallah canım.. iyi durdular ama.. Daha da dururlar Allah'ın izniyle. 34-35 oldu mu zaten içini ferah tut. Küveze bile girmezler inşallah Allah sağlıkla mutlulukla kolaylıkla kavuşmak nasip etsin inşallah

Valla o konuda ben de öyleyim hele şu yeni nesil protez tirnaklar falan öyle bi elden asla bişi yiyemem mesela
Kesinlikle katılıyorum aşırı titiz değilim 7/24 bezle dolaşmıştım evde ama Wc kullanımı ve mutfak kullanımı için herkesin herşeyini yiyemem. Büyük ablam mutfakta iş yaparken bone takıyor saçları döküldüğü için. Elleriyle yapacağı bişi varsa eldiven takıyor rahatlıkla yiyorum biliyorum ki o da çok hijyenik ama ortanca ablam tırnakları uzun olduğundan tiksiniyorum hastenede doktorlar hep derdi vücudun en pis yeri tırnaklardır ne kadar temizlersen temizle arasına pislik kalıyor ve böyle yemek yapıyyorlar diyordu. Ama hastalar be getirse löp löp yiyorlardı ben ağzıma süremiyorum bana ne gelirse dağıtıyordum. Gerçekten sevmiyorum. Bu huyumu ne yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…