canım bence mutlaka koy....ben koymamıştım çok çektim ya
ememedi ben de emecek diye inat ettim göğüslerim yara oldu, 2 gün hastanenin 2. günü sağıp biberon aldırıp verdirdiler 2 gün açlıktan hastaneyi inletti yavrucak....kaşıklı şırınga ile falan olmuyor maalesef...sonra diğer arkadaşların dediği gibi önce emzir sonra biberon ver 1 aya biberon bile istemedi bizimki...çok az mama aldı genelde sağıp verdim göğüsüm toparlanana kadar da slikon meme ucu kullandım...şimdi yine götüreceğim. hatta gittiğim gibi hastane makinesi kiralayacağım onlar çok iyi çekiyor, mutlaka hemen sağmaya da başlarım benim sütümü çok artırmıştı...yani bu kez ben biberon sağma makinesi mama tam teşekküllü cevat kelle gibi gidecem
of katılıyorum, benim de en merak ettiğim şeylerden biri şu an bu doğunca emecek mi...ilk oğlum gibi olursa bu sefer hiç zorlamayacağım, sağıp direk vereceğim sütü süt olmazsa mama ilkinde bizim oğlan açlıktan 2 gün hastaneyi inletti biz uykusuz yorgun aynı şeyi yaşamak istemiyorum.
evet canım en güzeli emmeleri, ama her zaman planladığımız gibi başta gitmeyebiliyor...benimkine ilk hastanede biberon verdiklerinde ağlamıştım sinirlerim bozulmuştu, o zaman kafamda nasıl birşey varsa...bu sefer aç kalırsa kendim tıkıcam ağzına direk
ben zaten 3 aylık olmadan bebek işe döneceğim, mecbur sağarak besleyeceğiz çoğunlukla, başta da ne emse benden kar tabi
ben de sığamıyorum yalnız değilsin
canım ben de ilk gebelikte 14 kg almıştım şu an 18 kg aldım ve 31. hafta içindeyim daha da hızla ilerliyor gibiyim...yediğim de çok olsa gam yemeyeceğim valla anlamadım ben bu kilo işini...eşim ağır vasıta demeye başladı
dur bebişko ben daha 34te uçacam, benim aksiyon asıl oldan sonra başlıyor...