Canim soyle olmustu bizim. Benim kizim suyumla dogdu tertemizdi. Hic kan da yoktu. Ona ragmen doktor 24 saat yikama, sonra yika dedi. Gobek bagi icin bir set recete etti. Bebekler icin kucuk alkol icerikli fis fis oluyor. Ondan yazdi. Hastaneden ciktik ilk gun yikamadik. Ertesi gun yiladik, sadece su ile, sanirim cok az sabun kullandim. Sonra bebek yagi ile masaj falan yapip nemlendirici vs iste. Esimle yikadigimiz icin gobek kismini koruyarak yikadik. Gene de su gelir tabii. Kurulayip alkolle dezenfekte edince enfeksiyon olma sansi yok. Biz her gun yikadik. Temmuz ayiydi ona ragmen nerdeyse sicaktan cocuk pisecekti. Ben kislar disinda uzunca bir sure her gun yikadim. Hele oturmaya baslayinca oyundu bizim icin Ben de dinkenmis oluyordum :) Bebek yikaninca mis gibi rahatladi, gorseniz
herkesin kendi tercihi tabii ki :) bu arada benim cocuk doktorum dogalciydi. 4.5 yasina kadar hic ilac vermedi. Hep bitisik. Sadece goz yasi kanalinin biri tikali idi kizimin, gozu enfekte olmustu ona yazmisti bir iki defa. ona da masaj gosterdi bana o sekilde acildi, yoksa ameliyat olacakti kizim...Gaza bile bi sey kullanmadik biz ki kolikti. O bu sekilde yonkendirdi bizi...