2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yap canim afiyet olsun Demek herkesin şekerini etkileyen seyler farkli oluyor.

Kendini çok strese sokma canım streste şekeri çok etkiler. Ben de ilk başladığımda böyle yüksek çıkıyodu 180i gördüğüm bile olmuştu, suyum da fazlaydı ama düzenli beslenmeyle suyum düzeldi ve bebeğimde çok iyi kilo aldı korkma. Yanında atıştırmalık meyve ya da çiğ kuruyemiş bulundur kendini aç bırakma düzene girer merak etme kafaya çok takmayınca rutine giriyo

Canim benim 109 çikti.Cocuk icin kafana takma anne karninda kilo alan bebek aliyor her turlu senin cok yemenle alakali kesinlikle degil. Bizim burda cok iyi bir.profosor var o da oyle soylemisti seni somure somure her turlu alir kilosunu diye bazilari almiyor annenin bebege besin gonderdigi damarlar falan etkiliymis bazilari genetik degisiyor yani

ay allah korusun ya valla tek düşüncem bebiş zaten vaktinde gelsin hepsi bebek kilolu diye de sevinmemek lazım demek ki haftası ile uyumlu olsun yeter. çok şükür suyum bebişin kilosu falan stabil şimdilik inşallah böyle devam eder
inşallah canım hayırlısı ile şu son haftaları da bitirirsek bizden iyisi olmayacak
yok canım almadım ben daha bunlardan tek kullanımlıklardan aldım ilk etapta ama bunlar da güzel hamur markanın organizer çantasını aldım ben çok güzel geldi bunlar da kaliteli görünüyor

Tek.kullanimliklar.oglumdan kalan biraz var ama onlar bana ilk aylar cok gidiyordu ondan bundan da alsam daha mi iyi olur diye dusundum. Evet Hamurun genel olrak her seyini begeniyorum.

Hamurun organizer çantasını hangisinden aldın şu keçeli olanlardan mı desenli olanlardan mı? ben de alıcam da çok kararsız kaldım kumaşından dolayı

Tek.kullanimliklar.oglumdan kalan biraz var ama onlar bana ilk aylar cok gidiyordu ondan bundan da alsam daha mi iyi olur diye dusundum. Evet Hamurun genel olrak her seyini begeniyorum.
olabilir kuzu denk gelmişken al dene ben de bi ara alıcam ama bıktım artık almaktan bu ara alma işine bi mola verdim

Hamurun organizer çantasını hangisinden aldın şu keçeli olanlardan mı desenli olanlardan mı? ben de alıcam da çok kararsız kaldım kumaşından dolayı

Bundan aldım kuzum keçe olanlardan da aldım ben baya araştırdım 30 liralıklar çok dandik duruyordu bunu aldım baya iyi geldi diğerleri gibi ağzı yüzü yamuk durmuyor

olabilir kuzu denk gelmişken al dene ben de bi ara alıcam ama bıktım artık almaktan bu ara alma işine bi mola verdim
Bence bu grupta en hazırlıklımız sensin dünyaları aldın kız bir iki haftaya bende ıvır zıvırlar için çıkıcam biberon emzik göğüs ucu şeyleri vs hepsini sana sorucam haberin olsun eminim çok iyi araştırarak almışsındır bunları o yüzden sana çok güveniyorum

Ben de organizer de 49₺lik olanı sepete atmıştım iyi ki almamışım bunlara bakayım o zaman, günden güne de zam geliyo zaten artık almak lazım

yok kız erken aldım sadece enflasyonist bakış açım yüzünden sor sor çok araştırdığım da oldu araştırmadığım da oldu valla elimden geldiğince yardımcı olurum

Ben de çok sıklaştı, çalışmıyorum ama evdeyken de oluyor
Sertleşince sen de ağrı oluyor mu, benim karın çevremde regl ağrısı gibi oluyor bir de içimden sayıyorum sertlesme ve ağrı başlayınca 30-45 saniye arası

Oh çok şükür son ay daha tedirgin olacağız herhalde rahatladım derken kendimi hastaneye attım yine:) baktım oynamıyor saat 7 den 11 e kdar 1 kere hareket etmişti dünde çok azdı. Doktor da hareketlerinde azalma olursa gel demişti. Çok şükür iyi pozisyondan da olabilirmiş bazı pozisyonlarda bebek hareket edemiyormuş fazla:) şimdş başladı yine kudurmaya neyse hareketlensin de panik yaptırmasın bize bşr daha :)

Evet canım oluyrodu ben de ağrı. Adet sancısı gibi oluyrodu hem belime hem kasıklarıma vuruyor hatta nefes darlığı yaşıyorum bazen oldupu zaman

Çok sevindim sütü düşünme çünkü hemen inmiyor zaten. Damla damla gelen kolostrum . İnşallah yanına da en kısa zamanda gelirler

yok kız erken aldım sadece enflasyonist bakış açım yüzünden sor sor çok araştırdığım da oldu araştırmadığım da oldu valla elimden geldiğince yardımcı olurum
O kadar iyi yaptın ki yılbaşından sonra herşeye zam geldi gerçekten. İndirim zamanında almadığıma en çok pişman olduğum şeylerden biri bu oldu yılbaşından önce 400e yakın fiyatlardaydı şimdi 546₺ olmuş
O yüzden senin enflasyonist bakış açını alkışlıyorum kuzum

Eklentiler

• 391BFA14-D408-4EF6-A132-0C00603C9D13.png
    243,9 KB · Görüntüleme: 45
leblebi ile birlikte yoğurt-kefir-süt vs
yarım porsiyon meyve ile birlikte yoğurt yada süt
kepekli galeta+yoğurt,süt vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…