2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ayy hayali bile güzel hadi inşallah

haha aynı ben geçen gece yaklaşık 2 saat bekledim hareket yok uyku da kaçtı tabi sonra sızmışım doktorum evlilik delilik annelik zır delilik diyor hep çok da haklı

Kızlar bir şey soracağım. Ben ölçümlere yeni başladığım için yanlış bir şey yapmamak adına sormak istedim. Sabah uyanınca hiç bişey yemeden akş ölçüyorum. Akşam da yemek yedikten 2 saat sonra tkş ölçüyorum. Doğru mu? 1.saat 2. Saat ne demek oluyor

Akşam yemeğinde ilk lokmayı ağzına aldığın an saate bak saat 19.00 da mı aldın
20.00 1. saat
21.00 2. saat oluyor canım

Ay ben guzel bir hastane cikisi bulamadim. Kizlara ne guzel seyler var, erkege yok kizlar oneriniz var mi?
instagramda “tugbakugu_forbaby” diye bi sayfa var. işlemeli değil ama kaliteli baskı hastane çıkışları var ve her cinsiyet için de bol seçenekleri var belki yardımcı olur

benim zamanım ve müsaitliğim olsaydı yaptıracaktım buradan da kaldı artık

Instagram kullanmiyorum ama bi sekilde bakarim bi. Tesekkur ederim

Ay ben guzel bir hastane cikisi bulamadim. Kizlara ne guzel seyler var, erkege yok kizlar oneriniz var mi?
Canım e-bebektekiler tatlı baya çoğu da unisex. Ama sen nasıl bi şey istiyosun böyle nakışlı isimli vs mi daha günlük gibi olanlardan mı

Ben de ordan almıştım canim trendyolda da var satışı pcfl

Evet canım hatta benim bir tek suyum fazla değildi kese iç çapımda genişlemistı, yani bebeğim içinde bulunduğu kese orantısız büyümeye başlamıştı. Diyetle birlikte kese çapı da düzeldi, amniyon sivisida üst sinir altına düştü. Her doktor istemez nerden biliyorum ben biraz o zaman cocuk konusunda çok takıntılıydım. Manyaklık seviyesinde aynı anda 3 farklı doktora gidiyordum sadece o testleri 1 doktor istedi oda dediğim gibi çocuk yoğun bakımda çalışan prof olan hoca. Diğerleri önemsiz gördüler testleri hatta sorduğumda gerek yok demislerdi. Ama ben yaptırdım hepsini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…