Ayy hayali bile güzel hadi inşallahEvet baya zor oluyo bn ilk zaman sıkı bi sekilde biraktim herseyi ve psikolojimi cok etkiledi. Yavas yavas dengede tutmaya calisiyorum yediklerimi daha yeni yeni kacamak yapiyorum. Az kaldi ama sn bu sekersiz hayata alismadan beben kucagina geliceksonra doya doya gelsin borekler gitsin bulgurlar
ben bazen gece uyanıp hareket etsin diye bekliyorum hareket edince tekrar uyuyorum sonra sabah uyanınca neden öyle yaptığıma anlam veremiyorumbebekler doğunca da bu muhtemelen nefes dinlemeye falan dönüşecek annelik manyaklık
doktorun çok haklı çocuklar doğunca da boku şu renk bu renk diye triplere gircezhaha aynı ben geçen gece yaklaşık 2 saat bekledim hareket yok uyku da kaçtı tabi sonra sızmışım doktorum evlilik delilik annelik zır delilik diyor hep çok da haklı
Akşam yemeğinde ilk lokmayı ağzına aldığın an saate bak saat 19.00 da mı aldınKızlar bir şey soracağım. Ben ölçümlere yeni başladığım için yanlış bir şey yapmamak adına sormak istedim. Sabah uyanınca hiç bişey yemeden akş ölçüyorum. Akşam da yemek yedikten 2 saat sonra tkş ölçüyorum. Doğru mu? 1.saat 2. Saat ne demek oluyor
Anladım canım peki neden 2 kere ölçüyoruz? Sabah da 2 kere mi ölçeceğimAkşam yemeğinde ilk lokmayı ağzına aldığın an saate bak saat 19.00 da mı aldın
20.00 1. saat
21.00 2. saat oluyor canım
Evet canım. 2. Saatin 1. Saatten düşük olması lazim eğer yükselmeye devam ediyorsa sıkıntıAnladım canım peki neden 2 kere ölçüyoruz? Sabah da 2 kere mi ölçeceğim
Çok teşekkür ederim canımEvet canım. 2. Saatin 1. Saatten düşük olması lazim eğer yükselmeye devam ediyorsa sıkıntı
instagramda “tugbakugu_forbaby” diye bi sayfa var. işlemeli değil ama kaliteli baskı hastane çıkışları var ve her cinsiyet için de bol seçenekleri var belki yardımcı olurAy ben guzel bir hastane cikisi bulamadim. Kizlara ne guzel seyler var, erkege yokkizlar oneriniz var mi?
Instagram kullanmiyorum ama bi sekilde bakarim bi. Tesekkur ederiminstagramda “tugbakugu_forbaby” diye bi sayfa var. işlemeli değil ama kaliteli baskı hastane çıkışları var ve her cinsiyet için de bol seçenekleri var belki yardımcı olur
benim zamanım ve müsaitliğim olsaydı yaptıracaktım buradan da kaldı artık
Canım e-bebektekiler tatlı baya çoğu da unisex. Ama sen nasıl bi şey istiyosun böyle nakışlı isimli vs mi daha günlük gibi olanlardan mıAy ben guzel bir hastane cikisi bulamadim. Kizlara ne guzel seyler var, erkege yokkizlar oneriniz var mi?
Ay ben guzel bir hastane cikisi bulamadim. Kizlara ne guzel seyler var, erkege yokkizlar oneriniz var mi?
Ben de ordan almıştım canim trendyolda da var satışıinstagramda “tugbakugu_forbaby” diye bi sayfa var. işlemeli değil ama kaliteli baskı hastane çıkışları var ve her cinsiyet için de bol seçenekleri var belki yardımcı olur
benim zamanım ve müsaitliğim olsaydı yaptıracaktım buradan da kaldı artık
Bakayim tamamdir, coookkk mersiiiBen de ordan almıştım canim trendyolda da var satışıpcfl
Tuğba Kuğu Organik 5
Tuğba Kuğu Organik 5'li Interlok Hastane Çıkışı For Baby Serisi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Guzel aslinda, sonra da kullanilir canimCanım bu nasil?Ä°DÄ°L BABY 8
Ä°DÄ°L BABY 8'li Bebek Hastane ÃıkıŠSeti 15693 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet canım hatta benim bir tek suyum fazla değildi kese iç çapımda genişlemistı, yani bebeğim içinde bulunduğu kese orantısız büyümeye başlamıştı. Diyetle birlikte kese çapı da düzeldi, amniyon sivisida üst sinir altına düştü. Her doktor istemez nerden biliyorum ben biraz o zaman cocuk konusunda çok takıntılıydım. Manyaklık seviyesinde aynı anda 3 farklı doktora gidiyordumO zamanlar diyetle suyun düzene girmiş miydi peki? Doğumdan sonra bizden de yine bu tarz testler istenir mi ki.
Benim suyum son kontrolumde düzene girmişti çok şükür ama tedbir amaçlı ben de mi ilk kontrolu iyi bi doktorda yaptırsam
kiz tabi bu defa onu takip.ediyor insan valladoktorun çok haklı çocuklar doğunca da boku şu renk bu renk diye triplere gircez