2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hanımlar merhabalar umarım herkes iyidir. Kısmet olursa ben de Mart annesi olacağım. ( Bizimki aceleci çıkmazsa ) Dr kontrolde iri bebek olacağını söyledi bebeğim için. Başı da çok önde gidiyor yaklaşık 5-6 hafta . Doğunca çok iri kafalı mı olacak diye düşünmeden edemiyorum. Suyumun da bebek kilosuna bağlı fazla olduğunu söyledi. Şeker yüklememde bir sıkıntı çıkmamıştı aynı şekilde üç aylık şekerime baktırdığımda da. Sadece gebelikten önce insülin direncin vardı hafiften. Moralimi bozmak istemiyorum ama çok mu şişman doğacak , çocuk diyabet mi olacak diye düşünmeden edemiyorum. 😔

ay sorma hiç bel ağrım falan olmazdı sadece kuyruk sokumu ağrısı vardı şimdi her yerlerim ağrıyor birde her gören karnın inmiş bayağı diyor sizde durum ne hakikaten bakınca midemin altı boşaldı gibi erken mi karın inmesi için emin de değilim :KK43: :KK64: erkenden gelmese bari :dua: korkutuyor beni :skandal:
Bana da söylüyorlar ki ben de fark ediyorum bunu, midemin orasi boşaldı sanki
neden öyle dedin canım :KK70: bana da normali zorlayıp sezeryana dönecek gibi geliyor nedense :KK70: evet evet kullan geçen bi yazı okudum regl ağrılarına da çok iyi geliyormuş
Sen de bunu yaparsan 😀 biz ne yapalım. Ayrıca squat için doktorum bunu yapanin normal doğum yapmamasi imkansız demişti yarın soracağım kaçıncı haftada başlayalım diye

Gunaydin kizlar,Bursa da oturan arkadaslara bir sey sormak istiyorum,kizimda takipli cocuk doktorumuz var medicana da ama cok kalabalik artik randevusuz almiyorlar,randevular da bir ay dolu oluyor,tavsiye edebileceginiz bir cocuk doktoru var mi,tamamlayici sigortanin gecerli oldugu?

Günaydın kızlar bu muhteşem mavi arka planla 😂😂 dün kan vermiştim tsh 2.86 çıkmış üçüncü trimesterda 3 e kadar normal diyor internette bu konuda bir bilginiz var mi? Yarın kontrolüm var sorarım yine ama meraktan catlayabilirim bir günde 🥲

Kızlar ya siz neler içiyorsunuz gün içinde ? benim çalışma ortamımda çay kahva çok gelip gidiyor, çok açık içsem de çok içiyorum gibi yerine neler koyabilirim bana biraz öneri verseniz...en güzeli su tabi ama sürekli su da içilmiyor..
Canım ben ya iki bardak açık çay ya bir kupa sütlü kahve içiyorum ama aşırı sütlü yani kahveli süt desek daha doğru 😂 onun dışında iki litre suyu geçmeye çalışıyorum

Keske vakit olsa aslinda dogru diosun canim, simdi yapsam rahat ederim. Benim dogum oncesi tezimde yapmam gerekenler var. Onlari yapmazsan muhtemelen uzar doktora... Acikcasi oncelik tez oldu benim icin 🤔 bebek dogunca bir satir yazamam... Zaten ilk 6 ay yasamdan umudum yok :KK70: bari tezin tikine gidebilsem :KK70: :KK70: hazir seyin sunumunu yapmicam eminim... :KK70:
Zor valla canım çalışırken her şey çok zor iyi anlıyorum seni hele ki yanında bi yardımcın yoksa 😐 Annem olmasa ben de şu yapılanların %20 sini falan anca yapabilirdim sanırım. Artık olduğu kadar napalım. Ama 35 sonrasina hareket gerektirecek çok iş birakmamaya çalış olmazsa biri ile anlaş 2 haftasonu gelsin halletsin her şeyi
canım bence mutlaka koy....ben koymamıştım çok çektim ya :KK43: ememedi ben de emecek diye inat ettim göğüslerim yara oldu, 2 gün hastanenin 2. günü sağıp biberon aldırıp verdirdiler 2 gün açlıktan hastaneyi inletti yavrucak....kaşıklı şırınga ile falan olmuyor maalesef...sonra diğer arkadaşların dediği gibi önce emzir sonra biberon ver 1 aya biberon bile istemedi bizimki...çok az mama aldı genelde sağıp verdim göğüsüm toparlanana kadar da slikon meme ucu kullandım...şimdi yine götüreceğim. hatta gittiğim gibi hastane makinesi kiralayacağım onlar çok iyi çekiyor, mutlaka hemen sağmaya da başlarım benim sütümü çok artırmıştı...yani bu kez ben biberon sağma makinesi mama tam teşekküllü cevat kelle gibi gidecem 😂
Tamam canım koyucam ne olur ne olmaz el altında olsun olası durumlara karşı 🙏🤍 Hastane makinesi de aklımda ama ilk sütü elle sağın diyorlar kolostrum yağlı olduğu için makinanin borularında kalıyormuş nasıl olacak bilemedim ben de 🤔
dur bebişko ben daha 34te uçacam, benim aksiyon asıl oldan sonra başlıyor...
Ahh senin iş ayrı zor kalacak yeri falan ayarladınız mı? Hangi şehire gidiyorsunuz ?
Kızlar ya siz neler içiyorsunuz gün içinde ? benim çalışma ortamımda çay kahva çok gelip gidiyor, çok açık içsem de çok içiyorum gibi yerine neler koyabilirim bana biraz öneri verseniz...en güzeli su tabi ama sürekli su da içilmiyor..
Canım benim çay kahve çok aram olmadığı için sağlıklı bi veri olmaz ama sabah açık bi fincan çay içiyorum kahvaltı yaparken. Soda+su kalan kısmında. Ama başım ağrıyorsa ya da çok uyku bastıysa bi fincan kahve içiyorum o da haftada maksimum 2 gün oluyor.
Sen de bunu yaparsan 😀 biz ne yapalım. Ayrıca squat için doktorum bunu yapanin normal doğum yapmamasi imkansız demişti yarın soracağım kaçıncı haftada başlayalım diye
Kız yok ben de öyle düzenli yapmıyorum ki ama bu saatten sonra yapmamız lazım galiba esneme squat daha fazla yoksa yandık 😅
Günaydın kızlar bu muhteşem mavi arka planla 😂😂 dün kan vermiştim tsh 2.86 çıkmış üçüncü trimesterda 3 e kadar normal diyor internette bu konuda bir bilginiz var mi? Yarın kontrolüm var sorarım yine ama meraktan catlayabilirim bir günde 🥲
Günaydın canım bi sorun olmaz korkma

Aha :KK70: :KK70: benimki masum kaldi :KK70: :KK70: cok hosmus... Doktor ne dedi peki? Cok tatliymis ya :KK70:

Nasil bir bag kuruyorsak... O yuzden suan dogmasini arzu ediyoruz ama dogunca da insan gobisteki halini ozluyor... Suan tum zorluga ragmen keyfini cikarmak lazim 😌
😁 eski doktorumla sohbetimiz iyiydi 🤣🤣 hepsini aldım merak etme için tertemiz demisti 🤭🤭🤭
Kızım ilk doğduğunda kimseye vermek istememistim o benim diyerek dile kolay o kadar hafta taşı et sadece sana ait olsun sonra ortaya çıkınca herkes almak istiyordu ay ne sinir olmuştum o zamanlarda yeniden karnıma sokasım gelmişti hep. Bak şimdi de sinirlendim 🫣

Her sabah kahvaltı da 1 bardak ıhlamur, gün içinde 1 bardak Türk kahvesi bazı akşamlar da cok açık 1 bardak çay içiyorum o kadar.

Zor valla canım çalışırken her şey çok zor iyi anlıyorum seni hele ki yanında bi yardımcın yoksa 😐 Annem olmasa ben de şu yapılanların %20 sini falan anca yapabilirdim sanırım. Artık olduğu kadar napalım. Ama 35 sonrasina hareket gerektirecek çok iş birakmamaya çalış olmazsa biri ile anlaş 2 haftasonu gelsin halletsin her şeyi

Tamam canım koyucam ne olur ne olmaz el altında olsun olası durumlara karşı 🙏🤍 Hastane makinesi de aklımda ama ilk sütü elle sağın diyorlar kolostrum yağlı olduğu için makinanin borularında kalıyormuş nasıl olacak bilemedim ben de 🤔

Ahh senin iş ayrı zor kalacak yeri falan ayarladınız mı? Hangi şehire gidiyorsunuz ?

Canım benim çay kahve çok aram olmadığı için sağlıklı bi veri olmaz ama sabah açık bi fincan çay içiyorum kahvaltı yaparken. Soda+su kalan kısmında. Ama başım ağrıyorsa ya da çok uyku bastıysa bi fincan kahve içiyorum o da haftada maksimum 2 gün oluyor.

Kız yok ben de öyle düzenli yapmıyorum ki ama bu saatten sonra yapmamız lazım galiba esneme squat daha fazla yoksa yandık 😅

Günaydın canım bi sorun olmaz korkma
canım texas houston'a gidiyoruz....doktoru kliniği ayarladık ama kalacak yeri gidince bakacağız, buradan uzun süreli kiralamak sıkıntı çünkü gittiğimizde istediğimiz gibi çıkmazsa sıkıntı yaşarız diye düşündük...görüp kiralayacağız...o zamana kadar 15 gün apart/otel tarzı bir yerlerde kalacağız.

ooo senin çok iyiymiş hiç çay kahve yok nerdeyse, bana günde 6 kupa çay 2-3 kupa kahve geliyor düşün....bazen yoğunluktan farkına varmıyorum çok içiyorum içmemem lazım....çok açık getiriyorlar ama olsun sonuçta içerik çay/kahve...

Gunaydin kizlar,Bursa da oturan arkadaslara bir sey sormak istiyorum,kizimda takipli cocuk doktorumuz var medicana da ama cok kalabalik artik randevusuz almiyorlar,randevular da bir ay dolu oluyor,tavsiye edebileceginiz bir cocuk doktoru var mi,tamamlayici sigortanin gecerli oldugu?

Günaydın, ben de bunun arayışındayım açıkçası. Bizim çocuklar büyük olduğu için rutin takip ettiğimiz doktorumuz yok. Hasta olduklarında ise daha küçükken Medicabil’de Neslihan Göçet vardı ona götürmüştük. İyi denen bir doktor. Son yıllarda da çekirge doruk’ta Ali Özbayacı vardı ona götürmüştük. O da iyi bir doktor ama özel muayeneye geçmiş sanırım.

Buarada Medicana’da volkan beye gidiyor musunuz, başladın mı?

Her sabah kahvaltı da 1 bardak ıhlamur, gün içinde 1 bardak Türk kahvesi bazı akşamlar da cok açık 1 bardak çay içiyorum o kadar.
benim sorun masama sürekli bırakıyor olmaları, işte olunca da insan stresten içiyor...bir iki kuşburnu, ıhlamur rezene gibi alternatif alayım ve çay kahve ben istemeden getirmeyin diyim ben tam keseyim son zamanlar artık,çok nadire indireyim.

canım texas houston'a gidiyoruz....doktoru kliniği ayarladık ama kalacak yeri gidince bakacağız, buradan uzun süreli kiralamak sıkıntı çünkü gittiğimizde istediğimiz gibi çıkmazsa sıkıntı yaşarız diye düşündük...görüp kiralayacağız...o zamana kadar 15 gün apart/otel tarzı bir yerlerde kalacağız.

ooo senin çok iyiymiş hiç çay kahve yok nerdeyse, bana günde 6 kupa çay 2-3 kupa kahve geliyor düşün....bazen yoğunluktan farkına varmıyorum çok içiyorum içmemem lazım....çok açık getiriyorlar ama olsun sonuçta içerik çay/kahve...

İçilen her bitki çayı bardağı için (çay da dahil) 2 bardak su içmek gerektiğini okumuştum. Bol su içiyorsan ve çayı da açık ve limonlu içersen biraz daha etkisi hafifletilebilir

Günaydın, ben de bunun arayışındayım açıkçası. Bizim çocuklar büyük olduğu için rutin takip ettiğimiz doktorumuz yok. Hasta olduklarında ise daha küçükken Medicabil’de Neslihan Göçet vardı ona götürmüştük. İyi denen bir doktor. Son yıllarda da çekirge doruk’ta Ali Özbayacı vardı ona götürmüştük. O da iyi bir doktor ama özel muayeneye geçmiş sanırım.

Buarada Medicana’da volkan beye gidiyor musunuz, başladın mı?
Volkan Bey e ne mumkun randevu almak.Asiri yogun😕 Hastanenin kendisi her bolumuyle asiri yogun, bin pisman oldum ama geldik son haftalara bir de dogum odemesini bir ay onceden yaptik,hastaneyi degistirme sansimiz da yok,mecburen devam ediyoruz Pinar Hanim'a.

İçilen her bitki çayı bardağı için (çay da dahil) 2 bardak su içmek gerektiğini okumuştum. Bol su içiyorsan ve çayı da açık ve limonlu içersen biraz daha etkisi hafifletilebilir
su 2.5 litreyi geçiyorumdur canım çok içiyorum....yine de azaltayım ben hepinizden çok içtiğim kesin :/

😁 eski doktorumla sohbetimiz iyiydi 🤣🤣 hepsini aldım merak etme için tertemiz demisti 🤭🤭🤭
Kızım ilk doğduğunda kimseye vermek istememistim o benim diyerek dile kolay o kadar hafta taşı et sadece sana ait olsun sonra ortaya çıkınca herkes almak istiyordu ay ne sinir olmuştum o zamanlarda yeniden karnıma sokasım gelmişti hep. Bak şimdi de sinirlendim 🫣
Duygularıma tercüman olmuş bu sözlerin gerçekten.
Ben de şimdiden düşününce sinir oluyorum, küçücük bebeği alıp öpmek istemeleri hele beni çıldırtıyor

Kızlar forum baby shower erkek bebek mavisi oldu mu sizin de :KK70:
Tam olarak o renk.. Yapmıştım da ordan bildim 😂 Gözlerim yandı.. İsimleri de toz pembe yapmışlar güya hadi her yer mavi olmasın demişler herhalde ama okunmuyor ki, biraz daha koyu pembe olmalıymış.. Uni Baby sarmış dünyayııı

Kızlar vajinal kaşıntı yaşayan var mı? Göbeğimin hemen altında egzama gibi ufak lekeler cıkmıs asırı kasınıyor ama dokunamıyorum vajinam da aynı sekilde bu durumda olan ya da yasayan var mı?

X