2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben yürüdükçe kasılmalarım oluyor gibi bebek bi yere toplanıyor top gibi gevşemesi 30 saniyeyi falan buluyor sizlerde de oluyormu bu ya ?

Günaydın canım, ilk başlarda 15 dk zor yürüyordum. Hem kasılma toplanma, hem de hemen tuvaletim geliyordu ☺️ bazen yolun ortasında durup kasılmanın geçmesini bekliyorum sonra devam ediyorum. Eşimle akşam yürüyoruz, yanımda biri olduğu için biraz daha rahat hissediyorum

Günaydın annişler🎉

Ay bazıları bebek kilosu yazmış maşllah kızlar size, benim bebeğim haftası ile uyumlu ama iri bir bebek değil

Günaydın canım, nasılsın? Bebiş nasıl?

Haftası ile uyumlu olması yeterli zaten canım, sağlıklı olsunlar daha ne isteriz ☺️ kolay bir normal doğumun olur hem 😅

Bennn😬 içtiğim ilaçların hepsi midemi kötü yapıyor, çoğu yiyecek dokunuyor rahatsız ediyor. Süt içmek.soda.icmek beni rahatlatıyor, rennie de alıyorum arada. Bebeklerin pozisyonu çok etkiliyor. Ben gecen 1 hafta rahattım sonra yine kötüleştim
Rennie de kabızlık yaparmış dün doktorum söyledi dikkatli iç diye :/ neyse az kaldı sıkalım dişimizi:110: Benim de haftam haftamı hiç tutmuyor

Bende senin gibi deri birşey istiyordum ve beğendimde ama almak için geç kaldım, kardeşim t.c de 1-2 güne gelecek ve yetişmeyeceği için almadım.
Belki sende beğenirsin. Bozulacak bir ürün değil, uzun yıllar konforlu bir şekilde kullanılacak bir ürün gibi.
Ben de bu markadan aldım canım, küçük görünüyor ama içi çok şey alıyor.

Ay bazıları bebek kilosu yazmış maşllah kızlar size, benim bebeğim haftası ile uyumlu ama iri bir bebek değil
Hiç takılma haftası ile uyumlu olması yeterli canım çok iri bebekte iyi değil bebeğin sağlığı ve doğum açısından. Doğduktan sonra zaten tombiş tombiş olacaklar 🤩
Büyüdükçe mideyi sıkıştırıyorlar, ben 36ları hiç düşünemiyorum :halay:
Sorma, deli dana gibi debeleniyorlar artık 😅 Bazen böbreğime yakın bile hareket ettiğini hissediyorum tüm organları ele geçirdiler 🥹

Canim soyle olmustu bizim. Benim kizim suyumla dogdu tertemizdi. Hic kan da yoktu. Ona ragmen doktor 24 saat yikama, sonra yika dedi. Gobek bagi icin bir set recete etti. Bebekler icin kucuk alkol icerikli fis fis oluyor. Ondan yazdi. Hastaneden ciktik ilk gun yikamadik. Ertesi gun yiladik, sadece su ile, sanirim cok az sabun kullandim. Sonra bebek yagi ile masaj falan yapip nemlendirici vs iste. Esimle yikadigimiz icin gobek kismini koruyarak yikadik. Gene de su gelir tabii. Kurulayip alkolle dezenfekte edince enfeksiyon olma sansi yok. Biz her gun yikadik. Temmuz ayiydi ona ragmen nerdeyse sicaktan cocuk pisecekti. Ben kislar disinda uzunca bir sure her gun yikadim. Hele oturmaya baslayinca oyundu bizim icin Ben de dinkenmis oluyordum :) Bebek yikaninca mis gibi rahatladi, gorseniz 😌 herkesin kendi tercihi tabii ki :) bu arada benim cocuk doktorum dogalciydi. 4.5 yasina kadar hic ilac vermedi. Hep bitisik. Sadece goz yasi kanalinin biri tikali idi kizimin, gozu enfekte olmustu ona yazmisti bir iki defa. ona da masaj gosterdi bana o sekilde acildi, yoksa ameliyat olacakti kizim...Gaza bile bi sey kullanmadik biz ki kolikti. O bu sekilde yonkendirdi bizi...
Ayrıntılı bir şekilde yazmışsın canım teşekkür ederim.

valla kahve ile aram olmadığından onu hiç sormadım canım ama günde 1 fincan veriyolar genelde :KK70:

karadut özünü gece yatarken bi kaşık ağzıma alıyorum tutabildiğim kadar ağzımın içinde tutup yutuyorum, yara ile iyice temas ediyor. gece bişey yiyip içmediğimiz için bu şekilde daha etkili sabaha kadar baya düzelmiş oluyor. oğlunun da bağışıklığı düştüğü dönemler oluyor muhtemelen. kaç yaştan itibaren kullanılıyor bilmiyorum ama sana bi b12 önericem mucize gibi geçiriyor doktorunuza sorarsınız. new life dil altı b12 plus anında toparlıyor vücudu ve iyileştiriyor direk

canım bunu biliyorum ama oğlumun b12 acayip yüksek, hatta normal değerden bile yüksek çıkmış, hayvansal protein oldukça çok veriyoruz. ondan b12 vermeyim dedim.

canım bunu biliyorum ama oğlumun b12 acayip yüksek, hatta normal değerden bile yüksek çıkmış, hayvansal protein oldukça çok veriyoruz. ondan b12 vermeyim dedim.
Anladım canım o zaman karadutu dene mutlaka hatta icmek istemezse pamuğa döküp direk yaraya da kompres şeklinde uygulayabilirsin. Ama tadı da çok güzel 🤭

Günaydın canım, nasılsın? Bebiş nasıl?

Haftası ile uyumlu olması yeterli zaten canım, sağlıklı olsunlar daha ne isteriz ☺️ kolay bir normal doğumun olur hem 😅
İyiyim sen nasılsın 🥰🥰🥰
Şükür iyi o da🌿 sen ne yaptın nasıl gidiyor?.

Hiç takılma haftası ile uyumlu olması yeterli canım çok iri bebekte iyi değil bebeğin sağlığı ve doğum açısından. Doğduktan sonra zaten tombiş tombiş olacaklar 🤩

Sorma, deli dana gibi debeleniyorlar artık 😅 Bazen böbreğime yakın bile hareket ettiğini hissediyorum tüm organları ele geçirdiler 🥹
Benim de sağ kaburgaya ayakları denk geliyor sürekli bir ağrı ama hafif öyle kötü değil şimdilik 🥰🥰🥰

İyiyim sen nasılsın 🥰🥰🥰
Şükür iyi o da🌿 sen ne yaptın nasıl gidiyor?.

Ben de iyiyim canım çok şükür, artık evdeyim bakalım nasıl geçecek bu süreç.. hem çok işim var gibi hissediyorum hem dinlensem sadece diyorum, karışık 😅 sen ne zaman ayrılıyorsun işten?

Kızlar daha önceki gebeliğinde çatı muayenesi olan var mı ? Normal ultrason muayenesinden elle yapılması dışında farkı ne ? Googlelamak istemedim kötü şeyler okurum diye, tecrübeli annelerin yorumlarını merak ediyorum :KK70:

Ben ilk gebeliğimde olmuştum, 37. Haftada. Doğum masasına çıkıyorsun, doktor bi plastik aparatla muayene ediyor. 3-5 saniye bir şey sürüyor. Sonrasında biraz lekelenme yaşamıştım.

Kızlar günaydın,saat 6da kalktım o kadar uyuyamıyorum ki kuruyan çamaşırları falan katladım sihirli annem izledi ooo😀😅 bugün kontrolüm var çok heycanlıyım nst giricem bi de 🥰 minseo minseo nun dediği çatı muayesini aynı bende kimseye sormuyorum bile başıma gelsin ve yaşiyim modundayım😂😂😂
Guzelce nefes alip verip gergin olmadiginizda hic etkilenmeyeceginiz bir sey. Rahat olun. Doktor zaten anlatiyor, konusarak bilgi vererek yapiyor. Bence bu cok onemli bir faktor.

X